İyi pazarlar kızlarr ...Güne güzel başlanğıç menüleri görüyorum :)
Dün gece mide ağrısından hiç uyumadım sabah 6da hala ayaktaydım :/ sonra resmen sızmışım 12 'de uyandım hala midem iyi değil...
yinede kahvaltımı ettim zorla
1 haslanmış yumurta
yarım domates
1 minik salatalık
şekersz çay..
malum zatn dünden ekmek yasağım vardı ama inanın zaten yiyebilecek durumda değilm şuanda ...
dün o mantıyı yememeliydim...!!!!! midem bu tür hamurlardan pek hoşlanmıyor benim aksimeama bu kadar rahatsız olacağımı tahmin etmemiştim uzun süredir böyle bi tepki vermemişti...
öğle yemeği yemiyeceğim ...
Selam...Geçmiş olsun..akşama protein turu yemeye çalış hem tok tutar hemde ekmek siz de yiyebilirsin..
İyi pazarlar kızlarr ...Güne güzel başlanğıç menüleri görüyorum :)
Dün gece mide ağrısından hiç uyumadım sabah 6da hala ayaktaydım :/ sonra resmen sızmışım 12 'de uyandım hala midem iyi değil...
yinede kahvaltımı ettim zorla
1 haslanmış yumurta
yarım domates
1 minik salatalık
şekersz çay..
malum zatn dünden ekmek yasağım vardı ama inanın zaten yiyebilecek durumda değilm şuanda ...
dün o mantıyı yememeliydim...!!!!! midem bu tür hamurlardan pek hoşlanmıyor benim aksimeama bu kadar rahatsız olacağımı tahmin etmemiştim uzun süredir böyle bi tepki vermemişti...
öğle yemeği yemiyeceğim ...
geçmiş olsun.sen yine de kendine dikkat et
Oooooo güzel menü...bu akşam ki menü
firinda sardalye 5tane
1kase çorba
ve bol salata
afiyet olsun valla aynen bütün gün temizlik yaptım yemeğe kaynvaldmler geldi yemekteki diğer menü.leri ve cola.yi red ettim tam bir nefis mücadelesi verdim.
bu akşam ki menü
firinda sardalye 5tane
1kase çorba
ve bol salata
Oooooo güzel menü...
Bende saat beşte fırında sade et yedim... kuzu kol öylece soslayip pisirdim . yaninda da büyük bi kase ev yoğurdu...
İki lt kadar su içtim ..
Ev işi falan egzersize pek halim kalmadı....
afiyet olsun valla aynen bütün gün temizlik yaptım yemeğe kaynvaldmler geldi yemekteki diğer menü.leri ve cola.yi red ettim tam bir nefis mücadelesi verdim.
İnşallah istediğimiz kiloya gelir ve bizde özellikle böyle durumlarda rahat rahat yeriz .
Ama tebriklerr ....bu mudur budurr...
günaydın canım tebrikler sürerrsn
ben cuma gununden başladım
89 kilo.ydm...
kahvalti yapmadm tartldm 87 çıktı
günaydın güzeller..
ben sabah çok acil çıktım tartılamadım ya..
2 kilo gitmiş yanii süper canım... tebriklerr..[/
QUOTE]
sağol canım umarım hep böyle gider
günaydın canım tebrikler sürerrsn
ben cuma gununden başladım
89 kilo.ydm...
kahvalti yapmadm tartldm 87 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?