ewet ya bende dayanmayıp tartılıyorum tutcam kendmi bu hafta inşallah hadi beraber karar alalım tartıya çıkmak yok 1 hafta
Tamamdır ozaman tartı yasakpazar gunlerı tartılacagız
7 tane dolma 2 kasik yogurt
Akşam menum.
1.5 tavuk pirzola tavada kendi suyu yağıyla pisti.
1kase yoğurt.
Spor yok mekik falan çekerim ama 3gündür leke geliyo sık düş alınca bi türlü regl i olamadım sanırım .düş almamak için spor yapamicam.
Sgol cnimsenin azmine hayranım seni takip ediyorumda çok iyi gidiyosun
canım bnm tşk ederim midelerimiz küçüldü galiba fazlasını almak istemiyor biraz daha fazla yürüyüş yaparım canım
öğleden sonra ara yapmam demiştim ama 3 kaşık sütlaç yedim
akşam yemeğim 1 buçuk kase çorba salata 2 mini kepekli galeta ve çayın yannda 1 adet biskvi kremalı daha da bişy yemem.....karnım patlıcak gbi adet olaydım fos diye inecekti ammmaaa
ya hepimiz ayni anda olacaz galiba:)) bende gunumu hatirlamiyorum ve evli baya icin olmamasi gerekn bi durum.belirtiler cokk ta islh sokuluruzbenimde bugun lekem geldi midemde bulanıyor birde baş agrısı hafifte kasık agrısı galiba yarına regli olucam inşallah
Aferim ks calisiyon hemdekızlar dün lahana sarması yaptım lahana sarması yiycem
Canim arafa duraklamalrimiz olacak basta hizli gidiyor cok normal.bunu haftalik olarak degilde ay olarak dudunursek ayda 2-4 kilo normaliherkese iyi akşamlar ...Bugün bildirim günüydü ama ancak girebildim kusura bakmayın...
malesef bu hafta kilo veremedim kızlarrr((((
geçen haftaki gibi kilom 73.8hafatayada regl olacağım üf üfff
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler olarakta çok tatlıyız bence olsunnn
sabah:
kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
arada 3 kayısı bir bardak sıcak su
öğle:
yoğurtlu karnıbahar
henüz yemedim ama akşam :
4 kaşık pırasa
2 kaşıkta makarna alıcam
Akşam menum.
1.5 tavuk pirzola tavada kendi suyu yağıyla pisti.
1kase yoğurt.
Spor yok mekik falan çekerim ama 3gündür leke geliyo sık düş alınca b si türlü regl i olamadım sanırım .düş almamak için spor yapamicam.
Misafir gelmis:)Kızlar merhaba, benim kendi günlüğüm var ama
Sizi de takip ediyorum burdan,gizliden gizliye🐣
Çok tatlısınız,
Arkadaş demiş ya duşla ilgisi oluo mu diye, onu yanıtlamak için yazayım dedim,
Bende çok fark ediyor,
Regl günümde kendimden rahatsız olup duşa girdiğimde 2. - 3. Günü bile olsa kesiliyor.
Gelmemişse gün atıyor. 1-2 gün sonra geliyor mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?