:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Başım ağrıyor diye bir adet üçü bir arada kahve içtim, bi tek o vardı.

Kaç kalori acaba, bi bakayım?

Ara Öğün:1 mandalina, bir ısırımlık simit(arkadaştan tırtıkladım)

Gunaydin herkese
sabah 3 mil lesli yaptim ardindan yesil cayimi ictim
Kahvaltim birdilimden azcik fazla ekmek
2 dilim peynir
Sabah sabah muhallebili kadayif yaptim onun cevizinden de 2 tane yedim umarim kendisini de yemem

günaydın kızlar şöyle bir baktım derya hala yok umarım kötü bir şey yoktur yoksa mutlaka gelirdi:44::44:
kahvaltım
1 dilim peynir
1 domates
biraz dere otu
4 zeytin
1 dilim ç.ekmeği
1 fincan şekersiz çay

ewt canım gelirdi bende merak ettim
:44::44::44::44:

Günaydin lar
Sabah aç karnına yeşil kahveyi içtim.
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmegi
6 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalik maydanoz
Şekersiz cay

ggüünnaayyddııınn
oranjecim akşam hurma 2 adet yedm canım fazla değildi...

sabah kalkar kalkmaz su içtim ii olyo midmi şişiriyo sanki ya bide wc den çıkamıyorum suyu çok içince..

kahvaltımı 08:45 gbi 1 haşlama yumurta 1 dilim çavdar ekmk 1 zeytn azcık peynir şekersiz çay ile yaptım

şimdi ara öğün olarak bir portakalı iki kaşık yoğurtla karıştırıp ycemm ilk kez. tadı ii olur umarım
:26:

bide 10 dk ip atladım azcık ta egzersiz..

Gunaydin herkese
sabah 3 mil lesli yaptim ardindan yesil cayimi ictim
Kahvaltim birdilimden azcik fazla ekmek
2 dilim peynir
Sabah sabah muhallebili kadayif yaptim onun cevizinden de 2 tane yedim umarim kendisini de yemem
muhallebili kadayıfff
ama cııssss

ben peyniri çok mu az yiyorum ya
yoksa sen mi fazla yiyosun çok gördüm oranjecm gerçi ekmek yokmuş ama bilemedm...hangisi doğru fikrinz var mı....

Ben genelde bu mikatara takın yerim peyniri. Ekmek yoktu evet.Ama bence peynir çok değil..zeytin yok vs yok.sonuçta.çaya sekerde atmadım.su an çok açım ama yirmi lik dişimi çektirdim hala kanama var.. on ikide öğlen yemeğimi yiyicem birde çok su icemedim Sadece bir bardak içtim su ana kadar.

geçmiş olsun oranje kurtulmuşun valla ...bnmde var çekilcek....

kızlar ara öğnümün tadı harikaydı...2 kaşık yoğurda portakalı küp doğradım biraz tarçın serptm mütthişti..artık genelde yoğurda meyve doğrar yerm ara öğünde ...mmmmmm

Dolanıp duruyorum topıklerı daha once yazdıklarımda oldu ama bı turlu heh burda kalınır dıyecegım topık bulamadım kendıme hedef 55 kılo dıye topık actım gelen olur dıye =) sora sizi farkettım sankı burada kalabılırım =)) boy 1.66 kilo 63 , bir sure once az yemeye basladım ve 65 e yok yaklasmıstım ki düştüm 63'e =) hedefım 55 kılo olmak.Nasıl yapıyordusnuz sımdı ögün ögün yedıklerımızımı yazıyoruz kilo bıldırımlerı ne zaman yapılıyor ve benı ne zaman lısteye alırsınız =) Herseyı durustce yazacagım =) bu sabah ıle baslayayım cok yanlıs bılıyorum cok mınık cıkolata yedım(regl'yım canım cektı normalde pek aram yoktur tatlılarla az yerım) ve o cıkolata kestı benı bırazdanda yemege gıdecegım bıldırım yaparım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…