:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Akşam yemeği dışardan geç geldiğimiz için biraz hazır oldu
2 tane piliç stick
1tane nugget
4-5 parça fırın patates kızartmalık doğramıştım
1 kase brokoli salatası
Çok oldu galiba bilemedim

akşam yemegim

1 kase mercimek çorbası(3 kepçe)
4 yemek kaşıgı yogurt
2dilim kepek ekmegi

Son düzenleme:
meyve de yedim. kızlar çok yiyorum ben sofrada engel olamıyorum kendime

iştah nasıl kesilir ki

selamlarrr herkese fit günler dilerim efenim.aranıza beni de alır mısınız :) diyetteym bu 3. haftam. suanki kilom 64,5--- hedef kilo:55 boyum:168 zayıflamayı cok istiyorum bıktım kilolardan artık

Hoşgeldin canım bu günkü kilonu başlangıç kabul et p tesi günü bildiriminde listeye ellerim seni de canım..ınş hep birlikte burdan vericez kiloları..kaç hafta oldu çok azimliyiz gerçekten pes eden olmadı aramızda ...

Akşam menum ..
1 kase yoğurt..
Yarım saat yürüyüş..
50 mekik.
50 squa t.

Aksam menüm.
Bir kasedn biraz az mercmk corbasi
Kuck bi tabak yoğurtlu mantar sote
Yaprak sarma
Yaprak sarmanin miktarini ben de şey yapamadim:)

Meyve ve kuru uzm hurma yedm aslında adetm değildi aksam ara ogn yapmak ama bgn yaptim niyeysee

Sabah menüm:
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
3-4 ısırmalık biber

Bu akşam için arkadaşlar eşimi aramış, evde içini yapıp fırına lahmacun verip sizde yiyelim diye. Tehlike çanları çalıyor yani benim için

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bu aralar işlerim çok yoğun olduğundan pek pazla giremiyorum..
dün akşam menüm:
4 kaşık pirinç pilavı az yoğurt,
bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 dilim ekmek ,
3 adet patates kızartması,

herkese günaydın bu gün dişçiye gidicem geç kahvaltı yaptım birde sabah bir saat ev temizliği ...

Hasta oluyırum galiba çık halsizimm. Vitamin verdi arkadaş suda köpüren den. Çok tatlı geldi kalorisi çoktur bunun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…