:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım az bi parça istersen poğaca ye aça acına olmaz diğer öğünlere fazla yüklenirsin

Tabii aç kalmıyorum, zaten aç kalsam migrenim tutar, migrenim varken dünyaya ters bakıyorum zaten Kahvaltı benim katımda olmayacağı için gözlerden uzak olur. Etkileneceğimi sanmam, 2 hafta önce de yapmışlardı, benim haberim bile olmamıştı.

günaydınlarrr...akşam bi küçük lokum daha yedm yatmadan pişman değilim çünkü tartı da gzel şeyler olyo sabbh çok mutlu oldum tartılmadan edemyorum ben onu anladım...sabah bi çimdik börek attm ağzma bol suya devam içiyorum yne ....

en güzeli canım bizim burdada yapıolar bende katılmıorum

canım tartıya hemen aldanma bişey olmuor kilo almıorum diye düşünme zamnla o yediklerin kilo olarak geri döner dikkatli ol canım ipin ucunu sakn kaçırma emeklerin boşa gitmesin

Gunaydin kizlar hepnize afiyet olsn
Sabh yine kalkar kalkmaz egzerslrimi yaptim yesil cayimi bi tane kayisi ile ictim
Kahvaltim 2 dilim ekmek (kizarmis)
1 dilimden fazla peynir azcikda kizilcik marmelati

Başım ağrıdan çatlıyı :-( migrenin tutacak yine :-(

bır mıgrenlı olarak bılırım cok pis bişedir :S regl donemınız yakın ıse oyuzdende gelıyor olabılır tatlı fln yemeyın dikat edın oda arttırıyordıcemde diyetteyız zaten yememelıyız =)

birde aktarlarda MGR adında bıtkısel bır cay satılıyor tavsıye uzerıne bu caydan aldım ve regl donemıme yakın ıcıyorum bılıyorum mıgrenım tutacak dıye cunku ve iyi gelıyor bi dene istersen eger sık sık yasıyorsan

arkadaslarrr =) şimdiiiii iş yerınde ögle yemegınki menü ;
tavuksuyu corba
piliç sinitzel
cevızlı erişte
salata
yogurt

menu boyle ben tavuksuyu corbayı sevmıyorum içmem ne yesem ki oglene arkadslar bı bakarmısınız menuye

günaydın kızlar güne hasta uyandım her yerim acıyo göğsüm sıkışıyo çok halsizim çokk..
neysee kahvaltım..
---1 dlm peynir
---1 mandalina
---1 incir 2 kuru kayısı ile çay.

şinitsel +salata + yoğurt daha iyi gibi görünüyo..

canım tartıya hemen aldanma bişey olmuor kilo almıorum diye düşünme zamnla o yediklerin kilo olarak geri döner dikkatli ol canım ipin ucunu sakn kaçırma emeklerin boşa gitmesin
bencde tartı hemen göstermiyo iki üç kaçamak derken hopp bi bakmışsın bir sabah değişmiş herşeyy. öyle şeyleri gündüz erken saatlerde tüketmek daha iyi tabi çok az miktarda günlük menüye dayalı olarak tabi..

günaydın kızlar güne hasta uyandım her yerim acıyo göğsüm sıkışıyo çok halsizim çokk..
neysee kahvaltım..
---1 dlm peynir
---1 mandalina
---1 incir 2 kuru kayısı ile çay.

geçmiş olsun ,inş kendınızı cok ac bırakmıyorsunuzdur Allah korusun kan sekerınız fln düşer halsızlıkte yapar gögüste sıkısmada aman dikkat

Teşekür ederim bi bakayım. İşteki stresimle çok odaklı okuldaki sıkıntılar tetikliyor bitde halsizlik var grip oluyurum :-(

limon ve oranje geçmiş olsun dikkat edn kendnize...sabah kahvaltım 1 bardak şekrsz çay
5 zeytn 2 çatal peynir 1 yumurta haşlama bir dilim çavdar ekmeğe sürülmş portakal kabuğu reçli ekstra 1 dilim çavdar ekmek... 300 ip atladım şimdi..spor sıkıcı geliyodu bu ii oldu...sedacım önern için teşekkürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…