afiyet olsun canımGunydin herkese
Sabh spormu yaptim
Kahvaltimda....
2 dilim kepek ekmgi
2 kibrit kutusu peynir
4 sus biber cay
Sabah kahvaltım
Şekersiz çay
1 tane üçgen peynir
5 zeytin
Domates, salatalık
günaydın hayırlı cumalar herkese
benim bu hafta inanılmaz yoğun ve stresli geçiyo burayıda takip edemedim bide regli öncesindeyim iştah tavan
muhtemelen kiloda oynama yok...
hazır yazıyoken kahvaltım
2 dlm ekmek
peynir çeşitleri
zeytin 10 tane kadar
bide utanmadan zeytin yağına ekmek bandım birkaç kez :26:
hadi hayırlısı
Hoşgeldin inşallah vermişsindir
Zeytine bundan sora dikkat et canım, kalorisi biraz fazla, kaçırmamak lazım ölçüyü.
kahvaltıdan bişy olmaz üzülme erir gder yediğimz şeylerdn pişman olmayalım piskoljk olarak etkilniyoruz ama diğer öğünde dengelmek önemli canım...canım bugün ikimizin kahvaltılarıda değişmiş bnde 1 dilim börek yedim kayınvalidem yapmış şimdi yemesem ayıp olacaktı:18::18::18:
afiyet olsun sade bi kahvaltı ama doyurucu yumurta çok doyurucu olyo ve tok tutuyo .....Eki Görüntüle 999552 günaydın kızlar Kahvaltim.
kesnlikle katılıyorum...ben her hafta gün ortamında yiyiorum valla, çok katı diyet uygulamak da benim azmimi köreltiyor. Sıkılıyorum tatsız tuzsuz
Zeytine bundan sora dikkat et canım, kalorisi biraz fazla, kaçırmamak lazım ölçüyü.
ben regli öncesindeyim iştahım çok açıldı böyle zamnlarda neler yapıyosnuz ne yapayım yaw
bi pastaneye girip bi bütün pasta yesem umrunda olmuyacak gibi
kuru meyveler yesen olr incir hurma üzüm gbi yannda kuru yemiş te olur leblebi cevz gbi.
..bide bitter çikolata bnim kurtarıcım öle gnlerde ama öğle saatlernde yemelisin...
sakın saldırma abur cubura bu dnemde dikkat edersen regl sonrası tartıda çok mutlu olursun ama saldırarak yersen çok pişman olursun sonrasında...
anlık mutluluk değil kalıcı mutluluğunu düşün kendini motve etmeye çalış...
kaçamak yapsan da ölçülü ve erken ssatte olsun....bol suyla mideni de şişir iyi olur
hadi iradeeee....[/QUOTE
küçük bitter çikolata alayım bide dediğin gibi atıştırmalık kurulardan alayım ve bol su... irademe sahip olmaya çalışıyorum ama fazla zorlanıyorum o yüzden buraya attım kendimi
günaydın arkadaşlar..kaç gündür giremiyordum bilgisayarımdan kulube giremiyordum.şimdi girebiliyorum.
sabah menüm:
2 kaşık melemen
2 dilim kepek ekmek 1 kupa çay.. tek şekerli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?