:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

senben cim oranjeye katılıyorm snitzl+ salata+yoğur gayet gzel öğle menüsü için ekmek yiyo musun peki

Teşekür ederim bi bakayım. İşteki stresimle çok odaklı okuldaki sıkıntılar tetikliyor bitde halsizlik var grip oluyurum :-(

rica ederim ,hımm salgında var grıpte oluyorsanız oda yapar dogru ,grıp ıcınde ayva ve limonu kaynatıp içerseniz iyi gelir =)gecmiş olsun

günaydın kızlar bugün biraz geç kaldım oranje limon dikkat edin diyet yapıyoruz diye sağlığımızdan olmayalım sakın gerçi biz sağlıklı diyet yapıyoruz her şeyden yiyoruz ama yine de dikkat
dün akşam 3 mil leslie yaptım şu bayanlarla kalabalık olan videodan çok hoşuma gitmedi biz lesliecimle başbaşa daha güzel yapıyorduk sonra oturdum seksenleri izliyodum bir kurabiye muhabbeti açıldı orda canım ilk defa tatlı istedi eşimde tutturdu kurabiye yapalım diye dedim yaparım ama yemem o zaman ben de yemem dedi vazgeçtik bu sefer tutturdu köşedeki pastaneden az kurabiye alıp gelelim sana da yürüyüş olur diye yok dedim ben sporumu yaptım gidemem pastaneye ondan da vazgeçti ama sonunda gitti mutfaktan bir paket bisküvi aldı geldi ben de nefsimi öldürmek için 2 tane yulaflı bisküvi yedim o da bana ara öğün oldu napalım

kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
1 yumurta
4 zeytin
1 domates
bir kaç dal maydanoz
1 fincan şekersiz çay
yarım dilim ç. ekmeği

rica ederim tatlım

afiyet olsun canım bende akşm bisküvi yedim benm de 4 adetti:18::18::18:

slm kızlar dün akşam yeşil çay içtim

kahvaltımda hiç ekmek yemedim söz verdigim gibi :)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 ince dilim salam
az peynir
salatalık domates çok az
ve şekersiz cay

günaydın kızlar güne hasta uyandım her yerim acıyo göğsüm sıkışıyo çok halsizim çokk..
neysee kahvaltım..
---1 dlm peynir
---1 mandalina
---1 incir 2 kuru kayısı ile çay.

gecmiş olsun canım bu sabah bendede bi hapşırık var bende kaptım heralde şifayı soguk var bi kaçgundur kızım da hasta olmasa bari

merhaba arkadaşlar

dün hiç girip bişeyler yazamadım yoğunluktan inşallah iyisinizdir

sabah kahvaltı da yapamadım bugün
birazdan yemeğe gidicem

biraz fazla yoğun geçiyo bu hafta düzenimi kaçırmamaya gayret ediyorumm

Kızlar teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım telden.
İnş hepimiz zayıf fit hatunlar olacağız.
Öğlen için evden kahvaltışık getiridim

İş hayatının tek fayfaso düzenli yemek

canım afiyet olsun ben kahvaltıyı saat 7 de yaptığım için öğlenide 12 de yemek zorundayım çalışıorum mesai saatlerine göre

anladım canım bende 9 da kalktım kayınvalideme kahvaltımı kızımın yemegi üstü başı derken kendim ancak kahvaltı yapabildim öglen yemegimide ocaga koydum yazayım dedim :)

ara öğünüm 2 dolu kaşık yoğurda doğranmış çeyrek elma üzerne tarçın ...mmmm miisss....komşu getrmiş 2 çimdik soğanlı çörek ...bol bol su.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…