:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Üç kaşık aşure yedim sadece. Birazdan da yemek yiyeceğim.

2 mil Leslie

20 dk Leslie Cardio Slimdown videosu

15 dk da hafif tempo yürüdüm dersaneden çıkınca.

efenim bu haftaki tartı kilom 64. geçen hafta 64,5'tim. yarım kilo vermişim. hedefim 57 (iki sene önceki kilom)
mutlulukla aramda 7 kilocuk var keşke bi ayda gidiverse. son 3 gündür baya bozdum birazdan eliptik bisiklette iyice haşatımı çıkarmam lazım

herkese iyi akşamlar ...Bugün bildirim günüydü ama ancak girebildim kusura bakmayın...

malesef bu hafta kilo veremedim kızlarrr ((((

geçen haftaki gibi kilom 73.8 hafatayada regl olacağım üf üfff

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler olarakta çok tatlıyız bence olsunnn

sabah:

kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık

arada 3 kayısı bir bardak sıcak su

öğle:

yoğurtlu karnıbahar

henüz yemedim ama akşam :

4 kaşık pırasa
2 kaşıkta makarna alıcam

Akşam menum.
1.5 tavuk pirzola tavada kendi suyu yağıyla pisti.
1kase yoğurt.

Spor yok mekik falan çekerim ama 3gündür leke geliyo sık düş alınca bi türlü regl i olamadım sanırım .düş almamak için spor yapamicam.

benimde bugun lekem geldi midemde bulanıyor birde baş agrısı hafifte kasık agrısı galiba yarına regli olucam inşallah

akşam yemeğim 1 tabak yumurtalı ıspanak 2dilim ç.ekmeği 3 mil de leslie yaptım bu hafta inşallah sporumu yapabilirim

öğleden sonra ara yapmam demiştim ama 3 kaşık sütlaç yedim
akşam yemeğim 1 buçuk kase çorba salata 2 mini kepekli galeta ve çayın yannda 1 adet biskvi kremalı daha da bişy yemem.....karnım patlıcak gbi adet olaydım fos diye inecekti ammmaaa

İslerim bitti yemegimizi yedik anca girdim.bide telefon bozuk sarj olmuyor aksam esim gelince onunkine takip sarj ediyorum servise goturcek kimse yok tableti bidaha verdik o gelince rahar rahat girerim ozledim sizle sohbet etmeyi

bugun ogunlerim karisti ben ogun olarak degilde sirayla yazim:)

Sabah
haslanmis yumurta

oglen gibi
2 catal kek ,azsekerli sutlu turkkahvesi

2 saat kadar sonra
Ufak haslanmis but

2saat sonra galiba yine
Beyazpeynir bir kupseker kadar
1 domates
Kizimdankalan yarim kofte bi isirik yani:)
bir dilim cavdar ekmegi

6 gibi
3 kasik kadar mayonezsiz yogurtlu garnitur
bi catal et doner

Cesit cok ama hepsi tadimlikti sizce bi fazlam yanlisim varmi uyarin lutfen ben anlamiyorum.bugun temizlik yaptigim icin duzen.kuramadim bolda su ictim.en buyuk hatam az su icmek.bide tel bozuk olunca netten leslie yapamiyorum.bugun yaptigim temizlikle 4 mil leslie yapmisimdir:)

benimde bugun lekem geldi midemde bulanıyor birde baş agrısı hafifte kasık agrısı galiba yarına regli olucam inşallah
ya hepimiz ayni anda olacaz galiba:)) bende gunumu hatirlamiyorum ve evli baya icin olmamasi gerekn bi durum.belirtiler cokk ta islh sokuluruz

kızlar dün lahana sarması yaptım lahana sarması yiycem
Aferim ks calisiyon hemde
bende yarin yapcam .ysparken sogani maydonozu bol koyuyorum ki pirinc az yiyim:) gecen kusbasi tavukta koydum harika oldu pirinc orani azdi hemde bi koca tencere bigunde yendi(ben bitirmedim tabikisii )

Canim arafa duraklamalrimiz olacak basta hizli gidiyor cok normal.bunu haftalik olarak degilde ay olarak dudunursek ayda 2-4 kilo normali

dusla ilgisi oluyormu bende bugun sicak suya girdim valka bide fmf agrilarim.icin cok ilac ictim agrikesicide kesiyor

Kızlar merhaba, benim kendi günlüğüm var ama
Sizi de takip ediyorum burdan,gizliden gizliye🐣
Çok tatlısınız,
Arkadaş demiş ya duşla ilgisi oluo mu diye, onu yanıtlamak için yazayım dedim,
Bende çok fark ediyor,
Regl günümde kendimden rahatsız olup duşa girdiğimde 2. - 3. Günü bile olsa kesiliyor.
Gelmemişse gün atıyor. 1-2 gün sonra geliyor mesela..

Misafir gelmis:)
16 senedir adet oluyorum belki ben bunu niye anlamadim hic.bunyeden dwgisirmi cunku 28 gunde sasmadan oluyorum 3 kere gecikti 3undede hamileydim.kizlar sasirmayin 2 cocuk var digeri karnimda melek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…