günaydın canım tebrikler sürerrsn
ben cuma gununden başladım
89 kilo.ydm...
kahvalti yapmadm tartldm 87 çıktı
sabah kahvaltım 1 simit ve tek şekerli 1 kupa çay.
sabah kahvaltım..
2 dlm ekmek arasına beyaz peynir.
2 ceviz.
1 kuru incir.
2 fincan çayy. biri iki şekerli diğeri şekersiz.
Geldim geldiiiiiiimmmm
Kilo bildirimim :
Buraya ilk yazdığım da 76.0
ve az önce tartıda gördüğüm rakamsa 74,9
Giden kilo 1 kilo 100 gr
Benim içim mükemmel bir sonuç
Geldim geldiiiiiiimmmm
Kilo bildirimim :
Buraya ilk yazdığım da 76.0
ve az önce tartıda gördüğüm rakamsa 74,9
Giden kilo 1 kilo 100 gr
Benim içim mükemmel bir sonuç
hepiniz güzel gidiyorsunuz.
valla benim hedefim 55.kg. ama çok uzak gibi geliyor soyle 60larda da olsam razıyim
ablacım ama ben buhafta çok az yedim gibi hissettim kendimi hele haftasonu nerdeyse aç gezdim .ama genede beklediğim olmadı bünyenin bi sınırı var demekki ama sık sık az az yemek daha çok etkili oluyo ..bu hafta öğünlere ara da katıcam bakayım bu hafta nolcak. birde akşamları 1saate yakın zmanım oluyo oğluşla koca gelene kadar o arada bende ne kadar yapabilrisem lesli yapacağım..bacaklarımın incelmesini istiyorum.özellikle iç bacak.etki edeermi lesli.güzelim benim afiyet olsun gayet iyi kilocuklarıda veriyon süpersin...
hepiniz güzel gidiyorsunuz.
valla benim hedefim 55.kg. ama çok uzak gibi geliyor soyle 60larda da olsam razıyim
ablacım ama ben buhafta çok az yedim gibi hissettim kendimi hele haftasonu nerdeyse aç gezdim .ama genede beklediğim olmadı bünyenin bi sınırı var demekki ama sık sık az az yemek daha çok etkili oluyo ..bu hafta öğünlere ara da katıcam bakayım bu hafta nolcak. birde akşamları 1saate yakın zmanım oluyo oğluşla koca gelene kadar o arada bende ne kadar yapabilrisem lesli yapacağım..bacaklarımın incelmesini istiyorum.özellikle iç bacak.etki edeermi lesli.
canım öyle düşünme .. görüyoruz bazen kaç kilolardan nasıl incecik fit oluyolar .. pes etmediğin müddetçe olmayacak şey yok sadece biraz daha çaba sarfetmen gerekiyo bize oranla yokssa hepimiz aynıyız..baksana biz 1 verirken sen iki veriyonnn.. olucakk de inan önce sen..
kahvaltın güzel canım benim...şimdilik vereceğime inanıyorum zaten bu inancla başladım. hep zayflycm zayiflaycm diye beynim de kodlama yapiyrm
kahvaltm
1. haslma yumurta
bir kaç dal maydanoz ve 1 tane közlnmis bıber
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
bende şanlıurfada yaşıyorum.bu arda kızlar nerede yaşıyorsunuz az bahsedelim kendimizden..
ben erzurumdayım 1,5 yılımız kaldı burda tayin olucaz geri inşallah..
7 yıllık evliyim..:103::103::123::123:
1 oğlum var.19 aylık..
evlendiğimde 43 kiloydum.:95::95:
memurum.:126::126::126:
evet bu leslie çok işime yaradı ben uzanarak egzersiz yaramiyorm sirtmda egrlme var ve ck zorlanyrm.
arkadaslar
ben daha önce dediğim gibi zayıf ince belli bir i değildim evlenmeden önce.67.ydm. 20 yaslarindayken 55 kg kadar inmiştir zamanla aldım aldım evlilik hamilelik derken buraya kadar geldk.ızmir.de yasiyorum
5 senelik evli
3 yaşında kızım
ve 14 aylık oğlum var
ev hanimiym
sadece egrilme var dediler hastaligin ismini bilmiyorum 3senedır. fizik tedavi gordum bir çok şey yaptım ama ağrı geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?