:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
5 dilim salam
6 tane zeytin
1 kibrit kutusu kadarda peynir

kızlar sizler gunluk nekadar su içiyorsunuz 1,5 litre su ancak içiyorum çok nadir 2 litre su içiyorum az deilmi

aslında en az 2 litre olmalı ama ben de içemiyorum şişeni yanında gezdirmek iyi olur bi de ara öğünlerde su da içmeyi alışkanlık edinebilirsin

kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
5 dilim salam
6 tane zeytin

kızlar sizler gunluk nekadar su içiyorsunuz 1,5 litre su ancak içiyorum çok nadir 2 litre su içiyorum az deilmi

bence yeterlidir canım hiç içmemekten gene iyi

kızlar öğle yemeğinde saçmaladım
tansiyonum düşüktü yaa hast. yakında hemen ölçtüreyim dedim
ölçtürdüm gene aynı başım falan dönüodu
bnde gittim tavuk dürüm ve tuzlu ayran içtim şimdi az geçer gibi oldu
ama midem patlayacak gibi nasılyedim ben o dürümü yaa

akşama telafi edersin boşver

canım çok geçmiş olsun sanada çok üzücü bi durum ( ama sakin sakin yaparsın dert etme yavaş yavaş yap bi anda yapma ilk başt açocuklarınla ingilen ev temizliği basit
saol canim

dinlen canım biliyorum bne fmf i zordur. oda arkadaşımda fmf ..zaten misafir gel git ev dandini luyo .yorma yavaş yavaş yaparsın. geçmiş olsun..
Saol canim

ok düzeltiyorum balım.

canim misafiri severim yesin icsin rahat etsin diye paralanirim zaten yalnizim.cok gelenim yok ama dinku manzara cok baskaydi..cis olayi hele kendi evinde bile oyle gezdirmesi ayip kokar ev dinimizdede gunah zaten.ben oglumda hic boyle yapmadim.kinamayim kizim daha bezli

canım benim allah yardımcın olsun .herşey üst üste gelmiş.
oyle oldu

bende aranıza katılabilirmiyim hanımlar
Hosgeldin canim islh devamli gelirsin zafere gideriz beraber

derya halledersin sıkma canını benim bir arkadaşımın kızında da fmf var çok zor allah yardımcın olsun

Nzaman nolacagin belli degil iste berbat ve tedaviside yok sadece ilerleyip organ hasarini engelkeyebiliyodun

Kizlar tam temizlik sirasinda misafirim gelfi yine Allahtan yabanci dgl halimi gordu kahve kek sigara yetti:) bende kahvaltida bos yumurta yemistim kahve ictim oglen yerin 2 catalda kek.ve cok zayifladin hizli gidiyosun diyip durdu sabahki tarti bildirimden sonra iyi geldi.oda adet olcakmis tartildi fazla cikti islh ondandir sabit kalmam.aslinda diyetisyenime devam etmek istiyorum ama k.pederim taburcu olmadi daha o iyi olsun baslicam islh

Sedam sikma canini sende guzel veriyosun.durumun tek kuduru lavas var bugunde ekmek yemezsin olur biter .bende aksam biraz gec yiyim sisiyorum fazla geliyor

62 - 63 arasıyım ve 10 kg vermem lazım cnm

neler yapıyorsunuz sizler
öğünlerimizi yazıyoruz fikir alıp veriyoruz.yapabildiğimiz derecede spor yapmaya çalışıyoruz.
az çok sayfaları oluduysan anlamışsındır ve düzenli girmen gerek 1 hafta hiç girilmese gruba listeden siliyorum canım..

kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
5 dilim salam
6 tane zeytin

ben 2 lt kadar içiyorum ama daha öncelerden en az 3 oluyordu. bu aralar ne kadar istesemde çok içemiyorum.

öğlen menüm..2 orta boy lahmacun. salata.

öğlen yemeğim

yağsız limonlu marul salatası
ezogelin çorbası
ara yeşil elma

Sedam sikma canini sende guzel veriyosun.durumun tek kuduru lavas var bugunde ekmek yemezsin olur biter .bende aksam biraz gec yiyim sisiyorum fazla geliyor

canım bnm tşk ederim midelerimiz küçüldü galiba fazlasını almak istemiyor biraz daha fazla yürüyüş yaparım canım

inşallah canm çok yiyince acayip rahatsız oluorum sizdede oluo mu öyle

evet akşam yemegi yemezsen olur.bende az kacırsam patlayacak gibi oluyorum daha hiç bi iş yapamıyorum kendimi davul gıbı hissediyorum.evet hiç içmemekten iyidir ama iki litrede olsa gene iyi yaa

lahmacun fazla olmuş canım.
bende suyu en az 2litre içmem lazım

kızlar benim bişeylere saldırasım geliyorya zor tutuyorum kendimi.adetim yakın olduggu için galiba

ögle menüm;
2 kasık pilav
salata

pılav yememelıyım sanırım bılıyorum ama baska yıyecegım bırsey olmadıgından sadece 2 kasık yedım ve salata yedım,bugun kendımı pek aç hısetmıyorum zaten,hem aksama mısafırlıge gıdıcem ordada az yemek ıcın elındem gelenı yapıcam salata tarzı bısıler varsa onlara yonelırım=)

inşallah canm çok yiyince acayip rahatsız oluorum sizdede oluo mu öyle
kesinlikle olyo artık.... önceden midem alttan delik sanırdım ne yesem şişmezdim ama şimdi öle değil ölçüyü azcık kaçırsam patlıcak gbi olyorum nefes alamıyorum valla..

.bence öğle saatnde ne yediğin çokta önemli değil abartılmadığı sürece tabi çünkü akşama bi salata ve çorba içince yne kuş gbi olyosun sabaha....
evet çok oldu gibi ..ama telafi ederim akşama inş.
sende öğle saatnde yemişsin nasıl olsa akşamı çorbayla geçirdin mi tamamdır....
kızlar benim bişeylere saldırasım geliyorya zor tutuyorum kendimi.adetim yakın olduggu için galiba
bi araştır ya internetten iştah kesen falan bişyler ye derim ama demesi kolay tabi bazen herkese geliyo o dönem yne de dikkat etzayıflamış halini düşün kıyafet denemk çok etkili olyo bende mesela.....bişey yceksem vazgeçiyorum

bende gezmeye gitmek istiyorum yyaa sıkıldım gerçi köyden yeni geldik ama olsun akşam oturmalarını çok severm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…