bende hasta oluyorum galiba atesim var heryerim agriyogrip oldum canım
sen nasılsın?
Alsam yemeğimi 6 da yedim.
Yarım tabak et sote biber ve soganla...
1 mandalina.
Az önce platesi mi bitirdim.40 dk yaptım...ya kızlar benim göbeğimi acilen toparlamam lazım iki gün öncesine kadar dumduzdu nerdeyse şimdi yuvarlak bişey var sanki önümde...
Oranje mekik cekmiyomusun gbek icin...eyupsdra leblebi ewde yok yemcem de patlamış midir nazil sizce agir olur mu amaaan neyse yemcem bisy suyumu içer yatrm
bende hasta oluyorum galiba atesim var heryerim agriyo(
Oranje ozelgunun yakinsa ondandir yada cok gaz yapan seyleri tuketme rezene ic iyi gelir.bende gobek icin biberiye yagi alip masaj yaptiktan sonra strecfilm sarip sporu oyle yapcam
patlamis misirda ekmek yerine gecr bi bardk yiyebilirsn
Hoşgeldin inşallah vermişsindirArkadaşlar iyi akşamlar ben geldim inşallah iyisinizdir izmirden dün akşam geldim arkadaşlar pazartesi ben itibaren yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama sanırım bu hafta yine aynı kiloda kalırım çünki adet günum de geldiinşallah artık her akşam bildirimleri mi yaparım düzenli olarak baya ayrı kaldım çünki bur dan
En son konustugumuzdada sende ve bende pirasa vardi
canım bugün ikimizin kahvaltılarıda değişmiş bnde 1 dilim börek yedim kayınvalidem yapmış şimdi yemesem ayıp olacaktı:18::18::18:Kahvaltı:
1 dilim t.b.ekmek
2 küp şeker boyutunda peynir
1 küçük salatalık
Eki Görüntüle 999552 günaydın kızlar Kahvaltim.
canım bugün ikimizin kahvaltılarıda değişmiş bnde 1 dilim börek yedim kayınvalidem yapmış şimdi yemesem ayıp olacaktı:18::18::18:
Afiyet olsunKahvaltıda yenilen erir gider gün içinde, sıkma canını.
inşallah canımbazen çok pişman oluorum napıorum ben die çünkü emek harcıoruz azimliyiz
ben her hafta gün ortamında yiyiorum valla, çok katı diyet uygulamak da benim azmimi köreltiyor. Sıkılıyorum tatsız tuzsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?