hklisn ben en alt katta oldugum icn cok rahatim
kızlar tartım geldiii 10 gun oldu bugun diyete gireli ve 2 kilo vermişim :)
Masallah .baslarda hizli gidiyorda su duraklamalara neyapmak lazim bilmiyorum.eskisine oranla cok az yiyorum ama buhafta sanirim veremicem
Bu sarmalar kekler bi yapildi mi bitmek bilmiyo o yuzden yapmak bile istemiyorum.öglen yemegim
3 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşıgı yumurtalı patates yemegi
1dilim ekmek
ara olarakta yarım dilim kek
çay
Masallah .baslarda hizli gidiyorda su duraklamalara neyapmak lazim bilmiyorum.eskisine oranla cok az yiyorum ama buhafta sanirim veremicem
nihayet nasıl girebildin.
Wuuuu furum he telafi et cabukBu sarmalar kekler bi yapildi mi bitmek bilmiyo o yuzden yapmak bile istemiyorum.
Benimde durduu kilo kaybın ve bu hafta regl i olu cam belirtileri geldi..
Öğlen eşimin ısrarı üzerine adana durum yedim ayran.
Akşam 1müz ve 1kepçe tarhana çorbası
Jillian level 2 yaptım spor olarak daaaa
evet baslarda guzel gidiyormuş.birde ben bu kiloyu hızlı aldım hızlı verebilirim.65kadar inerim ama 65den asaya cok zor
merhaba diyet listesi derken anlamadım hangi yukardaki ?? çizelgesi mi demek istedin..
kızlar bi ara huseseref23 diye biri girdi listeye yazmamı istedi yazdım bi daha girdiğini görmedim girmedi mi yok sa benmi göremedim...listeden çıkarıcam ve bundan sonra katılanları bir hafta sonra ekleyeceğim sizcede uygun mudur kızlar..
Ben kacgundur gidim gidim yiyorum hastayim canim.mqngql dedigim bikacparca tavukgosu sise takilmis eti yemedim ayran ictim tikandimOoo masalh mangallr koftelr kekler dikkat edin kizlar kontroldn cikmayin ben 2 mil leslie daha yaptim bi mandalina yedim simdi esim lede cay icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?