:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

öğlen menüm belirsiz..ne yiceğimi bilemiyorum...hafta sonu tembellikten bişeyde yapıp getiremedim.

kahvaltın güzel canım benim...

bende şanlıurfada yaşıyorum.
8 yıllık evliyim,
2 kızım var 5 yaşında ve 2 yaşında,
evlendiğimde 50 kg idim.
memurum.:126:

Öncelikle hepinizi kutluyorum kızlar inş verdiğimiz her gram bir daha asla geri dönmez...

Herkes kendini tanıtmış bende kısaca tanıtıyım..

31 yaşındayım evliyim Rabbim bağışlarsa 1 kız bir erkek annesiyim ^^ Oğlum 13 kızım 6 yaşında

Nevşehirliyim ama istanbulda yaşıyorum ev hanımıyım adım Medine

evlendiğimde 60 kiloydum :/

4 farklı şehir ama 1 hedef ZAYIFLAMAK sizlerle olmak güzell...

kahvaltı menüm :

yarım domates
1 salatalık
1 yeşil biber
ve 2 ince dilim ekmek arasına yapılmış 1 tost
şekersiz çay..

tostumu yedim ama diğerlerinden biraz kaldı tabakta midem iyice küçülmüş bitiremedim

Son düzenleme:
5 dk lık wc egzeersizmi yaptım indim.1 lt su içtim bu ana kadar...

memnun oldum canım..allah bağışlasın yavruları büyütmüşsün darısı bizimde başımıza..
kahvaltın güzel gerçekten mide çok küçülüyo ben artık ne yedimde doydum diye düşünüyorum..doyduğumu hissetmeden kesiyorum yemeyi zaten..az fazla yesem rahatsız oluyorum çünkü..

memnun oldum canım benim.türkiyenin farklı şehirlerinde tek yürek burdayız..

kızlar faceniz varsa ordanda ekleşebiliriz isterseniz..özelden tam isim yazarım..

galiba lahmacun yiyicem..yanında çorba falan içersem 1 içemsem 2 tane yerim .1 lahmacun 250 cal civarı bişey..

öğlenki menüme itiraz gelmeyince lahmacun yedim kızlar..2 tane söyledim ama 1,5 taneyi zor yedim..yarısını arkadaşa verdim..üstüne de1 kuru incir .tatlı niyetine.

ben 100 gr tavuk döner ve ayrıca 10 tane acı süs biberi malesef ki çok acıkmıştım 3 dilim tam tahıllı ekmek yedim ve ayran içtim.

ara öğün için form bisküvü aldım..sabah ki ara da kuruyemiş ıkındıde de form bisküvü yerim diye düsündüm .2-3 adet çayın yanında.çünkü akşam eve gidince spor yapcam artık bende birgün leslie bir gün zumba..inşallah başlayıp devam ettiririm..yoksa bu soğuklarda iki adım atılmıyo dışarda..sporla daha bi çabuk toparlanır vucudum..
ama 2 kilo kaybıyla.. belim 79 dan 75 e göbeğim 93 ten 88 e düştü kızlar....popodan da 3 cm gitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…