:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ben 17 Ocak'ta başladım diyete. 57.8 ile...

Leslie yapıyorum her gün 2 mil,bir de kalori takibi yapıyorum.

Pazartesi günü kilom 54.6 idi. Hedef 50.

50 de cok zayıf degıl mı ya =) boyunuz kac peki ne guzel siz inmissiniz yine 54 e maşallah

1.60 boyum. Yok ben seviyorum ince olmayı.

ben bi 55 olsam =) eşim askere gıttıgınde olmustum 55 kısa surede 58 e gerı donmustum =) kendımı bıldım bılelı hep 58 de kaldım yıllarca hıcde sıkayetım yoktu kılomdan taki 65 e dogru yol aldıgımı farkedene kadar =) suan 63 üm de bende gobek fln az da şu kalça nın alt kısımları oluyorya oraları nasıl erıtecegım ya derdım o benımde=)

kızlar net yoktu işyerinde yeni geldi.öğlen menüm
--3 çatal tavuk söner.
--3 yk fasulye yemeği
--1 danino meyveli yoğurt.
--azcık pingui..

canım deryadan hiç haber yok nerelerdeki sen ulaşabildin mi hiç

valla hiç haber yok ondan ya nete giremiyodur belki:44::44:

bizden iyi disiplin mi olur yahu istersen sana arada cezalar verelim de diyetisyene boşa para verme

valla hiç haber yok ondan ya nete giremiyodur belki:44::44:

bizden iyi disiplin mi olur yahu istersen sana arada cezalar verelim de diyetisyene boşa para verme

dogru soyluyorsun =) ya ben 55 hıc olamazmısım gıbı gelıyor bı umutuszluk var ustumde bugun anlamadım=(

dogru soyluyorsun =) ya ben 55 hıc olamazmısım gıbı gelıyor bı umutuszluk var ustumde bugun anlamadım=(

8 kilo bir şey değil ya 2 en geç 3 ayda verilir hep 58mişsin zaten 58e çabuk düşersin de biraz egzersizle 55 de zor değil bence

8 kilo bir şey değil ya 2 en geç 3 ayda verilir hep 58mişsin zaten 58e çabuk düşersin de biraz egzersizle 55 de zor değil bence

inşallah :) yaz gelsede yuruyuslere baslasam hemen ya kışda ayrı bı kılo yapıo=) 5-6 aya kadar ınmelıyım valla 55 e bebık ıstıyorum cunku=)

inşallah :) yaz gelsede yuruyuslere baslasam hemen ya kışda ayrı bı kılo yapıo=) 5-6 aya kadar ınmelıyım valla 55 e bebık ıstıyorum cunku=)

evde spor yapmıyor musun burda herkes evde birşeyler yapıyo ben leslie yapıyorum mesela o da yürüyüş sonuçta çok zorlayıcı bir hareket de yok

evde spor yapmıyor musun burda herkes evde birşeyler yapıyo ben leslie yapıyorum mesela o da yürüyüş sonuçta çok zorlayıcı bir hareket de yok

evde twester aldım onu yapıyorum ara ara sıklastırmam lazım ama oda bel ınceltıyor benım daha asagıları ınceltmem lazım ,leslie nasıl yapılıyor nedır tam olarak?baska spor yapmıyorum ama eve gıdıncede oturmaya fırsat bulamıyorum cok bol bol ev işi yapıyorum=))

leslie diye bir kadın var yürüyüş yaptırıryor 1 milden 5 mile kadar değişik videolar var ben 3 mil yapıyorum haftada 3 kez filan 3 mil 45 dk sürüyor ama iyi terletiyor bacakların için de uygun olur sanırım

öğlen evden kahvaltılık getirdim

1 haşlanmış yumurta
4 zeyin
3 dilim peynir

akşam

1 tabak barbunya

çok az ekmek

tıka basa doymayı özledim ya bugün marketteki abur cuburları gördükçe içim gitt nefis nefis

hımm bunu hemen arastırıp denemelıyım tesekkur ederım

Kesinlikle Leslie diyorum,faydasını muhakkak görürsün.

kızlar kahvaltıdan sonra saat 1de ara yaptım 4 tane yulaflı bisküvi ve cay içtim

saat 3dede öglen yemegimi yedim
1 tabak salata
1 tabakta nohutt yemegi

şimdide ara yaptım iki tane şekerpare tatlısı yedim şekerli bişeler yiyesim geliyor adetim yakın ondan oluyor heralde birde az bişe yesem şişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…