- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
canım az bi parça istersen poğaca ye aça acına olmaz diğer öğünlere fazla yüklenirsin
Tabii aç kalmıyorum, zaten aç kalsam migrenim tutar, migrenim varken dünyaya ters bakıyorum zatenKahvaltı benim katımda olmayacağı için gözlerden uzak olur. Etkileneceğimi sanmam, 2 hafta önce de yapmışlardı, benim haberim bile olmamıştı.
günaydınlarrr...akşam bi küçük lokum daha yedm yatmadanpişman değilim çünkü tartı da gzel şeyler olyo sabbh çok mutlu oldum tartılmadan edemyorum ben onu anladım...sabah bi çimdik börek attm ağzma bol suya devam içiyorum yne ....
canım az bi parça istersen poğaca ye aça acına olmaz diğer öğünlere fazla yüklenirsin
afiyet olsun canımoleyy eti form bıskuvı gelmıs bırazdan etı form yıyecegım cay ile tamamdırbende eyvah oglen cok yerım dıye panıkledım=)
Başım ağrıdan çatlıyı :-( migrenin tutacak yine :-(
afiyet olsun canım
arkadaslarrr =) şimdiiiii iş yerınde ögle yemegınki menü ;
tavuksuyu corba
piliç sinitzel
cevızlı erişte
salata
yogurt
menu boyle ben tavuksuyu corbayı sevmıyorum içmemne yesem ki oglene arkadslar bı bakarmısınız menuye
şinitsel +salata + yoğurt daha iyi gibi görünüyo..
günaydın kızlar güne hasta uyandım her yerim acıyo göğsüm sıkışıyo çok halsizim çokk..
neysee kahvaltım..
---1 dlm peynir
---1 mandalina
---1 incir 2 kuru kayısı ile çay.
bencde tartı hemen göstermiyo iki üç kaçamak derken hopp bi bakmışsın bir sabah değişmiş herşeyy. öyle şeyleri gündüz erken saatlerde tüketmek daha iyi tabi çok az miktarda günlük menüye dayalı olarak tabi..canım tartıya hemen aldanma bişey olmuor kilo almıorum diye düşünme zamnla o yediklerin kilo olarak geri döner dikkatli ol canım ipin ucunu sakn kaçırma emeklerin boşa gitmesin
günaydın kızlar güne hasta uyandım her yerim acıyo göğsüm sıkışıyo çok halsizim çokk..
neysee kahvaltım..
---1 dlm peynir
---1 mandalina
---1 incir 2 kuru kayısı ile çay.
bır mıgrenlı olarak bılırım cok pis bişedir :S regl donemınız yakın ıse oyuzdende gelıyor olabılır tatlı fln yemeyın dikat edın oda arttırıyordıcemde diyetteyız zaten yememelıyız =)
birde aktarlarda MGR adında bıtkısel bır cay satılıyor tavsıye uzerıne bu caydan aldım ve regl donemıme yakın ıcıyorum bılıyorum mıgrenım tutacak dıye cunku ve iyi gelıyor bi dene istersen eger sık sık yasıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?