:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sadece miden var evet canım.görümcemde 12 kilo verdi 61 kilo şuanda onunda aynı sen gibi sadece midesi var

selamlar öğlen arkadaşın kocası kahvaltı hazırlamıştı onalara gitik

1 dilim ekmek maalesef

yumurta
zeytin
peynir
domates çok yedim akşam az yemeğe çalışacağım

Kizlar ara ogun icn komsuya caya gittim
Tatli kurabiye vardi da ben onlari yemedim kucuk bulgur koftesivardi onu yedim 5.6 tane

Bi de kizlar biz ekmk yemiyelim diyrz bi yerde okudum ekmk diyette olmasi lazimmis yemiyince beyne sinyal veriyrms kilo vermyi engelliyr bende anlmdim nasil biseyse artik

Kızlar eve geldim 10 minute trunner yaptim ve 5 dk karın .çalıştim..kk da bi grupta bu 10 minute trunner in 10 dk da 250 calori yaktığı yazıyordu çok sevdim hem az zamanda çok iss

Bi de kizlar biz ekmk yemiyelim diyrz bi yerde okudum ekmk diyette olmasi lazimmis yemiyince beyne sinyal veriyrms kilo vermyi engelliyr bende anlmdim nasil biseyse artik

Canim bence olay ekmek değil karbonhidrat ve zaten bi çok şeyde tüketiyoruz vd 1dlm bile günde yeter yani o beyni yola getirmeye.

öğleden sonra gelemedim saat 15:30 gibi ara yaptım yarım kase yoğurt yedim
akşam yemeğim
5 küçük köfte
4-5 dilim patates
bol salata
akşam yemeğini 17:30 gibi yedim ama mecbur kaldım daha da bir şey yemem galiba
birazdan leslie yapcam 3 mil

Ekmeği hepten kesmek iyi değil.Doktor diyetlerinde bile ekmek oluyor,dediğiniz doğru ayrıca.

Bana ekmeği kesmek yaramıyor,bağırsaklarımın düzeni bozuldu bir kere denedim de...

Tam çavdar ekmeği ya da çok tahıllı yiyoruz zaten,oturup da sıcak ekmeğe çokokrem sürmüyoruz.

Sicak ekmeğe cokokrem ne guldm yaa
Öğlende ara ogn yapmcktim ama bi kucuk lokum ve çiğ lahana yedm.
Aksam fena 1 kase çorba
1bucuk tabak fasulye
Sarma 8 tane falan
Salata yoğurt
Yatana kadar bol su 1 bardak cay

Ya bide ben spor yapamiyorn sklyorum.ip atlcam artık napm

Çok iyi yaparsınız 15 dk ip atlamak 137.5 kalori yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…