:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ara öğün
1 adet muz
2 3çatal menemen eşime yapmıştım canım çekti alakasız bir menü oldu ama

saat 1 de ara yaptı iki adet hurma ile şimdi de bir kase şehriye çorba 2 buçuk galeta ama minik olanlardan kepeklisinden bimden aldım çok hoşma gtti ya...iki kaşıkta yoğurt yedm....akşama melmen var bende de 1 dilim ekmek ile yerm çavdarlı tabi...şekersiz çay ve kahvaltılık biraz da...

canım bnmde canım melemen çekti bende yapcam

saat 3 gibi ara olarak çok az fındık ve kuru incir yedim birde meyveli soda.

öğlen
yarım pide yedim evden yemek götürememiştim

akşam yumurtalı mantar

2 mil leslie yaptim
Aksam yemgim
4 kasik pirasa
Salata ve yogurt
Cocuklrin pilavindan da bi kasik 1 aydir yemedim pirinc pilavi ck cnm cekti

slm arkadaşlar bugun birtürlü giremedim bir telefon geldi misafir gelicek diye.evi biraz toparladım hazırlık falan derken misafirler geldi üstüne bi misafir daha bi misafir daha ancak fırsat bulabildim.

sabah kahvaltısı yapamadım kızlar.
öglenle sabah olarak 5 tane uzum yapragı sarması 1 dilimde kek yedim

saat 17.30dada yarım dilim kek 10 tane uzum yapragı sarması

saat 18.30dada 1 kibrit kutusu kadar tavuk haşlaması yedim

Son düzenleme:
iyi akşamlar sabahı yazmış tim ara ogün yarım paket kraker ogle 3 tane biber dolması ara 5 tane Diyet bisküvi akşam 8 kaşık sebze yemeği 3 kaşık makarna te yoğurt

arkadaş lar burda sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum ama olmuyor eşim telefon dan ders falan çalışıyor Anaa0girip menü mu yazabiliyor um ama sağlık olsun cuma da şükür

Sarmalar neyse de kız o kekler olmayaydi iyiydi.

Akşam yemedim oğlana makarna yaptım sadece 1çatal makarna yedim o da onu kandırmak içindi birde ceviz.
Spor yok yarım saat yürüdüm eve kadar.
Ama mekik cekicem birazdan sayısını bildiririm çekince.

kızlar ya sporu bıraktım hastayım diyede iyi yedim göbeği fırladı tekrar. yarından iibaren adam gibi devam edceğim

Öğlenden sonra ara yapmadim aksam 7 gbi iki dilim çavdar ekmekle melmn.
6 zeytin...2-3 çatal peynir şekersiz cay ve 3 tane mini galeta ile bal...yatana kadar biseyck surmem agzma insallah

Seyda bence kek çok yememissn ...duzenn olmamis bugunluk..
Yedikten 4 saat sonra yanmaya basliyomus yenenler sabaha kadar bisey yemezsen yanar gder hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…