- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
hepsi karbonhidrat olmuş sanki görünüşte az ama kalorisine bakmak lazım
canım o iki dilim gözlemenin kalorisini nasıl bulucaz
ben cevap verecektim sevda vermiş amabaktığım yerde ıspanaklı gözleme 400 kalori diyodu kaçta kaçını yediysen ona göre hesaplayabilirsin
1 tane gözleme 360 kalori...8'e bölüp 2 parçasını yemişsin. 90 kalori ediyor.
tşkler canım.digerlerin kalorisinide bakayım
ben cevap verecektim sevda vermiş amabaktığım yerde ıspanaklı gözleme 400 kalori diyodu kaçta kaçını yediysen ona göre hesaplayabilirsin
tşkler canım kabarık hesap 100 kalori diyelim
sedacıgım pko yumurtalıkların yavaş calışması tuylenme kilo alma saç dökülme azdet duzenszlıgı deilmi
tşkler canım kabarık hesap 100 kalori diyelim
Yani...Bir muzla aynı işte.
canım dediklerinin hepsi bende var
Afiyet balseker :)iyiymis menu
gerçekten özellikle yoğurt yeynce ben acıkmıyorum hiç...sırf öğün atlamamk için yiyorum...kızlar süt ürünleri çok tok tutuo ben bunu farkettim
telafi etmen cok iyi hatalarimizi ogreniyoruz.cayi sekersiz icmende iyi ama canim yumurta ve peynir ayni ogunde i olmamasi gerekiyormus
ne güzel yaa keşke bende bi hafta dayansam tartıya çıkmadan her dk üstndeym su içsem wc ye çık direk soluğu tartıda alıyorum takıntı oldu artk.....pöööfffbunu ögrendigim iyi oldu canım peynirle yumurtayı bir araada yememeliyim.normaldede şekersiz içiyorum cayı.ama dünkü şekerpareler iyi olmadı yaa.birde midem kabul etmiyor artık o şekerpareleri yedikten sonra midemde bulandı.bugun 8.gunum tartımda gelmedi bi türlü ne kadar verdim ne yaptım meraktan ölüyorum
kızlar işte ögle yemegim
gözleme yaptım gözlemeyi börek gibi küçük küçük kestim ve o küçük kesiklerden iki parca yedim
4 tanede yulaflı bisküvi
1 tanede galeta ve cay
çokmu oldu kızlarya
gerçekten özellikle yoğurt yeynce ben acıkmıyorum hiç...sırf öğün atlamamk için yiyorum...
bunu ilk kez duydum yumurta ve peyniri kahvaltıda mutlaka yerdm sebebini biliyo musun peki canm ya..
ne güzel yaa keşke bende bi hafta dayansam tartıya çıkmadan her dk üstndeym su içsem wc ye çık direk soluğu tartıda alıyorum takıntı oldu artk.....pöööfff
benm menünn yanında az bile güzelim...işte benm öğle menm yarım kase şehriye çorba yarm üçgen börek çok küçük bi parça pizzza ve iki yudum ayran yaz yaz bitmedi mübarek öğünm....
kızlar az önce karatayın bi yazısını okudum orda yumurta kahvaltıda allah ne verdiyse yiyin yumurta peynr zeytin ceviz vs.ama kattiyen ekmek yok diyoo .. özellikle bel bölgesinde yağlanma varsa ekmek yemek yasak diyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?