- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
kızlar malesef tatlı krizim tuttu ve eşimde goflet getirmiş 5 tane yedim ama bu akşam akşam yemegi yemedim yulaflı bisküvileri 5 tane yicektim 3 tane yedim
Jillianin da 30 gün programı o sekilde etkili hemde yarım saat 10 günde 1level atliyorsunuz. Hemde masrafsiz.Çok plates yaptım etkisini de gördüm ana jillian başka bence.Ebru şallının 21 günlük kür halinde yağ yakıcı pilatesi varmış yapan ve fayda gören var mı acaba ? Malzemeleri de pek çok. mesela:
1- pilates topu
2- küçük pilates topu
3- pilates lastik seti
4- pilates çemberi
5-dambıl
6- minik ağırlık topları
7- bilek ağırlığı( cırt cırtlı)
8- pilates minderi
9- pilates CD si
çok masraflı görünüyor bu iş( bi günlük çalışma 1,5 saat sürüyormuş ne dersiniz fikirlerinizi çok merak ediyorum:44:
Jillianin da 30 gün programı o sekilde etkili hemde yarım saat 10 günde 1level atliyorsunuz. Hemde masrafsiz.Çok plates yaptım etkisini de gördüm ana jillian başka bence.
Jillianin da 30 gün programı o sekilde etkili hemde yarım saat 10 günde 1level atliyorsunuz. Hemde masrafsiz.Çok plates yaptım etkisini de gördüm ana jillian başka bence.
Her bünye aynı değildir moralini bozma.yada nerde yanlış yaptım diye düşün belki onun fazla yada eksik yaptığı bişey de olabilir.peki İngilizcemi yaptırıyor pilatesi. anlaşılıyor mu ne demek istediği? birde cd ile mi yoksa netten mi indiriliyor. malzemeleri bununkiler gibi çok mu? çok soru sordum ama pilates bu aralar çok ilgimi çekiyor başlasam iyi olacak bu hafta yarım kilodan biraz daha az vermişim bu hafta çok asılmam lazım. benim velimle bu hafta başladık demin tarttım benim verdiğim listeyle o 3 kilo vermiş ben yarım :)) moralmanlarım bozuldu
Jillian a ben de başlayacağım Leslie 2 mil kesmiyor artık.
Lesli bana da hafif geldi ama jillian i düzene koyup yapabils süper ilıcak oyle yerleriyle ku düş almadan durulmuyor bazen o yuzden zaman ayiramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?