:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Aynen canım telafi ederim ınş birde reglu oluyorum gibi nasıl olsa fazla cikicam tartida diye bi kaçamak yaptım.Ama böyle veremiyorum anladım hatalarimi farkettim. Artık toparlanma vakti...niz p tesi kilo bildirimi düşündük ki h sonu kaçamakları olmasın ama bu hafta kaçan kacmis

Kahvaltim valla kızlar bişey yedimmi yemedim mi bilemiyorum bikac lokma bişey yedim az peyni bo parça yumurta. Bi lokma ekmeği tahin pezmeye bandirdim.bir fincan az şekerli çay.

Gunaydin herkese iyi pazarlar
kahvaltim
2 dilim peynir
Yarim domates
1 koz biber
2 dilm kizarmis kepk ekmegi
Cay

Sabh da 2 mil yapabildm hic halim yoktu
Ama jilliani 1 lvel yaptm

Gunaydin herkese iyi pazarlar
kahvaltim
2 dilim peynir
Yarim domates
1 koz biber
2 dilm kizarmis kepk ekmegi
Cay

Sabh da 2 mil yapabildm hic halim yoktu
Ama jilliani 1 lvel yaptm

Ooooo supersin canım ...ben öğlen yemedim çok açım .saat ikide komşunun bebeğinin doğum günü partisi var oraya gideceğim .Ne yerim bilmiyorum.Şimdi tavuk yaparım belki aç olmayayimki orda yemeyeyim

cnm sen bilrsn sana tavsiyem yiyecksin yemezsen bu yagdan degil su ve kas kaybindan zayiflr ve tartida dusk rakm gorursn ogleyi yemezsen bile gittgin yerde hepsinden azcik ye bence

Yedim canım hemen kalktım tavaya attım tavukların derilerini dalan çıkardım çok iyi oldu 1pirzola ile 1dlm çavdar ekmeği çok az yoğurt yedim..

Sık sık az yemek gerçekten çok etkili.Artık gittiğim yerde yemem masum bişey varsa belki ama diğer türlü cizzz...

Kızlar eşimi de diyete soktum her yediğini soruyo bunu yiyim mi şunu yiyim mi iyi oldu o tikinirken oturmucam artık en azından.

Herkese selamlar iki gündür netteki sorundan dolayı giremedim İnş herkes iyidir :)

2 gün boyunca çok bi değişiklik yok menüler 3 aşağı 5 yukarı aynı bende ....Yalnız dün öğleden sonra 1 dilim kıbrıs revanisi yedim :/ ama buna karşılık akşam yemeği yemedim ağzıma lokma koymadım sadece yeşil çay içtim telafi etmiş olmayı umuyorum...dün 3 mil lesliemide yaptım..

sabah kahvaltıyı hazırlayana kadar yarım lt suyumu içtim

kahvaltıda 1 dilim ekmekle ortaya karışık yaptım 2 parça domates salatalık,bi çatal peynir 2 çatal yoğurt 3,4 tanede kızartmdan aldım..
yanında şekersiz çay
ara:

1 yeşil elma yedim :)

ama bu hafta kendimden ümitli değilim :/ reglime 1 hafta var ama ben şimdiden şişmeye başladım

Son düzenleme:
Slms kizlar
bugun temizlige giristim yazamadim o yuzden

kahvalti
1dilim cavdar ekmegi
bir yagsiz omlet
bi catal kasar
bir catalin ucu tahin helvasi
bir bardak az sekerli cay
ara ve oglen yapmadim daha

adetmi olcam gunumu unuttum ama karnim sis agrilarim var bir haftadir hastayim dogruduzgin bisey yemedim ama fazla ciktim tartida(((((((

ya ayniyiz senle oranj bi olsakta kurtulsak hadi toparlayalim canim skildi benim cok fena
Esini diyete sokman iyi olmus onlarin yedikleri.niye kilo yapmiyo.benimki bir padtanin yarisini yer hergun tatli vs yaparim yemekse yarim ekmek yer pilavi sulusu corbasi ayri ama oda zayifliyor herkes kilo verdi diyor pantolinlari dusuyo belinden

Nerdediniz ya seda calisor evinde net yok galiba kacaklar sizi

kızlar bende bugun temizlik yaptım öglen yemegimi şimdi yedim ama çok yedim yaa karnım şişti

1 dilim ekmek
4 yemek kaşıgı yumurtalı yeşil fasulye kavurması
4 yemek kaşıgıda patates yemegi
2 bardakta ayran

canım benimde adetim yakın karnım şiş bi olsamda kurtulsam.birde düzensizim dogumdan sonra 3. adet olucam 2 gun içinde olmam lazım gecen ay gunum tam bir ay gecti adet olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…