:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Oranje geçmiş olsun dikkat et kendine sağlıklı ve zayıf olalım sağlıksız değil

Canım hoşgeldin kaç kilo verdin 3 haftada

Selamlar

Sabah:Special K+ Süt

Sabah çok erken çıktığımdan sabah kahvaltısı hazırlayacak vaktim olmuyor, Special K kurtarıcım oldu resmen

Akşam yemegi yemedim çok halsizim yorgunum. yemegim yok da bişey yemem gibi ..enerji olmayın ca sporda yapamadım. ayva yaprağı cayi yapicam .bu soğuk algınlığına iyi oluyormuş.

Çok geçmiş olsun, canın sağ olsun, sağlıklı olsun da öemli değil yediklerin. (Tabii hastalıkta vücuda faydası olan şeyler yemek kaydıyla)

Sen iyileş, çok güzel telafi edersin.

akşam meyve yedim bol bol meyve yiyorum

sabah

1 dilim ekmek

3-4 zeyttin
peynir

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bugün daha iyiyim çok şükür..

kahvaltım..
--1 yumurta
--peynir
--1 minik dlm ekmek
--çay

şimdide ıhlamur içiyorum.....

günaydınlarr...kahvaltım......2 yumurta 5 zeytin az peynir 1 dilim çavdar ekmek bol yeşillik ve baharattan yapılmış omlet ekstra yarım dilim çavdara sürülmş portakal reçeli şekersiz çay oğlumla yedik omleti tek başıma değil yani....

günaydın kızlar dün akşam bir akrabamıza gittik kapıdan girer girmez sen kilo mu verdin dediler çok sevindim:124::124::124:
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
1 dilim peynir
4 zeytin
1 domates
bir kaç dal maydanoz
1 dilim ç. ekmeği
1 bardak şekersiz çay

Gunaydinnkizlarr sizi cok ozledimmm.annemde kakaldim esim babasinin yaninda hastanede kaliyor durumu agir cocuklarda hasta oldu giremedim netleri cok yavas ama aklim b rda kaldi.gecmisi okuyacam kizim huysuz birakmiyor beni.
Kilomda 72.4 olmusum aslinda carsamba 72.2 cikmistim pazara kadar 200 gr artmis.

Günaydın....

Kahvaltım

1 dilim kızarmış çavdar

Küçük bir parça omlet

1 kk peynir

4 parça domates

3 zeytin

Şekersiz çay

hosgeldn cnm gecmis olsn hepimz merak ettik valla

hoşgeldin canım özlettin kendini ve geçmiş olsun..bi yerde kalınca almamak elde değil verirsin...

hoşgeldin canım merak ettik bizde seni çok geçmiş olsun allah şifalar versin

canım hoşgeldin seni çok merak ettik çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Ayy yok almadm 1 kilo verdim.bu hafta 200 gr oynama yapiyor anlamiyorum.kacgundur tek ogun yiyorum zaten .oglumun dogumgununde pastanin tadina bile bakmadim azimden bisey kaybetmedim duzenli yiyemedim ara falan ama hic bozmadim

canım hoşgeldin seni çok merak ettik çok geçmiş olsun

hoşgeldin canım merak ettik bizde seni çok geçmiş olsun allah şifalar versin

hoşgeldin canım özlettin kendini ve geçmiş olsun..bi yerde kalınca almamak elde değil verirsin...

hosgeldn cnm gecmis olsn hepimz merak ettik valla

Hepinize ayri ayri tskler.aklim burdaydi hep dusundum naptilar kilo verdilermi diye durumlar nasil naptiniz bakalim

öğlen yemeğine arkadaşkıymalı makarna ve patates salatası getirmiş .. sadece patates saltası yerim diye düşündüm olur demi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…