aynen pazartesi gnleri ev işi yap yap bitmiyo bende deTemizlik yapiyrdm anca vaktim oldu
Ogle yemgi
Mercimk yemegi 3 kasik
Salata yogurt
kesinlikle olyo artık.... önceden midem alttan delik sanırdım ne yesem şişmezdim ama şimdi öle değil ölçüyü azcık kaçırsam patlıcak gbi olyorum nefes alamıyorum valla..
.bence öğle saatnde ne yediğin çokta önemli değil abartılmadığı sürece tabi çünkü akşama bi salata ve çorba içince yne kuş gbi olyosun sabaha....
sende öğle saatnde yemişsin nasıl olsa akşamı çorbayla geçirdin mi tamamdır....
bi araştır ya internetten iştah kesen falan bişyler ye derim ama demesi kolay tabi bazen herkese geliyo o dönem yne de dikkat etzayıflamış halini düşün kıyafet denemk çok etkili olyo bende mesela.....
evet dogru diyosun olmayan bi kaç etegim var onları cıkartıp gözümün onune koyucam
bende aranıza katılabilirmiyim hanımlar
Jul gel kuzu bende burdaym
kızlar benim bişeylere saldırasım geliyorya zor tutuyorum kendimi.adetim yakın olduggu için galiba
kesinlikle olyo artık.... önceden midem alttan delik sanırdım ne yesem şişmezdim ama şimdi öle değil ölçüyü azcık kaçırsam patlıcak gbi olyorum nefes alamıyorum valla..
.bence öğle saatnde ne yediğin çokta önemli değil abartılmadığı sürece tabi çünkü akşama bi salata ve çorba içince yne kuş gbi olyosun sabaha....
sende öğle saatnde yemişsin nasıl olsa akşamı çorbayla geçirdin mi tamamdır....
bi araştır ya internetten iştah kesen falan bişyler ye derim ama demesi kolay tabi bazen herkese geliyo o dönem yne de dikkat etzayıflamış halini düşün kıyafet denemk çok etkili olyo bende mesela.....bişey yceksem vazgeçiyorum
bende gezmeye gitmek istiyorum yyaa sıkıldım gerçi köyden yeni geldik ama olsun akşam oturmalarını çok severm ben
Geldim bile bebegim hic kg verebildn mi
aynen pazartesi gnleri ev işi yap yap bitmiyo bende de
öğle menüm 4 adet sigara böreği 1 bardak 2 şekerli sıcak süt
Benim de çok başım agrıyor bugünara birtane form bisküvü çikolatalıtdı o yuvarlak olanlardan sanırım 1 tanesi 50 cal. 1 fincan da kayısılı form çayı. :18:başım çok ağrıyo bugün bir türlü geçmedi ilaç içmemek için direniyorum ama sanırım içicem artık.
ewet ya bende dayanmayıp tartılıyorum tutcam kendmi bu hafta inşallah hadi beraber karar alalım tartıya çıkmak yok 1 haftaara ögün; elma =) bu hafta sabredıcem ve pazar gunu tartılacagım sadece ve ıns mutlu eder tartı benı=)
ay sorma ya iş yapmaktan yemek yapamadım sabahtan kalmıştı o yzden yedim sütte köy sütünü kaynar ve şekerli sevdiğim için bugünlük içiverdim sağol yorum için canımAz yemişsin ama kalorileri yüksek sanki canım ya ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin
Benim de çok başım agrıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?