Wuuuu furum he telafi et cabuk
Hep birlikte inecez cnim pes etmek yok.bende 70 altina kacsenedir inemedim hep 70-78 arasi gidip geldim
Kahvalti yaptiktan sonra 4 gibi bos domates bi iki catal yumurta yedim
aksam da uzgunum mangal var bir cop sis tavuk ve et yemeyi dusunuyorum istahim kapandin diye limonlu su icip 30dk kosubantinda hizli tempo yurudum
Bu sarmalar kekler bi yapildi mi bitmek bilmiyo o yuzden yapmak bile istemiyorum.
canım sonunda kekim bitti misafir geildigi içinde mecbur yaptım.
kızlar dun akşam yemegi yemedim
1 tane elma yedim
bi kaç saat sonrada 5 tane yulaflı bisküvi ve şekersiz cay içtim
bu sabah çok erkenciyim kızlar sabah kalktıktan bir saat sonra saat 8de 2 tane yulaflı bisküvi yedim
saat 10dada kahvaltımı yaptım
5 dilim salam
5 tane zeytin
kibrit kutusundan buyuk peynir
salatalık ve sekersiz cay
Gunaydin herkese iyi pazarlar
kahvaltim
2 dilim peynir
Yarim domates
1 koz biber
2 dilm kizarmis kepk ekmegi
Cay
Sabh da 2 mil yapabildm hic halim yoktu
Ama jilliani 1 lvel yaptm
cnm sen bilrsn sana tavsiyem yiyecksin yemezsen bu yagdan degil su ve kas kaybindan zayiflr ve tartida dusk rakm gorursn ogleyi yemezsen bile gittgin yerde hepsinden azcik ye bence
cnm sen bilrsn sana tavsiyem yiyecksin yemezsen bu yagdan degil su ve kas kaybindan zayiflr ve tartida dusk rakm gorursn ogleyi yemezsen bile gittgin yerde hepsinden azcik ye bence
Afiyet olsn iyi yaptin
Aynen canım telafi ederim ınş birde reglu oluyorum gibi nasıl olsa fazla cikicam tartida diye bi kaçamak yaptım.Ama böyle veremiyorum anladım hatalarimi farkettim. Artık toparlanma vakti...niz p tesi kilo bildirimi düşündük ki h sonu kaçamakları olmasın ama bu hafta kaçan kacmis
Slms kizlar
bugun temizlige giristim yazamadim o yuzden
kahvalti
1dilim cavdar ekmegi
bir yagsiz omlet
bi catal kasar
bir catalin ucu tahin helvasi
bir bardak az sekerli cay
ara ve oglen yapmadim daha
adetmi olcam gunumu unuttum ama karnim sis agrilarim var bir haftadir hastayim dogruduzgin bisey yemedim ama fazla ciktim tartida(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?