Misafir gelmis:)
16 senedir adet oluyorum belki ben bunu niye anlamadim hic.bunyeden dwgisirmi cunku 28 gunde sasmadan oluyorum 3 kere gecikti 3undede hamileydim.kizlar sasirmayin 2 cocuk var digeri karnimda melek oldu
Misafir gelmis:)
16 senedir adet oluyorum belki ben bunu niye anlamadim hic.bunyeden dwgisirmi cunku 28 gunde sasmadan oluyorum 3 kere gecikti 3undede hamileydim.kizlar sasirmayin 2 cocuk var digeri karnimda melek oldu
ya hepimiz ayni anda olacaz galiba:)) bende gunumu hatirlamiyorum ve evli baya icin olmamasi gerekn bi durum.belirtiler cokk ta islh sokuluruz
Aferim ks calisiyon hemde
bende yarin yapcam .ysparken sogani maydonozu bol koyuyorum ki pirinc az yiyim:) gecen kusbasi tavukta koydum harika oldu pirinc orani azdi hemde bi koca tencere bigunde yendi(ben bitirmedim tabikisii )
Canim arafa duraklamalrimiz olacak basta hizli gidiyor cok normal.bunu haftalik olarak degilde ay olarak dudunursek ayda 2-4 kilo normali
dusla ilgisi oluyormu bende bugun sicak suya girdim valka bide fmf agrilarim.icin cok ilac ictim agrikesicide kesiyor
dusla ilgisi oluyormu bende bugun sicak suya girdim valka bide fmf agrilarim.icin cok ilac ictim agrikesicide kesiyor
Kızlar merhaba, benim kendi günlüğüm var ama
Sizi de takip ediyorum burdan,gizliden gizliye🐣
Çok tatlısınız,
Arkadaş demiş ya duşla ilgisi oluo mu diye, onu yanıtlamak için yazayım dedim,
Bende çok fark ediyor,
Regl günümde kendimden rahatsız olup duşa girdiğimde 2. - 3. Günü bile olsa kesiliyor.
Gelmemişse gün atıyor. 1-2 gün sonra geliyor mesela..
günaydın..
kahvaltım..
--1 yumurta.
--2 form bisküvü
--şekersiz çay.
Oglumu yolladim okula kizda uyusa ne guzel olur gec uyanmayi ozledim
sabahlari kalkinca canim hicbisey istemiyor midem yaniyor sanki gec yemis gibi kendime gelince yerim anca tavdiyeniz varmi bu yanmalara ne iyi gelir
canım tahin iyi geliyo diyolar.. biraz kalorisi fazla ama 1 çay kaşığı ye gene istersen .. süt de iyi gelir ve çok aç kalma az az da olsa atıştır benim de bi ara çok aşırı mide yanmam vardı akupunktur yaptırdım hem de zayıflayayaım die zayıflatmadı ama mideme çok iyi gelmişti.. eğer çok kötüy se ilaç iç renne veay lansor ama dr da görün.Oglumu yolladim okula kizda uyusa ne guzel olur gec uyanmayi ozledim
sabahlari kalkinca canim hicbisey istemiyor midem yaniyor sanki gec yemis gibi kendime gelince yerim anca tavdiyeniz varmi bu yanmalara ne iyi gelir
ayy inşş.. bu gün regli olmama rağmen tartıta aynı çıktımmAfiyet olsun iyi basladin iyi biter islh
kızlar karnımın şişliginden oluyorum yaa bu sabah tartıya cıktım 73,600 dünden 500gr fazla adet olucagımdanmı acaba
İyiymis valla:)Bilemem ki, herkesin aynı değildir tabii..
Ben denize gittiğimde regl günümse o gün gelmez mesela, bu da güzel tarafı olsa gerek🙋
Geçmiş olsun tabi bu arada,
Sana dua etsin oralardan inşallah 🙍
bence çok etkili her ay aynıdurumu yaşıyorum ben özellikle doğumdan sonra çok etki ediyo duş alınca ilk günleri kesiliyo uzadıkça uzuyo sonra gün eğer duş almasam 4 günde bitiyo dün akşam oldum sonunda tam... bitene kadar spor yapamam ..
canım mecburen ağır ve zor yemekleri hafta sonu yapıorum zamanımı fazla almasın diye bende sebze ağırlıklıo oldu biraz soğan maydanoz domates sosu baharatlar ve pirinç vardı tavuklu hiç denemedim ama deneyim bi gün :)) eminm canım senn bitirmediğine miden almaz 4-5 tane yiyiyp kesilio insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?