:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara öğün beşi bir arada çay 1 elma
kızlar liptonun10 bitkili çayıyla ilgili bilgisi olan var mı bugün ondan alcam da araştırdım içeriğini bulamadım:44::44:

bu sabah gidip doktora göründüm.kabızlık için kan tahlilleri aldılar.saat 3 te çıkacak.6 gün boyunca wc ye çıkamadım.artık bu böyle sürekli devam ediyor.artık bugün bir bakalım sorun ney..

Mrb kizlar gec oldu anca kendime geldim kirginlik ve atesim var
Sabah 9 kahvalti
Buyuk dilim cavdar ekmegini bolup yagsiz tost yaptim kasarli

Azoncede kucuk bardak portakal suyu ictim

Herkese afiyet olsun cimcime hosgeldin

ben regli öncesindeyim iştahım çok açıldı böyle zamnlarda neler yapıyosnuz ne yapayım yaw
bi pastaneye girip bi bütün pasta yesem umrunda olmuyacak gibi

canım nefsini körelt çok abartıya kaçmadn ye derim çünkü aynı durumlar bendede oluo

bu sabah gidip doktora göründüm.kabızlık için kan tahlilleri aldılar.saat 3 te çıkacak.6 gün boyunca wc ye çıkamadım.artık bu böyle sürekli devam ediyor.artık bugün bir bakalım sorun ney..
canım çok geçmiş olsun bndede oluo öyle problemler ama 2 gün enfazla cıkamam sennki çokmuş

Mrb kizlar gec oldu anca kendime geldim kirginlik ve atesim var
Sabah 9 kahvalti
Buyuk dilim cavdar ekmegini bolup yagsiz tost yaptim kasarli

Azoncede kucuk bardak portakal suyu ictim

Herkese afiyet olsun cimcime hosgeldin

geçmiş olsun canım bol bol vitamin al

Ara ogun
5 i bir arada cay kuru meyve ceviz karisk bi avuc

Ogle yemgim
4 kasik kabk yemegi
2 kasik bulgur pilavi yogurt ve kirmizi aci biber
Bu aralr benm metabolizma ck bozuk belki clisr diye aci yiyorm

öğle yemeğim
1 küçük kase brokoli salatası
4-5 kaşık yoğurt
1 dilim ç ekmeği

bu ara brokoli yemekten karnımda brokoli ağacı çıkacak

bu gün öğlen için arkadaş yemek getirecekti o da getirmemiş.dışarda yedik ama ben menümü yazmak istemiyorumm:18::18::18::18:

merhaba foruma yeni üye oldum, 85 kiloyum şu yukardaki diyet lstesinden hazırlamak istiyorum, yardımcı olur musunuz ?

merhaba diyet listesi derken anlamadım hangi yukardaki ?? çizelgesi mi demek istedin..

kızlar bi ara huseseref23 diye biri girdi listeye yazmamı istedi yazdım bi daha girdiğini görmedim girmedi mi yok sa benmi göremedim...listeden çıkarıcam ve bundan sonra katılanları bir hafta sonra ekleyeceğim sizcede uygun mudur kızlar..

Son düzenleme:
yaa oranje benıde listeye al artık=)

ogle menum;
mercımek corbası
4 adet köfte
yogurt

(ekmek hiç yok

aaa sen yoksun evett
kaç haftadır giriyorsun haflaık olçülerini hatırlıyorsan geçmiş yaz ekleyeyim canım.

sanırım bu hafta basında girmeye başladım 63 tüm dün tartıldım 63.9 cıktım=( ölçü dedıgın sadece kilomu baska ölçülermi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…