:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Üç gündür cezalıydım,haliyle uzaktan seyretmekle yetindim.

Bu üç gün içinde programımı hiç aksatmadım. Yarın da güzel haberlerle geleceğim.

Ara ogun
Bi kase yogurda tarcin,ceviz,yulaf ezmesi,kayisi,kuru uzum, incir koyup yedim cok guzeldi hele tarcin cok iyi geldi tatli krizine birebir

akşam yemegi yemeyi düşünmüyorum kızlar

5 tane yulaflı bisküviyle birde cay içiyorum

Öğleyi çok geç yediğim için akşam öğünü yok :)

öğle:

3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata

Son düzenleme:
haftasonu çok düzensiz ve kaçamak dolu oldu

yarın kilo bildirmekten tırsıyorum

iyi akşamlar seksi ve fit hatunlar

kızlar malesef tatlı krizim tuttu ve eşimde goflet getirmiş 5 tane yedim ama bu akşam akşam yemegi yemedim yulaflı bisküvileri 5 tane yicektim 3 tane yedim

kızlar malesef tatlı krizim tuttu ve eşimde goflet getirmiş 5 tane yedim ama bu akşam akşam yemegi yemedim yulaflı bisküvileri 5 tane yicektim 3 tane yedim

Napiyon canım gofret derken hoş beş büyüklüğünde mi normal büyüklükte mi..öncelikle yemek yemelisin.aburcubur cisssss...

Ebru şallının 21 günlük kür halinde yağ yakıcı pilatesi varmış yapan ve fayda gören var mı acaba ? Malzemeleri de pek çok. mesela:
1- pilates topu
2- küçük pilates topu
3- pilates lastik seti
4- pilates çemberi
5-dambıl
6- minik ağırlık topları
7- bilek ağırlığı( cırt cırtlı)
8- pilates minderi
9- pilates CD si

çok masraflı görünüyor bu iş( bi günlük çalışma 1,5 saat sürüyormuş ne dersiniz fikirlerinizi çok merak ediyorum
:44:

Bu arada bende bu günkü raporumu vereyim.Saat 4gibi 10 tane civarı minik ve incecik yaprak sarma.2mercimek köfte. Akşamda minik muz ve 1mandalina. Spor yok bu gün çok yoruldum evi topla et derken baş agrisindan oluyorum. Yarın sabah 9:30 da dişçiye gidicem gene sabah sporu mu yapar oyle giderim. Yarından umutlu değilim tartidan hem regli oldum olu cam gibi net bi sonuç olmayacaktır.Ama dusundumde çok az yoyordum ilk başlarda hatta az yiyorsun diyordunuz yarından itibaren söz veriyorum o güzel menulere devam edicem.

Jillianin da 30 gün programı o sekilde etkili hemde yarım saat 10 günde 1level atliyorsunuz. Hemde masrafsiz.Çok plates yaptım etkisini de gördüm ana jillian başka bence.

Jillianin da 30 gün programı o sekilde etkili hemde yarım saat 10 günde 1level atliyorsunuz. Hemde masrafsiz.Çok plates yaptım etkisini de gördüm ana jillian başka bence.

Jillian a ben de başlayacağım Leslie 2 mil kesmiyor artık.

peki İngilizcemi yaptırıyor pilatesi. anlaşılıyor mu ne demek istediği? birde cd ile mi yoksa netten mi indiriliyor. malzemeleri bununkiler gibi çok mu? çok soru sordum ama pilates bu aralar çok ilgimi çekiyor başlasam iyi olacak bu hafta yarım kilodan biraz daha az vermişim bu hafta çok asılmam lazım. benim velimle bu hafta başladık demin tarttım benim verdiğim listeyle o 3 kilo vermiş ben yarım :)) moralmanlarım bozuldu

Bu arada bende bu günkü raporumu vereyim.Saat 4gibi 10 tane civarı minik ve incecik yaprak sarma.2mercimek köfte. Akşamda minik muz ve 1mandalina. Spor yok bu gün çok yoruldum evi topla et derken baş agrisindan oluyorum. Yarın sabah 9:30 da dişçiye gidicem gene sabah sporu mu yapar oyle giderim. Yarından umutlu değilim tartidan hem regli oldum olu cam gibi net bi sonuç olmayacaktır.Ama dusundumde çok az yoyordum ilk başlarda hatta az yiyorsun diyordunuz yarından itibaren söz veriyorum o güzel menulere devam edicem.

Her bünye aynı değildir moralini bozma.yada nerde yanlış yaptım diye düşün belki onun fazla yada eksik yaptığı bişey de olabilir.
Jillian plates yaptirmiyo canım ama o kadar etkili ben you tubeden izliyom jillian micheli n mi ne oyle bilseydi adı jillian 30 day diye yazsan level 1den bi dene derim.sadece 1kiloluk bir dambillar gerekiyo.yoksa da yerine su şişesi falanla da yapabilirsin ben bir kaç sefa 500 ml lik su sisesiyle denedim yapabildiğimi anlayınca dambil aldım.

Lesli bana da hafif geldi ama jillian i düzene koyup yapabils süper ilıcak oyle yerleriyle ku düş almadan durulmuyor bazen o yuzden zaman ayiramiyorum.

Radio remixleri var Leslie nin,onlar iyi terletiyormuş,onu da deneyeceğim bir ara.

ıyı aksamlar
bende aranıza katılmak ıstıyorum
bundan 4 yıl once 87 kılodaydım
unıdeyken yanı
hep kendımı kotu hıssettım hıc bırsey olmuyordu ustume
zayıf arkadaslarıma ozenıyordum
bır gun eczaneye dıyetısyen gelmıstı acıl zayıflamalısın yoksa seker olabılır demesıyle
start a bastım veee 65 kıloya kadar dustum evlendım 9 ay once
sımdı tekrar 72 kıloya cıktım
ve kendımı okadar kotu hıssedıyorum kı
sankı 87 kılodan 65 ben dusmemısım hıc guvenım yok kendıme
ama zayıflamalayım memurluga atanıncaa bebek ıstıyoruz cunku
boyle ıste kızlar gunluk menumu yazarım artık buraya sızıde takıp ederım
ıyı aksamlar tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…