:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım benm normalde 12-8 olurdu bugünde durayım geçmezse yarına izin alırım öyle giderim.bazen kilo kilitlenmesi olur canım bu hafta atlatırsın sen devam et diyetine sakın bozma

Birakmam seda ama moralim bozuldu almamisim oda teselli ediyor

dun evi dipkose temizledim tam isim bitti misafir geldi ev rezil abartmiyorum esim bile bunaldim dedi oyuncak sepetinde oyuncak yok hepdi kirilmis kimbilir kalanlar nerde koltuklari cekecem bide kizinin altini acti kadin bezi cikart dedi diye isemis(((((((((((( o an sildim ama isallah biyere gelmedi off napacam kizimda hasta durmuyor heryer rezil (((((( bide temizlik yapip yorulmustum yemegim var dinlerim dedim aksamda oglum ishal oldu sabaha kadar wcden cikamadik bende fmf diye bi hastalik var adi yabanci gelebilir yorgunluga gelemiyorum yeni atak gecirdim zaten bugun cokk giremicem haberiniz oldun kahvaltim
1 haslanmis yumurta okadar

canımın içi aşkım benim 63.300 değil 65.3oo olacak benim.

canım çok geçmiş olsun sanada çok üzücü bi durum ( ama sakin sakin yaparsın dert etme yavaş yavaş yap bi anda yapma ilk başt açocuklarınla ingilen ev temizliği basit

dinlen canım biliyorum bne fmf i zordur. oda arkadaşımda fmf ..zaten misafir gel git ev dandini luyo .yorma yavaş yavaş yaparsın. geçmiş olsun..
canımın içi aşkım benim 63.300 değil 65.3oo olacak benim.

ok düzeltiyorum balım.

kınamak gbi olmasında o ne öle ya altını açmak işetmek.....ttöööbbeee.....

sıkma canını bi üstten topla bence bu gnlük yarın iyi hissedersen yarın yap ya yorma kendini

bende hiç gelemem yorgunluğaa...

valla senden çok ben sinir oldum şimdi ....... agresifim....

Kizlar bugun 33 gun oldu baslamam 7 kilo vermsm inslh bu ayda hep boyle gider inanin cok mutluym hepinizede tebrikler
Ara ogun
1 elma kucuk boy 3 tane form biskuvi

canım benim allah yardımcın olsun herşey üst üste gelmiş.

bende aranıza katılabilirmiyim hanımlar

derya halledersin sıkma canını benim bir arkadaşımın kızında da fmf var çok zor allah yardımcın olsun

ara öğün 3 kaşık yoğrt mini kepekli galeta 3 adet
ve çiğ lahana 1 yaprak su az içmeye başladım bi kaç gndür napcam ya

benim eşimde herzaman kilon iyi derdi ama son zamanlarda ver diyiyor.ben zaten diyetteyim senin için değil kendim için vereceğim dedim.

canım benim eşimde gecende demezmi bana senin karnında kuşakmı var dedi ayyy gıcık yalandan yere diyor bide guluyor hepten sinir oldum.birde diyorki sen kio veremezsin diyor senin vucudun kilo almaya müsait diyor sen veremezsin kilo dedi bende dedim ki söyle bana böyle söyle dedim dahada azmim geliyor :)

Sınavım vardı ara öğün yapamadım...

Öğle yemeği

1 elma

1 muz

Yarım portakal

Form çayı

Öğleden sonra annemle gezmeye gideceğim.Salata tarzı bir şey olmazsa yemem. İnşallah vardır. Maşallah diyorum herkese.

kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
5 dilim salam
6 tane zeytin
1 kibrit kutusu kadarda peynir

kızlar sizler gunluk nekadar su içiyorsunuz 1,5 litre su ancak içiyorum çok nadir 2 litre su içiyorum az deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…