:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Şekerpare biraz fazla olmuş sanki

akşam yemeğim
1 tabak taze fasulye
4 kaşık pilav
yarım kase salata
diyete başladığımdan beri ilk kez pilav yedim pişmanım aslında ama ekmek yemedim:18::18:
not eskidenen az haftada 2 defa pilav yerdim

Aksam yemegi
kucuk bu kase sehriye corbasi
2 kasik bulgur pilavi kereviz yemegi salata
Salatadan cok az yedim corbayida saat 5 gibi yemistim

Akşam yemegi yemedim çok halsizim yorgunum. yemegim yok da bişey yemem gibi ..enerji olmayın ca sporda yapamadım. ayva yaprağı cayi yapicam .bu soğuk algınlığına iyi oluyormuş.

tamamdır takipteyim. az yiyorum max 1500-1600 cal civarı tutuyor. haftada 5 akşam 30 dakika eliptik bisikletime biniyorum bakalım ne çıkıcak bi hafta sonunda kilom. evde tartı var ama her gün tartılmıyorum moralim bozulmasın diye.sanki hiç eksilmemiş gibi geliyor kilolarm ama inş tartı yüzümü güldürür :)

kızlar acaba az mı yiyorum yoksa bir diyet için normal mi bugünkü menumu yazayım fikirlerinizi bekliyorum

sabah (08.00) 1 dilim ekmek 1 domates 3yk dolusu tepeleme lor,2-3 zeytin yeşil çay

ara (10.30) 200ml normal yağlı süt

öğlen: bi koca tabak yağsız kabak yemeği, 2-3 yk dolusu yoğurt

ara: 1 ceviz

akşam: bi kase yeşil mercimek yemeği + 1-2 yk dolusu yoğurt

sizce menüm nasıl? sabahları bazen yumurtada ekliyorm bazen oglen yumurtlı menemen yiyorm ama genelde bu şekilde besleniyorm 3 haftadır

Son düzenleme:
Öğle menüyü yazdım mi bilmyorm unttum yazaym. Bir tabak yesl fasulye. Yoğurt. Salata ara yapmadim tok tuttu hatta akşamda canm istemedi ama ogn atlamaym diye yedim..aksam menm çorba salata kozlar ekmeği sadece kahvaltida yiyorum artik. II oldu. Simdi de meyve yedm aslında dyette yemezdm aksamlari 7 den sonra ama iki gndr nedense yiyorum...

Gayet güzel canım ..mevsim meyveleri su an zaten çok kalorili değil.
cok gecmis oldun bol bol ihlamur
Sağol canım..

Calusiyormusun Sen bende bikaç gün kilo hesabı yapi cam bakayım ortslana kaç kalolirilik yiyorum.

Birde kızlar ben öğlen yedigimle duruyordum hastada olunca çok halsiz düştüm eşimin israri uzerine köfte sipariş verdi tam evin karşısında açılmıştı ana hiç yemem istik yakın olunca cazip grlmiyo ama herkes çok ovuyordu valla çok güzeldi dayanamadım 5 köfte ve bir minik börek yedim.bir bardak ta meyve suyu çok geç oldu ama affola hastayım diye yedim gerçekten yedikten sonrada kan geldi canıma.

canım bende yiyorum hastalık daha köü ilaç içiyorum yapacak bişi yok. yemeği de az yersek iyice hasa oluruz. bir kaç günden bişi olmaz

Arkadaşlar ne yerden yiyelim pişman olmayalim...unutalim gitsin ama ertesi gün mutlaka ama mutlaka telafi edelim....oranje sana da afiyet olsun canina can olsun kilona kilo olmasin canm....

Telefondan yazmayi da hic sevmiyorum ama bilgsayari acmya usendim idare eden artik okey

evet çalışıyorum aralarda zaman bulup ara öğünleri az da olsa yapmaya çalışıyorum hiç bir şey bulamasam bir tane ceviz yiyorum. birde sabah mide küçüldüğünden fazla yiyemiyorm sonra su içe çay içe içe mide akşama doğru genişliyor saat 3 ten sonra canım çılgınlar gibi abur cubur istiyo ya :) 3 hafta oldu hala istiyo hala yemedim. sadece 8-10 gün arayla kendime serbest gün ilan edip saat 15-16ya kadar istediğim bütün abur cuburları komple yiyorum en aşırısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…