hoşgeldin canım okuyucuyum da dediği gibi doğru yerdesin hedeflerimize ulaşcaz hep beraber
hoşgeldin aynı durumu bende yaşadım bi çok gruba katıldım ama hep bi yerde koptu giren bakan yoktuu.. burda yaklaşık 1 aydır çok iyi gidiyoruzxzzkatılmak isteyen herkese yerimiz var..
ben daha önce çok diyet yaptığım için kendmi biliyorum aslında her insan kendnn diyetsyeni bence....şimdi herşeyi zinhar yasak etsem kendime biraz kilo vernce nasılsa veryorum deyip diyeti bırakıp huurrrraaa herşeye saldırıyorum diyette yemedğim ne varsa ....şimdi herşeyden ölçülü yemeği planlıyorum...öğle yemeği olarak yerim yarın artık küçük küçüklernden...seedaaccıııımmm
ben daha önce çok diyet yaptığım için kendmi biliyorum aslında her insan kendnn diyetsyeni bence....şimdi herşeyi zinhar yasak etsem kendime biraz kilo vernce nasılsa veryorum deyip diyeti bırakıp huurrrraaa herşeye saldırıyorum diyette yemedğim ne varsa ....şimdi herşeyden ölçülü yemeği planlıyorum...öğle yemeği olarak yerim yarın artık küçük küçüklernden...seedaaccıııımmm
afiyet olsn hosgeldnz
öğlen menüm
--2 yk arnavut ciğeri
--4 elma dlm patates fırında yağsız.
--3 pazı dolma.
--yoğurt.
selam kızlar
kapadokyalının rapor bildirimi
sabah:
yarım domates
1 salatalık
2 çatal menemen
1 dilim ekmek
2 çatal yoğurt
şekersiz çay
ara yapmadım
öğlene hiççç canım bişey yemek istemesede zorla
haşlanmış karnıbahar ve 1 küçük kase yoğurt yedim
menü güzel.canım benim sen hiç buzluğa poğaça attın mı pişirip mi atıyoruz yoksa çiğdenmi.kızın okulunda öğretmen ısrarla poğaçaları evde yapın diyiyor.
menü güzel.canım benim sen hiç buzluğa poğaça attın mı pişirip mi atıyoruz yoksa çiğdenmi.kızın okulunda öğretmen ısrarla poğaçaları evde yapın diyiyor.
canım menü güzel ama ekmek olmasada doyabilirdin afiyet olsun
ya sedacıgım ben ekmek yemeden doyamıyorum ya bu alışkanlıgı ne yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?