:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Hayırlı günler herkese :)

kahvaltı:

domates,salatalık
1 kk peynir
2 dilim ekmek
şekersiz çay

ara yok

öğle

5 kaşık yoğurtlu makarna

Ya mesela kısır 40 kalori bir kaşığı...5 kaşık yersen iki muz yemiş gibi oluyorsun,haftada bir bence çok değil ve vücudun da direncini kırmamak lazım,vücudunu en iyi sen tanırsın kuzum.

Sabah

1 dilim çok tahıllı ekmek

1 kk peynir

2 zeytin

Ara

1 form bisküvi

Öğle

Tarhana çorbası

ögle;
tavuk sınıtzel ,salata,yogurt (ekmek yok)

ara ögünde kazan dımı tatlısı yesem olur mu ki acaba?yemek kasıgı ıle 1.5 kasık kadar bişi sütlü tatlı dıye yenebılır dıye bılıyorum ama ne dersınız ?yeme dersenız arada yanı saat 4 e dogru sunta gıbı olan etı form bıskuvıden yıyecegim :)

1 paket eti form 206 kalori. Tatlı daha az ondan,ye bence.

Aynen öyle hiç de masum değil dimi ?

Onun yerine iki muz ye,200 kalori. Muzun tadı var bari.

suan hayal kırıklıgı yaşadım resmen hemde cokkkk masum duruyor yaaa ay bıde muzda cok kalori var dıye yemıyorum yaaa acıdım geçen günlere öf dün aksam tartılmamak ıcın tuttum kendımı pazar gunu tartılıcam ve pazar gunu bu kıloda degısme yoksa dıyetısyenemı gıtsem=)dısıplınlı olurum dıye

Ben yiyorum valla muz.Hem tok tutuyo.

Çorbayı akşam yerim diye vazgeçtim.

1.5 tane mercimek köftesi yedim.Bu saat oldu 300 kalori almışım,daha 1000 hakkım var.

bende yıyecegım bazen en azından =) siz kac kılosunuz buarada nasıl gıdıyor kılolar gidiyor muuu

Ben 17 Ocak'ta başladım diyete. 57.8 ile...

Leslie yapıyorum her gün 2 mil,bir de kalori takibi yapıyorum.

Pazartesi günü kilom 54.6 idi. Hedef 50.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…