:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kızlar jillian 'nin level 1i hafif diye 2 yi yapayım dedim yandım gittim soğuk su bile kar etmedi ama bitirdim.bundan sonra 2 ye devam sanırım bunu seviyorum vücudunu hissetmeyi başka türlü baş edemem bu yağlarla...

Mekik çekerim dedim ama baktım mekikle mayacak jillian yaptım bu günlük bu işkence yeter ben dinlenmeye geçiyorum sadece su içerim bişey yemicem kahvaltıya kadar p tesi mutlu başlamak istiyorum

tartı günü yaklaşıyor heyecan başladı bende :)
yediklerim

sabah: 1 dilim ekmek, 2 kaşık dolu lor peyniri, 1 salatalık, bol yeşil çay

ara: 200ml süt 4-5 hiç yağsız mercimek köftesi

oglen: mrcimek köftesi

akşam: mercimek köftesi :))

ara: 1 avuç kuru üzüm ( bu fazla oldu ama yemesem ölürdüm belki )

benden başka yiyen olmadığı için mecbur yemek yapınca aynı gün bitiriyorum
kalorisini hesaplayıp yapıyorum tüm köfteler 1 bardak bulgur ve yarım bardak mercimek, 1 soğan biraz maydonozla yapıldı toplasam max 1200 kalori eder. sabah yediklerim 200 bile etmez inş zayıflarız hepimizzzzzzzzzzzz

kızlar kekleri yedim ama az yedim başka yemekte yemedim.biraz tavuk fazla kaçtı 4 kibrit kutusu kadar tavuk haşlaması yedim bugunluk yedigim 1 bucuk dilim kek 15 tane uzum yapragı dolması ve 4 kibrit kutusu kadar tavuk haşlaması bugun yedigim çokmu olmuş

Çok değil tabi ki a yarım dlm kek ve diğer 1dlm yerine başka bişey yeseydin daha doyurucu olurdu..çünkü sarma tok tutan bişey değil enerji kaybın olur.

Çok değil tabi ki a yarım dlm kek ve diğer 1dlm yerine başka bişey yeseydin daha doyurucu olurdu..çünkü sarma tok tutan bişey değil enerji kaybın olur.

canım ya misafir geldigi için dayanamadımda yedim.elim kaç kere bir dilime daha gitti ve tuttum kendimi

Günaydın kızlar sabah erken kalktım misafirim var kardeşim geldi şehir dışından kalkar kalkmaz ılık sirkeli suyumu içtim ardından bir elma yedim metebolizmam çalışmaya başlasın diye çünkü bugün geç kahvaltı ederiz birazdan da kahvaltı hazırlıcam inş fazla kaçırmam bugün:18::18::18:

Maşallah canım, ben jillian 1. level bile yapamıyorum. Tek yapabildiğim zaten leslie

haftada 1 kilo verebilen insanlara gıpta ile bakıyorum nasıl başarıyorlar anlamıyorum. ben taş çatlasa yarım kilo ancak

sabah: 1 dilim ekmek,lor, 3 zeytin, bol yeşil çay

ikindi akşam arası iştahımın en çok olduğu zaman. ne kadar abur cubur varsa aklıma geliyor. akşam yemek yiyince daha canım bişey istemiyor. sabahta istemiyor. tehlikeli zaman ikindi akşam arası ama şu saatten sonra yoldan dönmeye de hiç niyetim yok yaza formda girelim:)

ve daha önce düştüğüm hataya düşüp tekrar kilo almamak. en önemli nokta bu. bir daha kilo alırsam da artık vermek için çırpınmaya güç bulamayabilirim

Maşallah canım, ben jillian 1. level bile yapamıyorum. Tek yapabildiğim zaten leslie
Canım bilmiyorum bende kendime şaşırıyorum ama sevdim jillian 2 ye devam.
bende oyle çok veremiyorum kiloyla alakalı birazda bu haftada yerimde sayarsam iki üç günlük soklayacagim kendimi..bugün yarin da solporumu yapabilirsem çok iyi olacak..

Kahvaltim
1dlm peynir.
Yarım yumurta
Tek şekerli büyük bardak çay.
1dlm çavdar ekmeği.

Günaydın kozlar oranje maasallah ben level 1 bile dayanamadım...okuyucum dikkat et misafir olunca kacrabilirsn..
Ben birazdan kahvaltı etcem ve köye gtcez kaynanaya bende inşallah çörekleri fazla kacirmam pazartesi görüşürüz artik öptüm kizlaaaarrrr

Görüşürüz canım sevdalinka da banlanmis giremiyor muş.bende dışarı cikicam alışveriş falan ama bu kez dışarda yemicem.

Hayirli sabhlr yine her zamnki gibi sabh 3 mil leslie yaptim biz daha jilliana gecemdik malesef esim benden once kalkiyo 3 levele kdr jillian yapiyr bnm once bu fazlaliklari attip ondan sonra yaprim insalh

.kahvaltim
1 yumurta
1 zeytin
1 cavdar
2 kibrit kutusu peynir( light)
bi tatli kasigi marmelat

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ilk defa bugun buadar erken kahvaltımı yaptım

2yumurtalı omlet
3ince dilim salam
5 zeytin
salatalık ve sekersiz cay

Evimi sildim, süpürdüm. Sporumu da bu videolardan yaptım. Sevdim bu videoları, molaları falan da var. Bilmeyen vardır diye ekliyorum:

[video=youtube;IetO_vK-FfQ]https://www.youtube.com/watch?v=IetO_vK-FfQ[/video]

Şu da karnı çok iyi çalıştırıyor, 2. seviyesi de var:

[video=youtube;eszkYiFeZZM]https://www.youtube.com/watch?v=eszkYiFeZZM[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…