kızlar süt ürünleri çok tok tutuo ben bunu farkettim
Evet yogurt cok tutuyor bende ligt yiyorum aralarda.yag yakmaya yardimci oldugunuda duymustumyoğurt tek başına ara öğün olarak yendiğinde göbek yağlarını eritiyormuş
Guzel menuöğle yemeğim
1 tabak taze fasulye
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ç. ekmeği
direniyorum resmen biktim bu samsugdan surekli ayni arizayi yapiyor daha senesi olmadibeklioruz canım seni
telafi etmen cok iyi hatalarimizi ogreniyoruz.cayi sekersiz icmende iyi ama canim yumurta ve peynir ayni ogunde i olmamasi gerekiyormuskızlar dun akşamdan bu saate kadar ancak girebildim
dün akşam ki yemegim 2 yemek kaşıgı nohut yemegi yedim.ögle yemeginden sonra ara ögünde şekerpare yiyince akşam yemegini iki kaşıkcık yedim aslında hiç yemicektim ama eşime yemek koyarken iki kaşık yedim.
bu sabahki kahvaltımda
1 yumurtadan yaptıgım peynirli omlet
5 zeytin
salatalık domates
şekersiz çay
kahvaltımdada ekmek yemedim artık aramıyorum ekmekte inşallah böyle gider
telafi etmen cok iyi hatalarimizi ogreniyoruz.cayi sekersiz icmende iyi ama canim yumurta ve peynir ayni ogunde i olmamasi gerekiyormus
Azyagli karisik salata ve yogurt.
Oglenleri cok acikmiyorum aksine aksamustu acikiyorum o yuzden ekmek hakkimi 4 gibi tost yapacam boylece aksam yemeginde fazla acikmamis oluyorum:
Tartıyı uzun zamandır kullanmamıştım ki kilo aldığımın farkındaydım.. Taaa kitartının üstüne çıkıp çıktığım gibi inene kadar kalbimede inmişti 90 görünce o gece karar verdim azim azim azim hadi merve dedim yaparsın dedim vee başladım...
İnsilün direncim var
Poliskistik overim var
Tüp Bebek Tedavisine başlayacağım bir yerden başlamam gerekiyordu ve başladım.
Salı Günü (Pazartesi klasiğini ortadan kaldırmak için)
Sabah: 1 Adet Haşlanmış Yumurta, 5 Zeytin, Maydanoz, Domates Salatalık, Peynir Yeşil Çay veya Ihlamur, İki Dilim ince küçük Tahıllı Ekmek
Ara: İki Adet Kuru İncir yada bir porsiyon meyve
Öğlen: Salata (Mevsim Sebzelerinden) İki Dilim Ekmek
Ara:İki Adet Kuru İncir yada bir porsiyon meyve
Akşam: Bir kase çorba, bir kase yoğurt veya ayran
Yatmadan Önce: Bir bardak tarçınlı süt
Normal Ekmek, Makarna, Pilav Yok (Tatlandırıcı olarak insülin direncim olduğu için ya hurma yada incir kullanıyorum)
Günde 2 litreye yakın su içiyorum veee yürüyüş
Yürüyüş yapamasam bile karın ve bacak egzersizleri yapıyorum azimmmm var artık bende
MERHABA.. inşallah istediğine ulaşırsın ..ayrıca spor veya egzersiz yapıyormusun yoksa sadece yemek azaltmakla mümkün olmuyo..
Tartıyı uzun zamandır kullanmamıştım ki kilo aldığımın farkındaydım.. Taaa kitartının üstüne çıkıp çıktığım gibi inene kadar kalbimede inmişti 90 görünce o gece karar verdim azim azim azim hadi merve dedim yaparsın dedim vee başladım...
İnsilün direncim var
Poliskistik overim var
Tüp Bebek Tedavisine başlayacağım bir yerden başlamam gerekiyordu ve başladım.
Salı Günü (Pazartesi klasiğini ortadan kaldırmak için)
Sabah: 1 Adet Haşlanmış Yumurta, 5 Zeytin, Maydanoz, Domates Salatalık, Peynir Yeşil Çay veya Ihlamur, İki Dilim ince küçük Tahıllı Ekmek
Ara: İki Adet Kuru İncir yada bir porsiyon meyve
Öğlen: Salata (Mevsim Sebzelerinden) İki Dilim Ekmek
Ara:İki Adet Kuru İncir yada bir porsiyon meyve
Akşam: Bir kase çorba, bir kase yoğurt veya ayran
Yatmadan Önce: Bir bardak tarçınlı süt
Normal Ekmek, Makarna, Pilav Yok (Tatlandırıcı olarak insülin direncim olduğu için ya hurma yada incir kullanıyorum)
Günde 2 litreye yakın su içiyorum veee yürüyüş
Yürüyüş yapamasam bile karın ve bacak egzersizleri yapıyorum azimmmm var artık bende
kızlar sanırım benim göbeğim çıktı son günlere göre..bu akşam napıp edip hem jillian hem de platesimi yapıcam ...çok koyverdim bu aralar sporuu olmuyo böyleee... toparlamam lazım .çünkü pazar günü açık büfe kahv gidicez arkadaşlarla..az yerim ama genede toparlarsam daha iyi olur...
kızlar işte ögle yemegim
gözleme yaptım gözlemeyi börek gibi küçük küçük kestim ve o küçük kesiklerden iki parca yedim
4 tanede yulaflı bisküvi
1 tanede galeta ve cay
çokmu oldu kızlarya
kızlar sanırım benim göbeğim çıktı son günlere göre..bu akşam napıp edip hem jillian hem de platesimi yapıcam ...çok koyverdim bu aralar sporuu olmuyo böyleee... toparlamam lazım .çünkü pazar günü açık büfe kahv gidicez arkadaşlarla..az yerim ama genede toparlarsam daha iyi olur...
canım hoşgeldin aramıza bnde pko hastasıyım bende azmettim ve başarma yolunda ilerliorum
hepsi karbonhidrat olmuş sanki görünüşte az ama kalorisine bakmak lazım
canım o iki dilim gözlemenin kalorisini nasıl bulucaz
canım hoşgeldin aramıza bnde pko hastasıyım bende azmettim ve başarma yolunda ilerliorum
hepsi karbonhidrat olmuş sanki görünüşte az ama kalorisine bakmak lazım
canım o iki dilim gözlemenin kalorisini nasıl bulucaz
1 tane gözleme 360 kalori...8'e bölüp 2 parçasını yemişsin. 90 kalori ediyor.
canım zinde hissedrsin kendini sporu ihmal etme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?