:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

nasil yapldgini bilmyrm ama mursidimiz google sorarsak ordan bilirz herhalde
Aynen google amca sağolsun .Ben youtube den izledim.jillian a çok benziyo ama daha etkili gibi en azından süre kısıtlı olunca alternatif bir spor bana göre . fırsat buldukça da diğerlerinden yaparım.

Sen alem birine benziyon tanımak isterim seni merak ettim cokk

kızlar spora yeni başlamıştım hasta olunca bırakım çok halsizim annem zorla yemek yediriyor

akşam yemeği

1 kase tarhana çorbası
3-4 kaşık keşkek

şimdi de meyve yedim.

Son düzenleme:

Tabi ki.

23 yaşına gireceğim 3 hafta sonra,lisans için düz memurluğa hazırlanıyorum,Manisalıyım. Geçen yıl mezun oldum.

Genel hatlarla bunlar.

Arkadaşlar bizim eve kıymalı yaptırıp gelince, onlarla yemesem ev sahibi olarak ayıp olurdu 1,5 adet kıymalı+ayran akşam menüm oldu böylece.

(Bizim yörenin kıymalısı, kıymalı pide tarzı değil. Lahmacundan ince hamurlu, daha küçükçe bir yemeğimiz diyebilirim.Lahmacunun dejenere olmuş hali)

Bir saati geçti ama ara diye bir muska şeklinde pestil yedim kızlar çok mu oldu kiiii...:26:

öğleden sonra ve akşma bildirim yapmadım yüzüm yok çünküüüü

sabahtan beri canım sıkkın ...öğlene kadar öğünlerimi zorla yaptım atlamamak için ...sonrasındaysa daha sinirlendiğim için önüme gelen herşeyi silip süpürdüm suda içmedim bugünn

özür dilerim kızlar

yarın toparlanacağıma söz veriyorum

ahh hala çok öfkeliyim ve bedelini kendime ödetiyorum

Yahu haftada bir kaçamak yapıyorum ben,canım kıymetli valla. İnsanız ayol,olacak o kadar.Bugün de sizin kaçamak gününüz olsun.

Akşam yemeğimi yazmamışım.

Mercimek çorbası

Bakla

3 köfte....

Salata....

Valla Sevdacım benimki bayağı bir kaçamaklı oluyor.

Burda da demiştim, bizim haftada bir toplandığımız bir gün oluyor. Pastalar, börekler, tatlılar, kurabiyeler gırla. Ben de orda çok masum durmuyorum, yalan yok:26: Ama eskiden her çeşitten mutlaka bir dilim yerken, şimdi 1'i salata olacak şekilde 3 çeşit yiyip, akşam yemeği yemiyorum. Napalım, buna da nefis demişler

Yarın arkadaşlar burda kahvaltı yapalım diyorlar. Biliyorum her şeyi bol bol getirecekler, katılmasam mı diye düşünüuyorum, evde yeyip gelsem:26:

canım kendini frenleyebilrsen arkadaşlarınla ye derim ama önüne geçemem dersen ki ewde ye çünkü tüm emeklerin boşa gitmesin

Dün aksamki menüm; 2 dilim ekmek ile kahvaltılık :S
Bu sabah ayakkabılarımı bıle baglayamadan evden fırladıgım ıcın kahvaltılık alamadım yanıma ve kantınde poca acmadan baska bısı yok=( açım yani :=( oglene kadar beklıcem artık

canım az bi parça istersen poğaca ye aça acına olmaz diğer öğünlere fazla yüklenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…