:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Oranje mekik cekmiyomusun gbek icin...eyupsdra leblebi ewde yok yemcem de patlamış midir nazil sizce agir olur mu amaaan neyse yemcem bisy suyumu içer yatrm

Aksam:6.30
bi parca sinitzel yarim bardak portakalsuyu

Bugun 40 dk yuruyus+2 mile leslie yaptim yan hareketleri 20 mekigi zor cektim halsizim atesim var (

grip oldum canım
sen nasılsın?
bende hasta oluyorum galiba atesim var heryerim agriyo(

Oranje ozelgunun yakinsa ondandir yada cok gaz yapan seyleri tuketme rezene ic iyi gelir.bende gobek icin biberiye yagi alip masaj yaptiktan sonra strecfilm sarip sporu oyle yapcam

Oranje mekik cekmiyomusun gbek icin...eyupsdra leblebi ewde yok yemcem de patlamış midir nazil sizce agir olur mu amaaan neyse yemcem bisy suyumu içer yatrm

Evet canım çekiyorum en az günde 100 tane ama birden Noldu anlamadım....yemeee boşver ama çok istersen küçük bi kase yağsız tuzsuz sa patlamış mısır yiyebilirsin ama bi yandan da geç oldu.

Kizlar herkes aksam ogununu cok guzel yapmis tbrklerr hepimize

ben biraz dinlenecem iyigeceler herkese

bende hasta oluyorum galiba atesim var heryerim agriyo(

Oranje ozelgunun yakinsa ondandir yada cok gaz yapan seyleri tuketme rezene ic iyi gelir.bende gobek icin biberiye yagi alip masaj yaptiktan sonra strecfilm sarip sporu oyle yapcam

Reglime 10 gün var daha yaklaşık.bi yerde streç falan terlemis gibi hissettirir ama sadece su kaybettirir zayiflatmaz diyordu programda.

Oh çok şükür irademe sahip oldum agzma surmedm çok mutluyum yeseydim misiri çok pişman olcaktim ...ayrıca topigmz çok güzel hemen cevap veriliyo sorumza mersi ....simdi TV keyfi yapiyorum çocuklar uyumusken...ha bide dry sana da geçmiş olsun dikkat edin kendinize herkes hasta lazimsiniz topige...amma da cenem düştü iyi geceleeerr...:))

Kızlar iyi akşamlar akşam yemeği menüm
1 tane levrek buğulama
2 ince dilim patates
1 kase salata

Arkadaşlar iyi akşamlar ben geldim inşallah iyisinizdir izmirden dün akşam geldim arkadaşlar pazartesi ben itibaren yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama sanırım bu hafta yine aynı kiloda kalırım çünki adet günum de geldiinşallah artık her akşam bildirimleri mi yaparım düzenli olarak baya ayrı kaldım çünki bur dan

Hoşgeldin inşallah vermişsindir

ben her hafta gün ortamında yiyiorum valla, çok katı diyet uygulamak da benim azmimi köreltiyor. Sıkılıyorum tatsız tuzsuz

en iisini yapıon canım çok sıkı bi diyet olduğu zamnda insann gözü aç oluo ne görse yiyesi gelio azda olsa yemek lazımmış bn ödül vermiş oluyum bari kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…