kızlar kekleri yedim ama az yedim başka yemekte yemedim.biraz tavuk fazla kaçtı 4 kibrit kutusu kadar tavuk haşlaması yedim bugunluk yedigim 1 bucuk dilim kek 15 tane uzum yapragı dolması ve 4 kibrit kutusu kadar tavuk haşlaması bugun yedigim çokmu olmuş
Çok değil tabi ki a yarım dlm kek ve diğer 1dlm yerine başka bişey yeseydin daha doyurucu olurdu..çünkü sarma tok tutan bişey değil enerji kaybın olur.
Kızlar jillian 'nin level 1i hafif diye 2 yi yapayım dedim yandım gittim soğuk su bile kar etmedi ama bitirdim.bundan sonra 2 ye devam sanırım bunu seviyorum vücudunu hissetmeyi başka türlü baş edemem bu yağlarla...
Canım bilmiyorum bende kendime şaşırıyorum ama sevdim jillian 2 ye devam.Maşallah canım, ben jillian 1. level bile yapamıyorum. Tek yapabildiğim zaten leslie
bende oyle çok veremiyorum kiloyla alakalı birazda bu haftada yerimde sayarsam iki üç günlük soklayacagim kendimi..bugün yarin da solporumu yapabilirsem çok iyi olacak..haftada 1 kilo verebilen insanlara gıpta ile bakıyorum nasıl başarıyorlar anlamıyorum. ben taş çatlasa yarım kilo ancak
sabah: 1 dilim ekmek,lor, 3 zeytin, bol yeşil çay
ikindi akşam arası iştahımın en çok olduğu zaman. ne kadar abur cubur varsa aklıma geliyor. akşam yemek yiyince daha canım bişey istemiyor. sabahta istemiyor. tehlikeli zaman ikindi akşam arası ama şu saatten sonra yoldan dönmeye de hiç niyetim yok yaza formda girelim:)
ve daha önce düştüğüm hataya düşüp tekrar kilo almamak. en önemli nokta bu. bir daha kilo alırsam da artık vermek için çırpınmaya güç bulamayabilirim
Günaydın kozlar oranje maasallah ben level 1 bile dayanamadım...okuyucum dikkat et misafir olunca kacrabilirsn..
Ben birazdan kahvaltı etcem ve köye gtcez kaynanaya bende inşallah çörekleri fazla kacirmam pazartesi görüşürüz artik öptüm kizlaaaarrrr
150 ip atladim gobek icin ck iyiyms
Ara
3 form biskuvi
5i 1 arada cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?