:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Günaydınlar
kahvaltu
omlet
zeytin
domates yedim
kilomu ölçmrdim baklaım pzt bekliyorum aldığımı hissediyorum. Ama artık daha dikkatli bi hafta olacak

öglen yemegim
3 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşıgı yumurtalı patates yemegi
1dilim ekmek

ara olarakta yarım dilim kek
çay

Slm kizlar ben geldim.dun giremedim cok kotuydum.birde telefonum ve tabletin sarj sorunu var esim babasinin yaninda hastanede kaldigi icin servise verecek kimse yok bu aralar sık giremicem haberiniz olsun

dunku menum
kahvaltimi yazmistim butun gun bisey yemedim esim kizdi lahmacun canim istiyodu biliyodu gidip aldi bitane yedim

bugun sbah
birdilim cVdar ekmegi
bi catal helva
bi catal kasar
biraz haslanmis yumurta
2 fincan cay

ara portakalsuyu

kızlar sabah pizza yaptım avuç içi büyüklüğünde bir parça ondan yedim 2 tane zeytin ve 2 küp şeker büyüklüğünde peynir yedim 1 fincan da şekersiz çay içtim ara öğünde de 1 tane muz ve 1 tane galeta yedim

kızlar tartım geldiii 10 gun oldu bugun diyete gireli ve 2 kilo vermişim :)

Masallah .baslarda hizli gidiyorda su duraklamalara neyapmak lazim bilmiyorum.eskisine oranla cok az yiyorum ama buhafta sanirim veremicem

Masallah .baslarda hizli gidiyorda su duraklamalara neyapmak lazim bilmiyorum.eskisine oranla cok az yiyorum ama buhafta sanirim veremicem

evet baslarda guzel gidiyormuş.birde ben bu kiloyu hızlı aldım hızlı verebilirim.65kadar inerim ama 65den asaya cok zor

Şeyda süpersin
Menümü yazayım bende
5 küçük köfte
4-5 dilim patates
1 kepçede çorba

öglen yemegim
3 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşıgı yumurtalı patates yemegi
1dilim ekmek

ara olarakta yarım dilim kek
çay
Bu sarmalar kekler bi yapildi mi bitmek bilmiyo o yuzden yapmak bile istemiyorum.

Benimde durduu kilo kaybın ve bu hafta regl i olu cam belirtileri geldi..
Öğlen eşimin ısrarı üzerine adana durum yedim ayran.

Akşam 1müz ve 1kepçe tarhana çorbası

Jillian level 2 yaptım spor olarak daaaa

Wuuuu furum he telafi et cabuk

evet baslarda guzel gidiyormuş.birde ben bu kiloyu hızlı aldım hızlı verebilirim.65kadar inerim ama 65den asaya cok zor

Hep birlikte inecez cnim pes etmek yok.bende 70 altina kacsenedir inemedim hep 70-78 arasi gidip geldim

Kahvalti yaptiktan sonra 4 gibi bos domates bi iki catal yumurta yedim

aksam da uzgunum mangal var bir cop sis tavuk ve et yemeyi dusunuyorum istahim kapandin diye limonlu su icip 30dk kosubantinda hizli tempo yurudum

Ooo masalh mangallr koftelr kekler dikkat edin kizlar kontroldn cikmayin ben 2 mil leslie daha yaptim bi mandalina yedim simdi esim lede cay icerim

Arkadaşlar iyi aksamlar bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek
1 buçuk yumurtanın içine bol marul dograyip yedim ve 3 bardak az şekerli cay

Ara 2 incir

Öğle 1 kabagi az yağda pişirip içine 1 yumurta kiripp yedim

Ara meyve

Aksam da 1 tane levrek 1 dilim ekmek booll salata
Biraz önce de az şekerli bi kahve ictim

öğle akşam arası
dışardaydım
çeyrek et döner
akşamda biraz yoğurt yedim

Bence çok iyi olur çünkü bazilari 1 yada 2 kez girip bir daha girmiyorlar

Ooo masalh mangallr koftelr kekler dikkat edin kizlar kontroldn cikmayin ben 2 mil leslie daha yaptim bi mandalina yedim simdi esim lede cay icerim
Ben kacgundur gidim gidim yiyorum hastayim canim.mqngql dedigim bikacparca tavukgosu sise takilmis eti yemedim ayran ictim tikandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…