Aynen google amca sağolsun .Ben youtube den izledim.jillian a çok benziyo ama daha etkili gibi en azından süre kısıtlı olunca alternatif bir spor bana göre . fırsat buldukça da diğerlerinden yaparım.nasil yapldgini bilmyrm ama mursidimiz google sorarsak ordan bilirz herhalde
Sen alem birine benziyon tanımak isterim seni merak ettim cokkEkmeği hepten kesmek iyi değil.Doktor diyetlerinde bile ekmek oluyor,dediğiniz doğru ayrıca.
Bana ekmeği kesmek yaramıyor,bağırsaklarımın düzeni bozuldu bir kere denedim de...
Tam çavdar ekmeği ya da çok tahıllı yiyoruz zaten,oturup da sıcak ekmeğe çokokrem sürmüyoruz.
Aynen google amca sağolsun .Ben youtube den izledim.jillian a çok benziyo ama daha etkili gibi en azından süre kısıtlı olunca alternatif bir spor bana göre . fırsat buldukça da diğerlerinden yaparım.
Sen alem birine benziyon tanımak isterim seni merak ettim cokk
Ya cnm sen oyle diyorsn peki ben simdi napiym en sonunda yedim tatliyi
Yahu haftada bir kaçamak yapıyorum ben,canım kıymetli valla.İnsanız ayol,olacak o kadar.Bugün de sizin kaçamak gününüz olsun.
Akşam yemeğimi yazmamışım.
Mercimek çorbası
Bakla
3 köfte....
Salata....
Sabah Menüm:Special+K ve Süt ikilisi
canım kahvaltılarımız aynı
Yarın arkadaşlar burda kahvaltı yapalım diyorlar. Biliyorum her şeyi bol bol getirecekler, katılmasam mı diye düşünüuyorum, evde yeyip gelsem:26:
canım kendini frenleyebilrsen arkadaşlarınla ye derim ama önüne geçemem dersen ki ewde ye çünkü tüm emeklerin boşa gitmesin
Beni sıkıntıya sokan, öğleden sonra da arkadaşa çaya gideceğizİkisinden birini seçmem lazım gibi görünüyor.
bnce öğleden sonrayı seç çünkü arkadaşın senn için bi sürü hazırlık yapacak
Sanırım öyle yapacağım, bu hafta güzel güzel ilerlerken bozmak istemiyorum. Bu sefer direnç kilomu kıracağım
Dün aksamki menüm; 2 dilim ekmek ile kahvaltılık :S
Bu sabah ayakkabılarımı bıle baglayamadan evden fırladıgım ıcın kahvaltılık alamadım yanıma ve kantınde poca acmadan baska bısı yok=( açım yani :=( oglene kadar beklıcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?