:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

hoşgeldin canım doğru yerdesin öğün öğün yediklerimizi yazıyoruz pazartesileri de bildirim veriyoruz bir kaç gün ayrılmadan aramızda olursan sanırım oranje seni listeye alır kuralımız azim azim azim

dün akşam ara yaptım bir tane elma yedim

bu sabahki kahvaltım
1 çatal kaşar peyniri
7 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
2 yumurtalı omlet
2 bardak şekersiz çay

hoşgeldin canım okuyucuyum da dediği gibi doğru yerdesin hedeflerimize ulaşcaz hep beraber

hoşgeldin aynı durumu bende yaşadım bi çok gruba katıldım ama hep bi yerde koptu giren bakan yoktuu.. burda yaklaşık 1 aydır çok iyi gidiyoruzxzz katılmak isteyen herkese yerimiz var..

öğlen menüm
--2 yk arnavut ciğeri
--4 elma dlm patates fırında yağsız.
--3 pazı dolma.
--yoğurt.

1 töğle yemeğimi 2 de ycem 1 kase mercimek çorba + 5 sarma + yoğurt ekmek yok inşallh doyarım...yaa ben wc den çıkamıyorum su acayp içmeye başladım çok ii wc olayı olmasa.....oğluşuma ördek patatesler ve üçgen börek yaptım amaaaa nnooo yemicem...eskiden verseler tepsinin dibini bulurdum ama artık dengeli beslencm...yarın öğle yemeği olarak birer tane yesem nasıl sizce...siz diyetteyken hiç ağzınıza sürmez misinz yoksa öğün olarak yer misinz böle şeyleri arkadaşlar...

su olayını hallettm sayılır bide yüryüşe başlasaydım ooohh....gitsn kilollaarrr....çok umutluyum bu sefer ya inşallh temmuza hedefmden de aşağılarda olcam...yaza düğünler bayramlar böle olmmmaaazzzz.....

doyarsın doyarsın daha yemeden kafanda doymayacağım sinyali göndeerme..bi yoğurtla bi öğün doyacağın zamanla rolucak azalttıkça çok geliyo menüler..

Tamamdır ozaman

canım tabi nefsini körelt ama aşırıya kaçma canın çekiosa tadına bak doyasıya yeme bnce benm fikrim bu yönde hamurişinden mümkün olduğunca uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…