- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
5 dilim salam
6 tane zeytin
1 kibrit kutusu kadarda peynir
kızlar sizler gunluk nekadar su içiyorsunuz 1,5 litre su ancak içiyorum çok nadir 2 litre su içiyorum az deilmi
kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
5 dilim salam
6 tane zeytin
kızlar sizler gunluk nekadar su içiyorsunuz 1,5 litre su ancak içiyorum çok nadir 2 litre su içiyorum az deilmi
kızlar öğle yemeğinde saçmaladım
tansiyonum düşüktü yaa hast. yakında hemen ölçtüreyim dedim
ölçtürdüm gene aynı başım falan dönüodu
bnde gittim tavuk dürüm ve tuzlu ayran içtim şimdi az geçer gibi oldu
ama midem patlayacak gibi nasılyedim ben o dürümü yaa
akşama telafi edersin boşver
saol canimcanım çok geçmiş olsun sanada çok üzücü bi durum( ama sakin sakin yaparsın dert etme yavaş yavaş yap bi anda yapma ilk başt açocuklarınla ingilen ev temizliği basit
dinlen canım biliyorum bne fmf i zordur. oda arkadaşımda fmf ..zaten misafir gel git ev dandini luyo .yorma yavaş yavaş yaparsın. geçmiş olsun..
Saol canim
ok düzeltiyorum balım.
canim misafiri severim yesin icsin rahat etsin diye paralanirim zaten yalnizim.cok gelenim yok ama dinku manzara cok baskaydi..cis olayi hele kendi evinde bile oyle gezdirmesi ayip kokar ev dinimizdede gunah zaten.ben oglumda hic boyle yapmadim.kinamayim kizim daha bezlikınamak gbi olmasında o ne öle ya altını açmak işetmek.....ttöööbbeee.....
sıkma canını bi üstten topla bence bu gnlük yarın iyi hissedersen yarın yap ya yorma kendini
bende hiç gelemem yorgunluğaa...
valla senden çok ben sinir oldum şimdi ....... agresifim....
oyle olducanım benim allah yardımcın olsun .herşey üst üste gelmiş.
Hosgeldin canim islh devamli gelirsin zafere gideriz beraberbende aranıza katılabilirmiyim hanımlar
derya halledersin sıkma canını benim bir arkadaşımın kızında da fmf var çok zor allah yardımcın olsun
kızlar öğle yemeğinde saçmaladım
tansiyonum düşüktü yaa hast. yakında hemen ölçtüreyim dedim
ölçtürdüm gene aynı başım falan dönüodu
bnde gittim tavuk dürüm ve tuzlu ayran içtim şimdi az geçer gibi oldu
ama midem patlayacak gibi nasılyedim ben o dürümü yaa
öğünlerimizi yazıyoruz fikir alıp veriyoruz.yapabildiğimiz derecede spor yapmaya çalışıyoruz.62 - 63 arasıyım ve 10 kg vermem lazım cnm
neler yapıyorsunuz sizler
ben 2 lt kadar içiyorum ama daha öncelerden en az 3 oluyordu. bu aralar ne kadar istesemde çok içemiyorum.kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
5 dilim salam
6 tane zeytin
Sedam sikma canini sende guzel veriyosun.durumun tek kuduru lavas var bugunde ekmek yemezsin olur biter .bende aksam biraz gec yiyim sisiyorum fazla geliyor
inşallah canm çok yiyince acayip rahatsız oluorum sizdede oluo mu öyle
evet akşam yemegi yemezsen olur.bende az kacırsam patlayacak gibi oluyorum daha hiç bi iş yapamıyorum kendimi davul gıbı hissediyorum.evet hiç içmemekten iyidir ama iki litrede olsa gene iyi yaa
öğünlerimizi yazıyoruz fikir alıp veriyoruz.yapabildiğimiz derecede spor yapmaya çalışıyoruz.
az çok sayfaları oluduysan anlamışsındır ve düzenli girmen gerek 1 hafta hiç girilmese gruba listeden siliyorum canım..
ben 2 lt kadar içiyorum ama daha öncelerden en az 3 oluyordu. bu aralar ne kadar istesemde çok içemiyorum.
öğlen menüm..2 orta boy lahmacun. salata.
lahmacun fazla olmuş canım.
bende suyu en az 2litre içmem lazım
evet çok oldu gibi ..ama telafi ederim akşama inş.
kesinlikle olyo artık.... önceden midem alttan delik sanırdım ne yesem şişmezdim ama şimdi öle değil ölçüyü azcık kaçırsam patlıcak gbi olyorum nefes alamıyorum valla..inşallah canm çok yiyince acayip rahatsız oluorum sizdede oluo mu öyle
sende öğle saatnde yemişsin nasıl olsa akşamı çorbayla geçirdin mi tamamdır....evet çok oldu gibi ..ama telafi ederim akşama inş.
bi araştır ya internetten iştah kesen falan bişyler ye derim ama demesi kolay tabi bazen herkese geliyo o dönem yne de dikkat etzayıflamış halini düşün kıyafet denemk çok etkili olyo bende mesela.....bişey yceksem vazgeçiyorumkızlar benim bişeylere saldırasım geliyorya zor tutuyorum kendimi.adetim yakın olduggu için galiba
ögle menüm;
2 kasık pilav
salata
pılav yememelıyım sanırım bılıyorum ama baska yıyecegım bırsey olmadıgından sadece 2 kasık yedım ve salata yedım,bugun kendımı pek aç hısetmıyorum zaten,hem aksama mısafırlıge gıdıcem ordada az yemek ıcın elındem gelenı yapıcam salata tarzı bısıler varsa onlara yonelırım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?