- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
kızlar kahvaltıdan sonra saat 1de ara yaptım 4 tane yulaflı bisküvi ve cay içtim
saat 3dede öglen yemegimi yedim
1 tabak salata
1 tabakta nohutt yemegi
şimdide ara yaptım iki tane şekerpare tatlısı yedim şekerli bişeler yiyesim geliyor adetim yakın ondan oluyor heralde birde az bişe yesem şişiyorum
Şekerpare biraz fazla olmuş sanki
malesef fazla oldu.akşama yemek yemicem.şimdi 20tane mekik çektim
maşallah ya kaçamakyapınca yemeden durabiliyosun ben hayatta öğün atlayamam:26::26:
cok gecmis oldun bol bol ihlamur
Hoşgeldin canım bu günkü kilonu başlangıç kabul et p tesi günü bildiriminde listeye ellerim seni de canım..ınş hep birlikte burdan vericez kiloları..kaç hafta oldu çok azimliyiz gerçekten pes eden olmadı aramızda ...
Gayet güzel canım ..mevsim meyveleri su an zaten çok kalorili değil.Öğle menüyü yazdım mi bilmyorm unttum yazaym. Bir tabak yesl fasulye. Yoğurt. Salata ara yapmadim tok tuttu hatta akşamda canm istemedi ama ogn atlamaym diye yedim..aksam menm çorba salata kozlar ekmeği sadece kahvaltida yiyorum artik. II oldu. Simdi de meyve yedm aslında dyette yemezdm aksamlari 7 den sonra ama iki gndr nedense yiyorum...
Sağol canım..cok gecmis oldun bol bol ihlamur
Calusiyormusun Sen bende bikaç gün kilo hesabı yapi cam bakayım ortslana kaç kalolirilik yiyorum.tamamdır takipteyim. az yiyorum max 1500-1600 cal civarı tutuyor. haftada 5 akşam 30 dakika eliptik bisikletime biniyorum bakalım ne çıkıcak bi hafta sonunda kilom. evde tartı var ama her gün tartılmıyorum moralim bozulmasın diye.sanki hiç eksilmemiş gibi geliyor kilolarm ama inş tartı yüzümü güldürür :)
Gayet güzel canım ..mevsim meyveleri su an zaten çok kalorili değil.
Sağol canım..
Calusiyormusun Sen bende bikaç gün kilo hesabı yapi cam bakayım ortslana kaç kalolirilik yiyorum.
Birde kızlar ben öğlen yedigimle duruyordum hastada olunca çok halsiz düştüm eşimin israri uzerine köfte sipariş verdi tam evin karşısında açılmıştı ana hiç yemem istik yakın olunca cazip grlmiyo ama herkes çok ovuyordu valla çok güzeldi dayanamadım 5 köfte ve bir minik börek yedim.bir bardak ta meyve suyu çok geç oldu ama affola hastayım diye yedim gerçekten yedikten sonrada kan geldi canıma.
Gayet güzel canım ..mevsim meyveleri su an zaten çok kalorili değil.
Sağol canım..
Calusiyormusun Sen bende bikaç gün kilo hesabı yapi cam bakayım ortslana kaç kalolirilik yiyorum.
Birde kızlar ben öğlen yedigimle duruyordum hastada olunca çok halsiz düştüm eşimin israri uzerine köfte sipariş verdi tam evin karşısında açılmıştı ana hiç yemem istik yakın olunca cazip grlmiyo ama herkes çok ovuyordu valla çok güzeldi dayanamadım 5 köfte ve bir minik börek yedim.bir bardak ta meyve suyu çok geç oldu ama affola hastayım diye yedim gerçekten yedikten sonrada kan geldi canıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?