:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Selam...Geçmiş olsun..akşama protein turu yemeye çalış hem tok tutar hemde ekmek siz de yiyebilirsin..

geçmiş olsun.sen yine de kendine dikkat et

anlaşılan bugün hiç birimiz öğle yemeği yememis ben sabah yaptığım kahvaltiyla duruyorum 5i bir arada içmişim bi de 2litre kadar su ictim

Ben fırına et attım çıkmak üzere et ve yoğurt yemeyi düşünüyorum...
Ben genelde haftasonları pek öğlen yemiyorum ama kızlar bir gerçek var ki az ve sık sık yemek daha çok kilo kaybettiriyor..

bu akşam ki menü
firinda sardalye 5tane
1kase çorba
ve bol salata
Oooooo güzel menü...

Bende saat beşte fırında sade et yedim... kuzu kol öylece soslayip pisirdim . yaninda da büyük bi kase ev yoğurdu...
İki lt kadar su içtim ..
Ev işi falan egzersize pek halim kalmadı....

afiyet olsun valla aynen bütün gün temizlik yaptım yemeğe kaynvaldmler geldi yemekteki diğer menü.leri ve cola.yi red ettim tam bir nefis mücadelesi verdim.

afiyet olsun valla aynen bütün gün temizlik yaptım yemeğe kaynvaldmler geldi yemekteki diğer menü.leri ve cola.yi red ettim tam bir nefis mücadelesi verdim.

İnşallah istediğimiz kiloya gelir ve bizde özellikle böyle durumlarda rahat rahat yeriz .
Ama tebriklerr ....bu mudur budurr...

bu akşam ki menü
firinda sardalye 5tane
1kase çorba
ve bol salata

menüye bayıldıımmm afiyet olsun bacım :)

Aman ALLAHIM ne güzel bir menüüü buu afiyet olsun canım ^^

Tebrikler valla ben başaramamıştım kutlarım seniii
İnşallah istediğimiz kiloya gelir ve bizde özellikle böyle durumlarda rahat rahat yeriz .
Ama tebriklerr ....bu mudur budurr...

Amin amin aminnnnnn.....

Bu gün akşam yemeklerimiz sırasıyla balık et ve tavuk olmuşş

Benim akşam menüm :

Bol yeşil salata
5,6 kaşık tavuk sote
ve yoğurt

ekmek yokk yinee

Bugün spor yapamadım ayrıca 2 litre suyuda tamamlayamadım bugün 1,5 ancak oldu yatmadan içebilir miyim bakalım

İyi geceler cümletennn

hekese günaydın ilk kilo bildirimi benden gelsin bakalımm..

başlangıç.....57,400
bu hafta......56,700
kilo kaybı..... 700 gr..

Son düzenleme:
günaydın canım tebrikler sürerrsn

ben cuma gununden başladım
89 kilo.ydm...
kahvalti yapmadm tartldm 87 çıktı

tüm bildirimler gelsin listeyi düzenleyeyim ablacım kapadokyalıı hadii nerdesiniz..oturmaya mı geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…