:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

cok yogun basladı bugunnn anca yazabılıyorum ya..
uff sabah kol boregı yedım hedp esımın sucu cok az yedım ama =(
ogle ;patlıcan musakka ve salata
ara;armut

ya ben dun dayanamadım tartıldım kızlar nasıl olurda 63.9 cıkarım :'( acaba regl oldugum ıcın mı boyle =(

regli isen normal fazla çıkman ..ama genede yemene dikkat ett..

Selam kızlar bugün yine yemece günüydü bizim için. İşte yediklerim:

1 kaşık mantı
bol salata
6-7 yaprak sarması
patlıcan böreği (çok hafifti)
1 ince dilim revani

E bunların üstüne akşam yemeği yok tabii

Canım hoşgeldin kaç kilo verdin 3 haftada

ilk başladığımda tartılmadım tartım yoktu ama 66 civarı olmam gerekiyordu. sonra 2 hafta diyetten sonra tartıldım bu ctesi 64,5 di. yarından sonra tartı günü korkuyla karışık heyecan var yarım kilodan fazla çıkmasını istiyorum ama pek de ümidim yok ilk tartıda 63 hayalleri kuruyodum çünkü :)

Sarjim az diye alnti yapamadim
Ogln salata yogurt yedigim icin azonce 1 dilm ekmek ,domates,hamburger koftesi yedim
Okula oglumu almaya gittim ordan markete 40 dk yurudum

Oranje benimde kilom gidiyo ama bazen gobegim cok cikiyoroda cok sebze ve yogurt yemekten dir

Yumurta ve peynir olayini gecen sene diyetisyenim soylemisti tvdede duydum ama sebebini hatirlamiyorum

aslnda öğlen mnüm doyurucu olmuştu ara ypmam demiştm ama yarım kase yoğurda pekmez gezdrip yedm...canım tatlı çekiodu o yzden yedm...bide kızlar ben aç olmasamda ara öğün yapıyorum acaba acıkmadığımda ara öğün yapmasam atlasam mı sizce...

akşam 1 baget ve 5-6 yarım ay şekli patates(fırında )ycem ekmek yok tabikidee belki 1 bardak ta ayran içerm...

selamlar

ara olarak muz yedim

akşam
2 parça börek
domaes zeyin.

ilaç kullanıyorum ve bu hafta çok diye yapamayacağım galiba

iyileşince yürüyüşe ve spora devam edeceğim

Kizlar karniyarik musakka yiyenler kizartmanin kalorisini biliyosunuz demi
Patateside isterseniz haslarak yiyin oda cok masum degil.hele seker tadinda olan patatesse cok fena

selamlar

ara olarak muz yedim

akşam
2 parça börek
domaes zeyin.

ilaç kullanıyorum ve bu hafta çok diye yapamayacağım galiba

iyileşince yürüyüşe ve spora devam edeceğim

Gecmisolsun neyin var

Aksam yemegim
Kabak yemegi
Bi dilim ekmek
Oglenki salatayi simdi yedim
Bir saat temizlik yaptim 250 kcl
2mil de leslie yapacm inslh
Suyumu bu aralr tam icemiyrum

Aksam yemeğini 7ye doğru yedim..1adet baget. 1bardak ayran. Bi kaç patates firinda.ekmek yok..kuruyemiş olsa ara olarak leblebi yicektim canm çekti II ki yok ewde
Spor yok ben napcam yaa. İp atlasam bari ama(

Ozanays ya köfteyi ya ekmeği yemsen iyi olurmuş ikisi Birden pek olmamis yarin dengelemlisin canm

Alsam yemeğimi 6 da yedim.
Yarım tabak et sote biber ve soganla...
1 mandalina.

Az önce platesi mi bitirdim.40 dk yaptım...ya kızlar benim göbeğimi acilen toparlamam lazım iki gün öncesine kadar dumduzdu nerdeyse şimdi yuvarlak bişey var sanki önümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…