:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar menümün hepsini yiyemedim

iki dilim gözlemeyi yemiştim zaten ve cayla yemek içinde 1 tane buyuk galetayla 4 tanede yulaflı bisküvi almıştım ama bisküvileri yiyemedim çayı fazla içtim bisküvileride iki saat snra çayla ara ögün yaparım artık

kızlar süt ürünleri çok tok tutuo ben bunu farkettim
gerçekten özellikle yoğurt yeynce ben acıkmıyorum hiç...sırf öğün atlamamk için yiyorum...

telafi etmen cok iyi hatalarimizi ogreniyoruz.cayi sekersiz icmende iyi ama canim yumurta ve peynir ayni ogunde i olmamasi gerekiyormus

bunu ilk kez duydum yumurta ve peyniri kahvaltıda mutlaka yerdm sebebini biliyo musun peki canm ya..
ne güzel yaa keşke bende bi hafta dayansam tartıya çıkmadan her dk üstndeym su içsem wc ye çık direk soluğu tartıda alıyorum takıntı oldu artk.....pöööfff
kızlar işte ögle yemegim

gözleme yaptım gözlemeyi börek gibi küçük küçük kestim ve o küçük kesiklerden iki parca yedim
4 tanede yulaflı bisküvi
1 tanede galeta ve cay

çokmu oldu kızlarya

benm menünn yanında az bile güzelim...işte benm öğle menm yarım kase şehriye çorba yarm üçgen börek çok küçük bi parça pizzza ve iki yudum ayran yaz yaz bitmedi mübarek öğünm....

benm öğle menümde sizler ara öğün yapıyosnz millet ........ben mi geç kalıyorm ya sabah kaçta kahvaltınız....

İyi günler cümleten çook geç kalktığım için bugün kahvaltıyı öğle saatinden yaptım 2 öğünüm birleşti..

kahvaltı :

1 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
şekersiz çay

ara : 1 elma

Son düzenleme:

canım ben inat ettim eşim birde akşam bana demezmi sen karnına kuşakmı sardın diye diyette oldugumu biliyoda dalga geciyor.sen görürsün dedim vericem inadına dedim veremezsin diyor bu konuşmalar aklıma geldikçe hiçte yiyesim gelmiyor.tartı konusuna gelince bende evde olsa heran cıkarımda tartım henüz gelmedi eşim almış ama arabada kalmış arabada şehir dışana gitti arabada kaldı tartım malesef

kızlar az önce karatayın bi yazısını okudum orda yumurta kahvaltıda allah ne verdiyse yiyin yumurta peynr zeytin ceviz vs.ama kattiyen ekmek yok diyoo .. özellikle bel bölgesinde yağlanma varsa ekmek yemek yasak diyo ..

kızlar birde göbeğim çıktı sanki dedim ya farkettimde bu günler pant altına kilotlu çorap giyorum ve baya göğüs altıma kadar çekiyordum iz yapmasın diye ve eminim ki ondan oldu az önce katladım pant kemeri hizasına kadar çektim çorabı göbeğim sanki normale döndü.. sizce etkisi oluyormudur gerçekten .

cok doğru canım ben ekmeğin kokusunu bile unuttum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…