:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Cnm kiymali makarna bi porsiyon 500 kalori bi porsiyon patates salatasi da 214 kalori secim senin

Son düzenleme:
Kahvsltimi yapmadim kizim oksurmekten dalamiyor cok huysuz ya bi yandan acim ama sallamaktan kalkip yiyemedim

dry tanışmıyoruz ama arkadaşlar seni çok sevyo belli yokluğunda çok meraklandılar şanslısın bu arada bende hoşgeldn diyeym....

dry tanışmıyoruz ama arkadaşlar seni çok sevyo belli yokluğunda çok meraklandılar şanslısın bu arada bende hoşgeldn diyeym....
saol canim sende hosgeldin.
Seviyolarmiymiss ay smley yapamiyorum.mobil girdim mahcup smley yaptim sayin :))

Tahilli ekmegim kuflenmis ya
beyaz ekmek tuhaf geldi yemedim
1 haslanmis yumurta ve 1 fincan cay

ara öğün beşi bir arada çay ve 3 yulaflı bisküvi

kızlar bu sabah dinledim mutlaka karbonhidrat tüketmemiz gerekiyormuş ekmek tüketmesek bile 1 dilim ekmeğin karşılığı olan karbonhidratlardan almalıymışız karbonhidratsız diyet olmazmış

BEN ARTİK 70 ALTİNA İNMEK İSTİYORUM OFF aslinda bir ay olmadi baslayali 4 kilo verdim ama sık tartilinca hergun hemde sıkildim sanirim.bide canim cok lahmacun istiyor 70 olunca odul yapcam kendime dedim aseriyorum resmen

BEN ARTİK 70 ALTİNA İNMEK İSTİYORUM OFF aslinda bir ay olmadi baslayali 4 kilo verdim ama sık tartilinca hergun hemde sıkildim sanirim.bide canim cok lahmacun istiyor 70 olunca odul yapcam kendime dedim aseriyorum resmen

az kaldı sabır sen azimli hatunsun baksana evinde değilken bile 1 kilo vermişsin maşallah ben geçen hafta bir kez tartılmıştım arada bu hafta henüz hiç tartılmadım dayanabilirsem pazartesiyi bekliycem

Tabiki olmaz.ben saglikli beslenmekten yanayim hayatimda kisa sureli dwgisiklikler yapip bi anda inip ozledigim seyleri tekrar yiyip sismk istemiyorum
Ben hatami biliyodum kahvalti yapmazdim en sevmedigim ogundur tek basina cekilmiyor.ama hergun yapiyorum artik kola ve cikolata cok yerdim kolayi tamamen kestim canim istemiyor ama cikolata yiyorum ve kiloda verdim buna ragmen.eskiden koca kare sutlu cikolatayi bitirirdim simdi bitter kucuk bi kare aliyorum hizlihizli yemek yerine turkkahvesiyle tadina vara vara yiyorum. eger aramizda herseyi kesip diyet yapan varsa lutfen biraksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…