kızlar karnımın şişliginden oluyorum yaa bu sabah tartıya cıktım 73,600 dünden 500gr fazla adet olucagımdanmı acaba
canım tahin iyi geliyo diyolar.. biraz kalorisi fazla ama 1 çay kaşığı ye gene istersen .. süt de iyi gelir ve çok aç kalma az az da olsa atıştır benim de bi ara çok aşırı mide yanmam vardı akupunktur yaptırdım hem de zayıflayayaım die zayıflatmadı ama mideme çok iyi gelmişti.. eğer çok kötüy se ilaç iç renne veay lansor ama dr da görün.
ayy inşş.. bu gün regli olmama rağmen tartıta aynı çıktımm
genelde fazla çıkıyo o günlerde kilo.. panik yapma bitince geçer bu günlerde düzenli ye birden bakarsın hoopp gitmiş kilocukalr.
Aslinda lensor dr vermisti kullanmadim duzenli gecmisti yine basladi bende yokyok gastrit var bide alerji.alerji hapina basladim o dokunuyodur belki.tahin tek yok pekmezli var koskanin olurmu acaba yada kizimin toz gaviskon var ondan iceyim .cay demledim kizimada yumurta pisirdim onla yemeye caliscam
ben adet bitince 1 kg yakin kaybim oluyor.
Diyetin bana en buyuk faydasi odem yapmiyorum artik sabah kalkinca elim yuzum sis kalkardim hele adet donemi daha kotu olurdum..simdi karnim sis sadece.beyaz ekmek odem yaptiriyomus ne hammallikmis beyaz ekmek gecen esmer ekmegim yok diye isirik aldim ot gibi geldi yarimi yerdim gun icinde iy
Gunaydin hatunlar
Bu sabh 2 mil leslie karin egzersizi ve 100 tane de ip atldim karnimda yakinda ne var ne yok artik hepsi duseck bi gidisle
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla
canım benim bende senin gibi miğde sorunu çok çekiyorum dün gece öyle bir ekşimiştiki nefes alamıyordum sürekli geğirti geliyordu en sonunda ne yediysem kusturdu.allahım çok kötüydü.dolaptan 1 çay bardağı soğuk süt içtim sabah ta içtim şuan rahatladı miğdem.benimde ülser gastirit reflü ne ararsan var 2 ay önce miğdem iltihaplanmıştı.endoskopi yaptılar virüste bulundu ilaçlarımı kulladım rahatladım ama aynı şikayetler dün yine başladı korktum tekrarlamasından..:18:
allahım miğde ağrısı kimseye vermesin..gerçekten çok zor.
Gunaydin hatunlar
Bu sabh 2 mil leslie karin egzersizi ve 100 tane de ip atldim karnimda yakinda ne var ne yok artik hepsi duseck bi gidisle
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla
benmkide erkenden uyanır sanki abisi değil o gdecek olula...gaviskon çok iyi geliyo banada şurup olanı canım....geçmiş olsun .....Oglumu yolladim okula kizda uyusa ne guzel olur gec uyanmayi ozledim
sabahlari kalkinca canim hicbisey istemiyor midem yaniyor sanki gec yemis gibi kendime gelince yerim anca tavdiyeniz varmi bu yanmalara ne iyi gelir
beyaz ekmek kesinlikle çok değişik geliyo bi süre sonra hiç yemiyorum ekmeğim kalmasa bile....Aslinda lensor dr vermisti kullanmadim duzenli gecmisti yine basladi bende yokyok gastrit var bide alerji.alerji hapina basladim o dokunuyodur belki.tahin tek yok pekmezli var koskanin olurmu acaba yada kizimin toz gaviskon var ondan iceyim .cay demledim kizimada yumurta pisirdim onla yemeye caliscam
ben adet bitince 1 kg yakin kaybim oluyor.
Diyetin bana en buyuk faydasi odem yapmiyorum artik sabah kalkinca elim yuzum sis kalkardim hele adet donemi daha kotu olurdum..simdi karnim sis sadece.beyaz ekmek odem yaptiriyomus ne hammallikmis beyaz ekmek gecen esmer ekmegim yok diye isirik aldim ot gibi geldi yarimi yerdim gun icinde iy
hakkaten spor ve kahvaltın süper olmuş tebrikler...Gunaydin hatunlar
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla
geçmiş olsun inşallah daha kötü olmazsın canım ihmal etme bence..canım benim bende senin gibi miğde sorunu çok çekiyorum dün gece öyle bir ekşimiştiki nefes alamıyordum sürekli geğirti geliyordu en sonunda ne yediysem kusturdu.allahım çok kötüydü.dolaptan 1 çay bardağı soğuk süt içtim sabah ta içtim şuan rahatladı miğdem.benimde ülser gastirit reflü ne ararsan var 2 ay önce miğdem iltihaplanmıştı.endoskopi yaptılar virüste bulundu ilaçlarımı kulladım rahatladım ama aynı şikayetler dün yine başladı korktum tekrarlamasından..:18:
allahım miğde ağrısı kimseye vermesin..gerçekten çok zor.
Sagolun arkdslar sabh biraz gergindim yoksa dahada yapcktim
canım ondandır 1günde 500 gr alacak değilsin zaten...
Cetveli duzenledim yeniden
kendime soz verdim 72 kusurden kurtulup 71 lere inmis olcam haftaya
veremezsem ceza verin bana
70 lerden kurtulmakk is ti yo rummmmmmm
Cetveli duzenledim yeniden
günaydın arkadaşlar:
dün akşam:
1 kase çorba
1 dilim ekmek,
2 bardak çay,
bu sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurta.
Gunaydin hatunlar
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla
aynen benddeee 6 lı rakamları özledm bide benim 67 ile sorunum var 9 yıldır 67 den aşağısını göremedm bu sefer olsun noolluurr....banda cezaaaa....Cetveli duzenledim yeniden
Gunaydin hatunlar
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?