:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Aslinda lensor dr vermisti kullanmadim duzenli gecmisti yine basladi bende yokyok gastrit var bide alerji.alerji hapina basladim o dokunuyodur belki.tahin tek yok pekmezli var koskanin olurmu acaba yada kizimin toz gaviskon var ondan iceyim .cay demledim kizimada yumurta pisirdim onla yemeye caliscam

ben adet bitince 1 kg yakin kaybim oluyor.
Diyetin bana en buyuk faydasi odem yapmiyorum artik sabah kalkinca elim yuzum sis kalkardim hele adet donemi daha kotu olurdum..simdi karnim sis sadece.beyaz ekmek odem yaptiriyomus ne hammallikmis beyaz ekmek gecen esmer ekmegim yok diye isirik aldim ot gibi geldi yarimi yerdim gun icinde iy

Gunaydin hatunlar
Bu sabh 2 mil leslie karin egzersizi ve 100 tane de ip atldim karnimda yakinda ne var ne yok artik hepsi duseck bi gidisle
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla

canım benim bende senin gibi miğde sorunu çok çekiyorum dün gece öyle bir ekşimiştiki nefes alamıyordum sürekli geğirti geliyordu en sonunda ne yediysem kusturdu.allahım çok kötüydü.dolaptan 1 çay bardağı soğuk süt içtim sabah ta içtim şuan rahatladı miğdem.benimde ülser gastirit reflü ne ararsan var 2 ay önce miğdem iltihaplanmıştı.endoskopi yaptılar virüste bulundu ilaçlarımı kulladım rahatladım ama aynı şikayetler dün yine başladı korktum tekrarlamasından..:18:
allahım miğde ağrısı kimseye vermesin..gerçekten çok zor.

Gecmisolsun devam ederse git dra ihmal etme

Gunaydin hatunlar
Bu sabh 2 mil leslie karin egzersizi ve 100 tane de ip atldim karnimda yakinda ne var ne yok artik hepsi duseck bi gidisle
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla

Sporda yapmis bide brawooo

Oglumu yolladim okula kizda uyusa ne guzel olur gec uyanmayi ozledim
sabahlari kalkinca canim hicbisey istemiyor midem yaniyor sanki gec yemis gibi kendime gelince yerim anca tavdiyeniz varmi bu yanmalara ne iyi gelir
benmkide erkenden uyanır sanki abisi değil o gdecek olula...gaviskon çok iyi geliyo banada şurup olanı canım....geçmiş olsun .....

beyaz ekmek kesinlikle çok değişik geliyo bi süre sonra hiç yemiyorum ekmeğim kalmasa bile....
Gunaydin hatunlar
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla
hakkaten spor ve kahvaltın süper olmuş tebrikler...
geçmiş olsun inşallah daha kötü olmazsın canım ihmal etme bence..

akşlam maalesef 9 buçuk gbi meyve yedim ilk kez sabah tartılmadım bakalım ne kadar dayancam tartısız..

kahvaltım sabah yarım bardak süt içtim birazdan annem kahvaltıya gelcek 1 dilim börek kahvaltılıklardan çatallarım bide çay

akşama çiğ köfte yapcaz acaba öğlen ne yesem bastırmak için akşama saldırmayım dye fikri olan var mı dostlar...

Cetveli duzenledim yeniden
kendime soz verdim 72 kusurden kurtulup 71 lere inmis olcam haftaya
veremezsem ceza verin bana
70 lerden kurtulmakk is ti yo rummmmmmm

Sagolun arkdslar sabh biraz gergindim yoksa dahada yapcktim

Benim duraklamanin bi sebebide sporu biraktim hastaydim diye.dunde temizlik yapinca cok yoruldum bugun yapacam artikkk baslamaliyim

seve seve canım kırbaç elimde bekliyorum..
bende 55 den düşmek isitoyorum bu hafta...şu 3 gün geçsin spora devam edicem gene ..

günaydın arkadaşlar:
dün akşam:
1 kase çorba
1 dilim ekmek,
2 bardak çay,
bu sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurta
.

bu hafta seni çok dikkatli gördüm maşallah

Gunaydin hatunlar
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla

süpersin ya sabah sporu çok iyi kahvaltı daha da iyi keşke bende evde olsam da sabahları spor yapabilsem

kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
1 kk peynir
4 zeytin
1 domates
az maydanoz
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

aynen benddeee 6 lı rakamları özledm bide benim 67 ile sorunum var 9 yıldır 67 den aşağısını göremedm bu sefer olsun noolluurr....banda cezaaaa....

bende 6 lı rakamı göreyim baharlı çiçekli bi çizelge düzenlicem inşallah ödül olarak ta elimde mini magnumum olacakkk....

Gunaydin hatunlar
Kahvaltim.....
1 dilim ekmek
1 " " " Peynir
1 " " " yumurta
Yesil cayla

Leslie'nın karın egzersizi var mı?:44:

Ben hiç görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…