:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

az kaldı sabır sen azimli hatunsun baksana evinde değilken bile 1 kilo vermişsin maşallah ben geçen hafta bir kez tartılmıştım arada bu hafta henüz hiç tartılmadım dayanabilirsem pazartesiyi bekliycem
ay guzelim sen bide evde pisen alinanlari gorsen esim tam tatli canavari hergun yaspastaalir yada ben yaparim.gizumun onunde kizartmalar nagetler profiterol kek vs. Kilitledim kendimi canimda istemiyor tek istedigim lahmacun onuda yerim ama odul koydum heyecan yapiyorum. moral verdin saol canim

ayyy ben de öyleyim eşim hayretler içinde

BEN ARTİK 70 ALTİNA İNMEK İSTİYORUM OFF aslinda bir ay olmadi baslayali 4 kilo verdim ama sık tartilinca hergun hemde sıkildim sanirim.bide canim cok lahmacun istiyor 70 olunca odul yapcam kendime dedim aseriyorum resmen

hoşbuldum canım...

kilolarımız yakınmış senn boy kaçtı...

sana katılıyorumm bende dyet zamnı herşeyi kısıp sonra bırakınca herşeye saldırırdm

şimdi herşeyden kararınca yiyorum sadce kolayı çıkardım hayatmdan resmn bağımlıydım...

balıkla bile içmiyorum artık soda içiyorum mutluyum pişman olmak yok en azndan kola içtim dye....

çikolatada tıpkı sen gbi şekersz türk kahvesi yannda 1 kare bitterr mmmm mmmiiissss

canımben 1.400 kilo vermişim geçen hafta bu hafta nasıl olacak bilmiorum dün kayınvalidemle kayın pederim geldiler bayramdan beri ilk kez görüşüoruz çok şaşırdılar ben görünce nasıl değişmişsin diolar bakakaldılar saatlerce çok hoşuma gitti bundan sonra verme yeter bu kadar diolar ama benm 8 kilo daha fazlam var onu da veriyim korumaya geçicem

DRY_İK canım senin geçen haftaki kilonu 73,200 yamışım sen şimdi 72.400 diyın geçen haftada 72,200 müydü 73,200 müydü düzelteyim canım.

Son düzenleme:
saat 9 adoğru kahvaltımı yapmıştım doyurucu olmş baya pek acıkmadım ama yine ara öğünm 3 adet hurma biavuç kadar kuru siyah üzüm su ile birlikte...

öğle yemegim bu kızlar..resimde çok gibi gorunuyo ama az.hatta arkadaşım kuş musun diyo.

ayyy ben de öyleyim eşim hayretler içinde
aferin bizeeee:))

iim tatlım 68 kiloya düştüm
tbrk canimmmm

ben 76-76.200 gidip geliyodum boyda kisa1.57 :)kola hamallikmis valla canim cekmiyor artik

DRY_İK canım senin geçen haftaki kilonu 73,200 yamışım sen şimdi 72.400 diyın geçen haftada 72,200 müydü 73,200 müydü düzelteyim canım.
karisti:) en son 73.200 dum canim gecen hafta yani.simdi 72.400 um

Kizlar sarj aleti boxuldu galiba tel sarj olmuyor giremicem sarj bitince( tablette servisten yeni geldi oda sarj olmuyor noluyoryaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…