:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

hoşgeldin aynı durumu bende yaşadım bi çok gruba katıldım ama hep bi yerde koptu giren bakan yoktuu.. burda yaklaşık 1 aydır çok iyi gidiyoruzxzz katılmak isteyen herkese yerimiz var..

boylede devam eder umarım edecek gıbı duruyor

ben daha önce çok diyet yaptığım için kendmi biliyorum aslında her insan kendnn diyetsyeni bence....şimdi herşeyi zinhar yasak etsem kendime biraz kilo vernce nasılsa veryorum deyip diyeti bırakıp huurrrraaa herşeye saldırıyorum diyette yemedğim ne varsa ....şimdi herşeyden ölçülü yemeği planlıyorum...öğle yemeği olarak yerim yarın artık küçük küçüklernden...seedaaccıııımmm

canım öğün öğün yediklerimizi yazıyoruz.. p tesi günleri bildiri yapıyoruz.. sen istersen bu haftayı başlangıç kabul et p tesi bu kilondan düşeriz hem regliymişsin.. daha net olur p tesi ye kadar devam edersen listeye eklerim canım ok ....

bendeceee eğer insan obezite sınırlarında değilse kendi kendine çok güzel dengeleyebilir.. diğer türlü yardım ve destek gerekebiliyo.. bende herşeyden yiyorum ama kendimi frenlemeyi öğrendim kaptırıp bir dlm yerine 3 dlm yemiyorum mesela tatlıyı..iki haftadır kendimi yokluyordum bakayım neler yesem aıyorum neler yesem beriyorum yada sabit kalıyorum diye tam çözdüm artık hedefim bu hafta en az 700 gr vermek.. ama veremesem de üzülmiyorum biliyorum ki artık beynimde yeme olayını bitirdim ben..

canım çok haklısın herkes kendini sınırlayabilir aşırıya kaçmamak şartı ile herşeyden ye ama az az tadına bak yeterli canım benm

selam kızlar

kapadokyalının rapor bildirimi

sabah:

yarım domates
1 salatalık
2 çatal menemen
1 dilim ekmek
2 çatal yoğurt
şekersiz çay

ara yapmadım

öğlene hiççç canım bişey yemek istemesede zorla

haşlanmış karnıbahar ve 1 küçük kase yoğurt yedim

canım az yemişsin ama güzel menü.

menü güzel.canım benim sen hiç buzluğa poğaça attın mı pişirip mi atıyoruz yoksa çiğdenmi.kızın okulunda öğretmen ısrarla poğaçaları evde yapın diyiyor.

muhabbetinize karışmış gibi oldum ama börekleri çiğden poğaçaları pişmiş atınca güzel oluyor

menü güzel.canım benim sen hiç buzluğa poğaça attın mı pişirip mi atıyoruz yoksa çiğdenmi.kızın okulunda öğretmen ısrarla poğaçaları evde yapın diyiyor.

ben hic denemedim ama pogaçaları pişip koy bencede olur ena zından bir denersin ..

Sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek

2 zeytin

1 kk peynir

Ara Öğün

1 kutu süt

Öğle yemeği

1 porsiyon pırasa yemeği

Yoğurt

Salata

canım k.bakma görünce cevap vermek istedim ben eşime yapıorum pişirip öyle atıorum buzluğa akşamdan da çıkar tap taze oluo canım

ya sedacıgım ben ekmek yemeden doyamıyorum ya bu alışkanlıgı ne yapıcaz

sana ekmek yasağı koyuyorum o zman
bak nasıl douyorsun ben bazen yiiyorum ama inanki ekmeksiz ne yediğini anlıyo insan ve daha iyi doyuyoo..3 gün sabret bak nasıl alışıyorsun..ben kahvaltıda bile 1 ekmeğe yakınekmek yerdim şimdi 1 dlm yemesem bile aramıyorum..bu aralar biraz arttı benim menüler ama sporu arttırdım ...3 gün diren canım anlayacaksın o zaman ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…