maslh tebrik ederimAyy yok almadm 1 kilo verdim.bu hafta 200 gr oynama yapiyor anlamiyorum.kacgundur tek ogun yiyorum zaten .oglumun dogumgununde pastanin tadina bile bakmadim azimden bisey kaybetmedim duzenli yiyemedim ara falan ama hic bozmadim
/QUOTE]
İkisinden de azcik yersin nolck
ben olsam patates saltasını tercih ederdim yeşillik olyo içnde hem severm de....öğlen yemeğine arkadaşkıymalı makarna ve patates salatası getirmiş .. sadece patates saltası yerim diye düşündüm olur demi..
saol canim sende hosgeldin.dry tanışmıyoruz ama arkadaşlar seni çok sevyo belli yokluğunda çok meraklandılar şanslısın bu arada bende hoşgeldn diyeym....
canım burdayız
Sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalik maydanoz
Cnm kiymali makarna bi porsiyon 500 kalori bi porsiyon patates salatasi da 214 kalori secim senin
Sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalik maydanoz
ikiside karbonhidrat bana sorarsan ben patatesle doyuyorum makarna yedikce yiyesim geliyor:)çeyrek makarna ve yarım kadar da patates yerim madem..
BEN ARTİK 70 ALTİNA İNMEK İSTİYORUM OFF aslinda bir ay olmadi baslayali 4 kilo verdim ama sık tartilinca hergun hemde sıkildim sanirim.bide canim cok lahmacun istiyor 70 olunca odul yapcam kendime dedim aseriyorum resmen
ara öğün beşi bir arada çay ve 3 yulaflı bisküvi
kızlar bu sabah dinledim mutlaka karbonhidrat tüketmemiz gerekiyormuş ekmek tüketmesek bile 1 dilim ekmeğin karşılığı olan karbonhidratlardan almalıymışız karbonhidratsız diyet olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?