kızlar biraz önce 2 tane hurma sekeri yedim dayanamadım
2 tane miiiiiiiiii-+
Valla Sevdacım benimki bayağı bir kaçamaklı oluyor.
Burda da demiştim, bizim haftada bir toplandığımız bir gün oluyor. Pastalar, börekler, tatlılar, kurabiyeler gırla. Ben de orda çok masum durmuyorum, yalan yok:26: Ama eskiden her çeşitten mutlaka bir dilim yerken, şimdi 1'i salata olacak şekilde 3 çeşit yiyip, akşam yemeği yemiyorum. Napalım, buna da nefis demişler
ögle;
tavuk sınıtzel ,salata,yogurt (ekmek yok)
ara ögünde kazan dımı tatlısı yesem olur mu ki acaba?yemek kasıgı ıle 1.5 kasık kadar bişi sütlü tatlı dıye yenebılır dıye bılıyorum ama ne dersınız ?yeme dersenız arada yanı saat 4 e dogru sunta gıbı olan etı form bıskuvıden yıyecegim :)
ewt canım naptım ben çok ağır geldi:18::18::18:
ya ben şaka yaptım o kadar takma diğer öğünleri ona göre ayarlarsın olur biter
1 paket eti form 206 kalori.Tatlı daha az ondan,ye bence.
bı kerde bır paket yıyemıyorum yarım paket 5 adet bıskuvı yapıyor, form lıght kepeklı bıskuvı 206 kalorımı yaaa :)
Aynen öyle hiç de masum değil dimi ?
Onun yerine iki muz ye,200 kalori.Muzun tadı var bari.
suan hayal kırıklıgı yaşadım resmen hemde cokkkk masum duruyor yaaaay bıde muzda cok kalori var dıye yemıyorum yaaa acıdım geçen günlere öf dün aksam tartılmamak ıcın tuttum kendımı pazar gunu tartılıcam ve pazar gunu bu kıloda degısme yoksa dıyetısyenemı gıtsem=)dısıplınlı olurum dıye
2 tane miiiiiiiiii-+
Ben yiyorum valla muz.Hem tok tutuyo.
bende yıyecegım bazen en azından =) siz kac kılosunuz buarada nasıl gıdıyor kılolar gidiyor muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?