:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Arkadaşlar iyi aks ancak simdi girebildim menüm
Sabah
1 buçuk yumurta
Salatalik
DomaTes
2 dilim ekmek 4 tane zeytin

Ara 1 armut

Öğle sebzeli omlet

Ara 1 portakal

Aksam da küçük bi tabak tavuklu patates
3 klasik pilav

Canim onun cd sini aldim ben ama daha başlamadim ama çok agir öncesinde birkaç ay hafif pilates yapmak lazimmis ebru salli öyle demişti bilgin olsun:)))))

selam kızlar. bu hafta arada abur cubur yesem de spor namına bişi yapmasam da kilomu sevdim

başlangıç:55

geçen hafta : 54.5

bugün 54:00

Bildirim zamanı

Başlangıç kilom:53.7
1.Hafta kilom:52.5
2.Hafta Kilom:52.5:26:
Ve
3. Hafta kilom:51.8

Aslında daha da çok olurdu da, haftasonu annemde kaldım, besledi azıcık beni

Sabah

1 dilim kızarmış çavdar

1 kk peynir

Şekersiz çay

Kilom 54.3... 300 gram gitmiş,Allah bereket versin.

kızlar günaydın kahvaltım biraz peynir 3-4 adet zeytin çay

kızlar bildirim zamanı 67 kiloyum pazar günü tartıldım

Günaydınnnnn

veeee bıldırıyorumm kilooo 62.8 =) olacak galıba bu iş ya :)
h.sonu ne yazıkkı gıremedım hıc vakıt bulamadım ve menumden bahsetmek ıstemıyorum h.sonu cok pişmanımmm çokk =(

bu sabah;
3 adet eti form bıskuvı ve cay

Slm kizlar gunaydin ...
3 mil leslie ve biraz da karin egzersizleri yaptim dun 15 dk ip atldim ama mahfoldum butun kemiklrim agriyor olsn yine devam edecm ve 50 tane yaptim.

Oranje yaz kardesim tabloya kilom 82

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakayım inşallah herkesten güzel haberler alırız bugün kilocuklar gitmiştir.
dün akşam menümü yazayım:
karışık kebap,
1lavaş ekmek,
1 porsiyonda şıllık tatlısı
sabah kahvaltısı çok az yapmıştım öğlende yemeyince akşam biraz fazla yedim.tatlıda uzun zamandır yemek istiyordum dün nasılsa diyet miyet kalmamıştı yiyiverdim.

ama bu sabah tekrar tam gaz devam:
1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek,
henüz çay yapılmamış birazdanda çauımı içerim..

bu sabah bindiğimiz otobüs kaza yaptı bayağı bir süre bekledik baktım olay büyüyor işe geç kalıyordum inip başka otobüse bindik ama kazadan dolayı yol kapalıydı anca işe geldim.

geçen haftaki kilom: 66,7 kg
bu haftaki kilom: 65.3 kg

bu hafta hiç spor yapamadım ama bu hafta sıkı bir hafta olacak öyle karar verdim..

Herkese günaydın hayırlı bir hafta diliyorum.
Kahvaltim yarım yumurta.
Spor yapmadım 1saat ev temizledim onu sayıyorum.
Birazdan cikicsm dişçi randevum var. Öğlen bildirileri listeye eklerim kızlar. bu haftaki kilom hep i topu 100 gr ...

Kızlar ne güZel böyle bu hafta hiç aç kalmadım. Öğrencilerle cips falan da yedik çikolata da yedim arada ama kontrollü normalde koca paketlet şimdi tadımlık. 2 gecedir uykusuzm fena öksürüyorım hastaneye geldim şimdi :-(
hepimiz yaza fit gireceğiz bu yıl diyete erken başladık iyi oldu. Nisanda akıl başa gelince olmuyordu

kızlar baslangıc kilom ( 12gun önce) 75.800

ve bu sabahki kilom 73.100

toplamda giden 2.700

Maşallah çok güzel kilolar vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…