:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Gunydin herkese
Sabh spormu yaptim
Kahvaltimda....
2 dilim kepek ekmgi
2 kibrit kutusu peynir
4 sus biber cay

Son düzenleme:
Sabah kahvaltımm;

1 dılım kepek ekmegi
domates
peynır (kıbrık kutusu kadar)
zeytın 2 adet ve çay

günaydın hayırlı cumalar herkese

benim bu hafta inanılmaz yoğun ve stresli geçiyo burayıda takip edemedim bide regli öncesindeyim iştah tavan
muhtemelen kiloda oynama yok...

hazır yazıyoken kahvaltım

2 dlm ekmek
peynir çeşitleri
zeytin 10 tane kadar
bide utanmadan zeytin yağına ekmek bandım birkaç kez :26:

hadi hayırlısı

Zeytine bundan sora dikkat et canım, kalorisi biraz fazla, kaçırmamak lazım ölçüyü.

canım bugün ikimizin kahvaltılarıda değişmiş bnde 1 dilim börek yedim kayınvalidem yapmış şimdi yemesem ayıp olacaktı:18::18::18:
kahvaltıdan bişy olmaz üzülme erir gder yediğimz şeylerdn pişman olmayalım piskoljk olarak etkilniyoruz ama diğer öğünde dengelmek önemli canım...

afiyet olsun sade bi kahvaltı ama doyurucu yumurta çok doyurucu olyo ve tok tutuyo .....

ben her hafta gün ortamında yiyiorum valla, çok katı diyet uygulamak da benim azmimi köreltiyor. Sıkılıyorum tatsız tuzsuz
kesnlikle katılıyorum...

Zeytine bundan sora dikkat et canım, kalorisi biraz fazla, kaçırmamak lazım ölçüyü.

zeytnn kalorili olduğunu bilmezdm bende çok yiyodm beş bazen 6-7 tane falan 3-4 tane yerm artık ...

ben regli öncesindeyim iştahım çok açıldı böyle zamnlarda neler yapıyosnuz ne yapayım yaw
bi pastaneye girip bi bütün pasta yesem umrunda olmuyacak gibi

bu arada günayddıııııınnnnn

kahvaltım iki dilim çavdar ekmeği arasna kaşarlı tost yağsız tabiki 5 zeytn iki çatal reçel ve şekersz çay....

ben regli öncesindeyim iştahım çok açıldı böyle zamnlarda neler yapıyosnuz ne yapayım yaw
bi pastaneye girip bi bütün pasta yesem umrunda olmuyacak gibi

kuru meyveler yesen olr incir hurma üzüm gbi yannda kuru yemiş te olur leblebi cevz gbi.

..bide bitter çikolata bnim kurtarıcım öle gnlerde ama öğle saatlernde yemelisin...

sakın saldırma abur cubura bu dnemde dikkat edersen regl sonrası tartıda çok mutlu olursun ama saldırarak yersen çok pişman olursun sonrasında...

anlık mutluluk değil kalıcı mutluluğunu düşün kendini motve etmeye çalış...

kaçamak yapsan da ölçülü ve erken ssatte olsun....bol suyla mideni de şişir iyi olur

hadi iradeeee....

günaydın kızlar

kahvaltım
1 dilim peynir
1 domates
maydanoz
4 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

dün akşam spor yapmaya niyetliydim alt kat komşumuza indik gelincede geç olmuştu yapamadım ama orda çay içtim tek hiç bir şey yemedim bi de dün pazara gitmiştim epey dolandım o da biraz kalori yaktırmıştır heralde

günaydın arkadaşlar..kaç gündür giremiyordum bilgisayarımdan kulube giremiyordum.şimdi girebiliyorum.
sabah menüm:
2 kaşık melemen
2 dilim kepek ekmek 1 kupa çay.. tek şekerli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…