:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

muhabbetinize karışmış gibi oldum ama börekleri çiğden poğaçaları pişmiş atınca güzel oluyor

ben pişirip atıyorum iki üç ay kalıyor.ben hamileyken yaptım buzluga attım 5 poşet acil misafirim gelince bebek göörmeye hemen cıkartıp fırında ısıttım aynı yeni yapılmış gibi oldu.tuzlu kurabiye koydum su böregini pişirdim dilimledim saklama kabına koydum buzluga attım

canım spor diyince ben dün çok yorulmuşum pazartesi olunca saat 8 de vurdum kafayı yattım spor yapamadım hiç çok pişman oldum saat 3 gibi uyandım kendimi suçlu gibi hissettim bugün biraz daha fazla yapmam lazım sporumu açığı kapatmak için

arkadaşlar kahvaltıda damı yemiyosunuz...ben sadece kahvaltıda yerm öğle akşam yemem o zaman siz madem hiç yemyosunz çatladım kıskançlıktan hee

göbeğim şişti valla çok geldi 1 kase çorba 1 kase yoğurt sarma 5 değil 6 oldu neeeyyysseeee.....ciddi şiştm ama ara öğün yapmam heralde akşama yeşil fasulye dolaptan çorba 2 tanecikte sarma planlıyorum ekmek yyyookkk

ayy inşallah direnebilirim.inan canım ben diyete giriyordum ve bu kadar uzun sure yapamıyordum bugun 6.gunum nerde altıgun diyet yapmak en fazla ikinci gun bırakıyordum sizin sayanizde inanki sizin sayenizde buraya yazmasam bukadar kısıtlayamazdım kendimi çok saolun böyle bir topik actıgınız için

ya sedacıgım ben ekmek yemeden doyamıyorum ya bu alışkanlıgı ne yapıcaz

bende oleydım gercekten ekmek yedemen doyamazdım hıssetmezdım doydugumu ekmeksız yesem bı yemek yarım saat sonra ekmek arası bıse yapar yerdım =) eger pılavı sade degılde fasulye nohut gıbı seylerle yıyorsam yıne ekmek yerdım.Oalıskanlıgımdan kurtuldum önce tam bugdaylı ekmek ve kepek ekmegi yemekle basladım sonra ekmegımı azalttım 4 dılımse 3 dılıme ındırdım 3 den 2 ye zamanla farkettım kı ekmeksızde doyabılıyorum sımdı tam bugdaylı veya kepek ekmegımı sadece sabah kahvaltısında yıyıyorum 1 veya 2 dılım ,gun ıcınde baska ekmek yemıyorum.istersen yaparsın inan oluyor

canım ben 3 aydır ekmek hiç yemiorum kokusu bile unuttum o derece aslında psikolojik oluo doyabilirsin canım kendini öyle şartlandırırsan

bu ögunden itibaren şartlandırıyorum artık daha ekmek yok yemicem inşallah bunuda başarıcam sizin sayanızde böyle beraber olunca insan dahada azimli oluyor şartlandırıyor kendini

arkadaşlar kahvaltıda damı yemiyosunuz...ben sadece kahvaltıda yerm öğle akşam yemem o zaman siz madem hiç yemyosunz çatladım kıskançlıktan hee

ben iki hafta nerdeyse hiç yemedim kahv. dahil ve güzel kilo verdim .. şimdi arada yiyorum ama bazı günler hiç yemediğimde oluyo mesela dün hiç yemedim.. bu günde...canım dene bak çok çabuk unutuyorsun ekmek vazgeçilmezlerden değil..

canım k.bakma görünce cevap vermek istedim ben eşime yapıorum pişirip öyle atıorum buzluğa akşamdan da çıkar tap taze oluo canım

ne kusuru canım benim çok teşekkür ederim böyle şeyleri hep taze tüketiyoruz ama işte diyetteyim birde haftada 1 kızın poğaça günü en azından okulda ev yapımı yer öğretmende bu konuda ısrarcı olunca yapayım buzluğa atayım dedim ilk defa bu tür şeyleri buzluğa atacağım.

bu ögunden itibaren şartlandırıyorum artık daha ekmek yok yemicem inşallah bunuda başarıcam sizin sayanızde böyle beraber olunca insan dahada azimli oluyor şartlandırıyor kendini

çok iyi olur canım hem doyurucu olcak hemde kilolar gitcek burda olmak süper yaa insan daha çok azmedio arkadaşlar kilo verce benm ne eksiğim var onlardan diyip daha da iştahlanıoz

güzel oluo canım bende diyette olduğum için yiyemiorum eşimde bitiremio 1 tepsiyi öyle yapıom bnde

çok iyi olur canım hem doyurucu olcak hemde kilolar gitcek burda olmak süper yaa insan daha çok azmedio arkadaşlar kilo verce benm ne eksiğim var onlardan diyip daha da iştahlanıoz

evet sedacıgım aynen öyle bende diyorum benim ne eksigim var diye.aranızda en cok yiyen benim bakıyorumda hiç ekmek yiyen yok ama bu ögünde ve akşam ögununde ekmek yemicem.kalcam cok var canım üst taraf fazla yok 76 kiloyum dedigim zaman herkes şaşırıyor sen okadar yoksundur diyolar ama basen yururken beni çok rahatsız ediyor hani yururken dışarda dükkanların camında kendine bakarsın ya bende kendime bakıyorum ve bu kalcanın hareketi beni çok rahatsz ediyor

canım işte herkete farklı farklı orantılar benmde kalça yok ama mide tarafı çıkıo hemen ondan dolayı kendimixi mutlu görebilmemiz için vercez canım

canım işte herkete farklı farklı orantılar benmde kalça yok ama mide tarafı çıkıo hemen ondan dolayı kendimixi mutlu görebilmemiz için vercez canım

evet sedacıgım birbirinize destekle vericez inşallah öglen menumde ekmek yemedim

ögle yemegim

3kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşıgı patates yemegi

(normal zamanda olsa ben bu yemeklerin yanında yarım ekmekten fazlasını yerdim.)

yeme canım patates yemeği yemişsin mesela patatesde nişasta var ekmek yerine geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…