Teşekür ederim bi bakayım. İşteki stresimle çok odaklı okuldaki sıkıntılar tetikliyor bitde halsizlik var grip oluyurum :-(
limon ve oranje geçmiş olsun dikkat edn kendnize...sabah kahvaltım 1 bardak şekrsz çay
5 zeytn 2 çatal peynir 1 yumurta haşlama bir dilim çavdar ekmeğe sürülmş portakal kabuğu reçli ekstra 1 dilim çavdar ekmek... 300 ip atladım şimdi..spor sıkıcı geliyodu bu ii oldu...sedacım önern için teşekkürr
günaydın kızlar bugün biraz geç kaldımoranje limon dikkat edin diyet yapıyoruz diye sağlığımızdan olmayalım sakın gerçi biz sağlıklı diyet yapıyoruz her şeyden yiyoruz ama yine de dikkat
dün akşam 3 mil leslie yaptım şu bayanlarla kalabalık olan videodan çok hoşuma gitmedi biz lesliecimle başbaşa daha güzel yapıyorduksonra oturdum seksenleri izliyodum bir kurabiye muhabbeti açıldı orda canım ilk defa tatlı istedi eşimde tutturdu kurabiye yapalım diye dedim yaparım ama yemem o zaman ben de yemem dedi vazgeçtik bu sefer tutturdu köşedeki pastaneden az kurabiye alıp gelelim sana da yürüyüş olur diye yok dedim ben sporumu yaptım gidemem pastaneye ondan da vazgeçti ama sonunda gitti mutfaktan bir paket bisküvi aldı geldi ben de nefsimi öldürmek için 2 tane yulaflı bisküvi yedim o da bana ara öğün oldu napalım
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
1 yumurta
4 zeytin
1 domates
bir kaç dal maydanoz
1 fincan şekersiz çay
yarım dilim ç. ekmeği
günaydın kızlar güne hasta uyandım her yerim acıyo göğsüm sıkışıyo çok halsizim çokk..
neysee kahvaltım..
---1 dlm peynir
---1 mandalina
---1 incir 2 kuru kayısı ile çay.
kızlar öğle yemeğine az kaldı yarım saat kadar benm menüde 1 tabak kuru fasülye var
sedacıgım bn daha kahvaltıyı şimdi yaptım :)
canım afiyet olsun ben kahvaltıyı saat 7 de yaptığım için öğlenide 12 de yemek zorundayım çalışıorum mesai saatlerine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?