:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar 2 gündür tansiyonum düşüyo bu aralar çok garipleştim gözümün önü kararıyo şekerli su da içtim tuzlu ayranda yaptım içtim faydası olmadı ne yapabilirm büyük 9 , küçük 6 ya düşmüş

kızlar hepiniz süpersiniz kilolar gitmiş ama bu hafta da bana bir şeyler oldu 2 haftadır çok güzel veriyordum bu hafta çok dikkat etmeme rağmen 200gr gitmiş 57,9 olmuşum ama spor yapamamıştım sanırım ondan bir de et yemeklerini akşama sebze yemeklerini öğleye almıştım bu hafta bunlara dikkat etmeliyim
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
1 fincan şekersiz çay
1 dilim ç. ekmeği
1 ince dilim peynir
4 zeytin
1 domates
az maydanoz

kızlar cayla 3 tane bisküvi yedim ve kahvaltımı bir saat sonra yapıcam metebolizma yavaşlamasın diye ayak üstü bunları yedim

günaydınnnnn.....ben geldim kızlar herkes iidir umrım....geçmişi okudum da herkesn regl dönemi aynı gbi benmki de gelmek üzere şlişti her yerm ......köyde dikkat ettmö sayılır kızlar çörek mangal falan yedm ama ölçülü bide 1 bardak kola içtim sadece ondan dolayı pişmanım....spor hiç yok bende yaaa.....ama ben emzirdiğim için ve metobolzmamda hızlı demek ki ...... yeni de başldağım için hızlı verdim kiloları ama sağlıklı beslendiğime innıyorum şimdi bildirim zamanııı

geçen hafta 72.7

bu hafta 70.0

ggiden 2.700 çok mutluyum

beni de ekleee tabloyaaaa....
21.02.2014-28.02.2014 arası .83,5 iken 82,2 ye düştüm....

Sabah kahvaltım
Şekersiz çay
3 dilim kepek ekmegi
6 zeytin
2 carper peynir
kilo bildirimmmmm(
Geçen hafta 76.900
bu hafta 76.000
giden 900
Yine azz

helal olsun sana ben 12 gunde 2.700 verdim sen bir haftada 2.700 vermişsin helal olsun

kahvaltım 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmek 2 zeytin 1 ince kaşar 1 bardak şekersiz çay

iştahım yok kızlar ya ne güzel ben hiç böle olmazdım hele adet zamanı tatlı krizine girerdim herkes gbi canım hiç çekmiyo

tatlı krizine favorim meyveli ve tarçınlı yoğurt yada bitter çikolata

kızlar bende bi elti var manken çatlıcam kıskançlıktan giymek istediğim ne varsa o giyiyo yaa 38 beden ama daha ince duruyo bence boyuda var çünkü .......haftasonu o da vardı nası böle ince olnuyo yaa

helal olsun sana ben 12 gunde 2.700 verdim sen bir haftada 2.700 vermişsin helal olsun
şaydacım emzirmek inanılmaz kalori yakıyo nisanda bıraktırcam o zaman kadar hedefe ulaşmam lazım...ayrıca teşekkür ederim canım

şaydacım emzirmek inanılmaz kalori yakıyo nisanda bıraktırcam o zaman kadar hedefe ulaşmam lazım...ayrıca teşekkür ederim canım

benim sütüm olmadı sadece 4,5 ay emzirebildim kızım 6,5 aylık emzirirken çok iştah acılıyor ozamanlar kilo aldım ben şimdide vermeye calışıyrm

Gunaydin
kilo veren arkadaslari tbrk ediyorummm
seda gecmisolsun ama benim tandiyonum hep oyledir bisey hissetmem belki baska biseydendir dra git bence

bu haftahep hastaydim dogruduzgun birsey yemedim ama kiloda veremedim ayniyim duraklamami adettenmi bilmiyorum ya

kilo bildirimi yok ayni oranje

kızlar baslangıc kilom ( 12gun önce) 75.800

ve bu sabahki kilom 73.100

toplamda giden 2.700

süpersin

canım bu kilo 6 ayda aldıgım kilolar oldugu için cabuk veriyorum birde cok azimliyim vericem inşallah bu kiloları.eşimde veremezsin diyor onun inadına vericem

benim eşimde herzaman kilon iyi derdi ama son zamanlarda ver diyiyor.ben zaten diyetteyim senin için değil kendim için vereceğim dedim.

Son düzenleme:

Azmin zaferi; 5 Günde 3 Kilo yihuuuuuuu :)

Arkadaşlar gunaydin maşallah merkez vermiş kilocuklari
Benim gecen haftaki
Kilom 69
Bu haftaki kilom68 200
Giden 800 gr
Arkadaslar bu hafta çok dikkat edemedim ama yine de iyi gitmiş sanirim emzirdigim için avantajliyim olum resmen iliğini kurutuyor:))))

beni de ekleee tabloyaaaa....
21.02.2014-28.02.2014 arası .83,5 iken 82,2 ye düştüm....
hoş geldin canım.. bu hafta değilde eğer düzzenli girersen gruba haftaya eklerim listeye ..bu haftaki kilonu başlangıç alırız o zaman.
kızlar listenin son hali böyle herkese tebrikler..
eğer yanlışlık olan varsa yazsın düzelteyim erenay ve kapadokyalının bilidilerini görmedim yazdılarsa gören varsa söylesin .durmak yokkk.. pes etmek yokk .. eyüp sidra baksana 7 kilo verdin maşallah.. sana maşallah hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…