:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar benim bişeylere saldırasım geliyorya zor tutuyorum kendimi.adetim yakın olduggu için galiba

Biraz önce şeytana uydum sanırım :) vaktinde yemediğim için öğlen yemeğini şeker düştü eti karam yedim :$ akşama acısını çıkarmam lazım sanırım

rejımdeyken hıc ıyı olmuyor aksam gezmelerı boşver =)

ara birtane form bisküvü çikolatalıtdı o yuvarlak olanlardan sanırım 1 tanesi 50 cal. 1 fincan da kayısılı form çayı. :18: başım çok ağrıyo bugün bir türlü geçmedi ilaç içmemek için direniyorum ama sanırım içicem artık.

ara ögün; elma =) bu hafta sabredıcem ve pazar gunu tartılacagım sadece ve ıns mutlu eder tartı benı=)

10 gibi
1 tane saklıköy
2-3 baharatlı çubuk kraker

öğlen
1 tane peksimet
1 dilim peynir
yarım haşlanmış yumurta
biraz yoğurt

öğlen menüm:
dün akşamdan kalan kebabımdan,
1 dilim patlıcan,
2 parça tavuk,
1 parça patlıcan kebabının eti,
2 kırmızı köz.biber,
yarım lavaştan az lavaş ekmek,

öğlen arası 45dk.yürüyüş.

aynen pazartesi gnleri ev işi yap yap bitmiyo bende de

öğle menüm 4 adet sigara böreği 1 bardak 2 şekerli sıcak süt

Az yemişsin ama kalorileri yüksek sanki canım ya ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin

Benim de çok başım agrıyor bugün

ara ögün; elma =) bu hafta sabredıcem ve pazar gunu tartılacagım sadece ve ıns mutlu eder tartı benı=)
ewet ya bende dayanmayıp tartılıyorum tutcam kendmi bu hafta inşallah hadi beraber karar alalım tartıya çıkmak yok 1 hafta

Az yemişsin ama kalorileri yüksek sanki canım ya ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin

Benim de çok başım agrıyor bugün
ay sorma ya iş yapmaktan yemek yapamadım sabahtan kalmıştı o yzden yedim sütte köy sütünü kaynar ve şekerli sevdiğim için bugünlük içiverdim sağol yorum için canım

işler bitti çok şükür bulaşık yıkannca yerleştrmesi kaldı ve yemek yapmaişi kaldı
akşama patates oturtma ve ezogelin çorba var salata ayran ile beraber ben sadce 1 kase çorba ekmeksiz tabi ve salata ycem bol su ile inşallah....hadi sizler ne yapcaksanız yazın da birbirimize ne kadar ymememiz gerektiğini sölyelem kızlar....

ögle yemegim

2 dilim ekmek
3 yemek kaşıgı patates salatası
bir tabak dolusu yeşil fasılye kavurması
1 tanede goflet

kızlar şu adet dönemini bi gecirseydim ya saldırıyorum resmen kendimi tutmasam aynılarını gene yerim

Kızlar ben 1hafta hiç tartılmıyodum bu hafta bir işe yaramadı kilo veremediğimi görseydim belki biraz daha dikkat ederdim karar verdim hafta ortasında da tartılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…