Ben 17 Ocak'ta başladım diyete. 57.8 ile...
Leslie yapıyorum her gün 2 mil,bir de kalori takibi yapıyorum.
Pazartesi günü kilom 54.6 idi.Hedef 50.
50 de cok zayıf degıl mı ya =) boyunuz kac peki ne guzel siz inmissiniz yine 54 e maşallah
1.60 boyum.Yok ben seviyorum ince olmayı.
canım deryadan hiç haber yok nerelerdeki sen ulaşabildin mi hiç
suan hayal kırıklıgı yaşadım resmen hemde cokkkk masum duruyor yaaaay bıde muzda cok kalori var dıye yemıyorum yaaa acıdım geçen günlere öf dün aksam tartılmamak ıcın tuttum kendımı pazar gunu tartılıcam ve pazar gunu bu kıloda degısme yoksa dıyetısyenemı gıtsem=)dısıplınlı olurum dıye
valla hiç haber yok ondan ya nete giremiyodur belki:44::44:
bizden iyi disiplin mi olur yahu istersen sana arada cezalar verelim de diyetisyene boşa para verme
dogru soyluyorsun =) ya ben 55 hıc olamazmısım gıbı gelıyor bı umutuszluk var ustumde bugun anlamadım=(
8 kilo bir şey değil ya 2 en geç 3 ayda verilir hep 58mişsin zaten 58e çabuk düşersin de biraz egzersizle 55 de zor değil bence
inşallah :) yaz gelsede yuruyuslere baslasam hemen ya kışda ayrı bı kılo yapıo=) 5-6 aya kadar ınmelıyım valla 55 e bebık ıstıyorum cunku=)
evde spor yapmıyor musun burda herkes evde birşeyler yapıyo ben leslie yapıyorum mesela o da yürüyüş sonuçta çok zorlayıcı bir hareket de yok
evde twester aldım onu yapıyorum ara ara sıklastırmam lazım ama oda bel ınceltıyor benım daha asagıları ınceltmem lazım ,leslie nasıl yapılıyor nedır tam olarak?baska spor yapmıyorum ama eve gıdıncede oturmaya fırsat bulamıyorum cok bol bol ev işi yapıyorum=))
leslie diye bir kadın var yürüyüş yaptırıryor 1 milden 5 mile kadar değişik videolar var ben 3 mil yapıyorum haftada 3 kez filan 3 mil 45 dk sürüyor ama iyi terletiyor bacakların için de uygun olur sanırım
ben bi 55 olsam =) eşim askere gıttıgınde olmustum 55 kısa surede 58 e gerı donmustum =) kendımı bıldım bılelı hep 58 de kaldım yıllarca hıcde sıkayetım yoktu kılomdan taki 65 e dogru yol aldıgımı farkedene kadar =) suan 63 üm de bende gobek fln az da şu kalça nın alt kısımları oluyorya oraları nasıl erıtecegım ya derdım o benımde=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?