- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
Canım hoşgeldin kaç kilo verdin 3 haftadaevet çalışıyorum aralarda zaman bulup ara öğünleri az da olsa yapmaya çalışıyorum hiç bir şey bulamasam bir tane ceviz yiyorum. birde sabah mide küçüldüğünden fazla yiyemiyorm sonra su içe çay içe içe mide akşama doğru genişliyor saat 3 ten sonra canım çılgınlar gibi abur cubur istiyo ya :) 3 hafta oldu hala istiyo hala yemedim. sadece 8-10 gün arayla kendime serbest gün ilan edip saat 15-16ya kadar istediğim bütün abur cuburları komple yiyorum en aşırısından
Akşam yemegi yemedim çok halsizim yorgunum. yemegim yok da bişey yemem gibi ..enerji olmayın ca sporda yapamadım. ayva yaprağı cayi yapicam .bu soğuk algınlığına iyi oluyormuş.
Birde kızlar ben öğlen yedigimle duruyordum hastada olunca çok halsiz düştüm eşimin israri uzerine köfte sipariş verdi tam evin karşısında açılmıştı ana hiç yemem istik yakın olunca cazip grlmiyo ama herkes çok ovuyordu valla çok güzeldi dayanamadım 5 köfte ve bir minik börek yedim.bir bardak ta meyve suyu çok geç oldu ama affola hastayım diye yedim gerçekten yedikten sonrada kan geldi canıma.
hosgeldn cnm gecmis olsn hepimz merak ettik vallaGunaydinnkizlarr sizi cok ozledimmm.annemde kakaldim esim babasinin yaninda hastanede kaliyor durumu agircocuklarda hasta oldu giremedim netleri cok yavas ama aklim b rda kaldi.gecmisi okuyacam kizim huysuz birakmiyor beni.
Kilomda 72.4 olmusum aslinda carsamba 72.2 cikmistim pazara kadar 200 gr artmis.
Gunaydinnkizlarr sizi cok ozledimmm.annemde kakaldim esim babasinin yaninda hastanede kaliyor durumu agircocuklarda hasta oldu giremedim netleri cok yavas ama aklim b rda kaldi.gecmisi okuyacam kizim huysuz birakmiyor beni.
Kilomda 72.4 olmusum aslinda carsamba 72.2 cikmistim pazara kadar 200 gr artmis.
Gunaydinnkizlarr sizi cok ozledimmm.annemde kakaldim esim babasinin yaninda hastanede kaliyor durumu agircocuklarda hasta oldu giremedim netleri cok yavas ama aklim b rda kaldi.gecmisi okuyacam kizim huysuz birakmiyor beni.
canım hoşgeldin seni çok merak ettik çok geçmiş olsun
hoşgeldin canım merak ettik bizde seni çok geçmiş olsun allah şifalar versin
hoşgeldin canım özlettin kendini ve geçmiş olsun..bi yerde kalınca almamak elde değil verirsin...
hosgeldn cnm gecmis olsn hepimz merak ettik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?