:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Leslie'nın karın egzersizi var mı?:44:

Ben hiç görmedim.

ayrıca varmı bilmiyorum ama o bacakları öne doğru savurduğu harekette karını içe çekerek yapmalısın ve çok güzel göbek çalıştırıyo o hareketler.

ayrıca varmı bilmiyorum ama o bacakları öne doğru savurduğu harekette karını içe çekerek yapmalısın ve çok güzel göbek çalıştırıyo o hareketler.

Doğru bacakları yukarı çektiğimiz harekette var ama o kadar kısacık hareket karnı çok da etkili çalıştırmaz gibi.

Bir videosu var kolları çalıştırıyor, o iyi ama.

Kizlar showda gurkan kubilay var adet agrisi ve tatli krizi icin muza tarcin serpip yiyin gari dedilenn tarcin nettsin adet agrisina diyom ama denesekmi

Kahvaltimi yaptim
2 etiform tahta olanlardan ustune peynir surp yedim
yarim haslanmis yumurta ve 1 bardak cay

sporumuda yaptim.
2 mile lesli
squat popo gobek hareketleri
mekik ,yan mekik derken asiri terledim

seve seve canım kırbaç elimde bekliyorum..
bende 55 den düşmek isitoyorum bu hafta...şu 3 gün geçsin spora devam edicem gene ..

Ya valla ne ceza verirsen kabulum yeter bana ya

Aferim becerikli hatun.burda rizeli bi arkadas var onda yemistim tavuklu cok hosuma gitti

nesfit kahvaltiya devam ise yaradi sende 1 kg gidiyon hep bende alayim devam edeyim oglenleri bisey yapasim gelmiyo

şimdilik çok iyi canım sabah kahvaltıda yiyorum hem basit hemde tok tutuo nesfit paketim bitene kadar deniycem canım bende su 60 kiloya bi gelebilsem çok iyi olacakda zamanla galiba

Merhaba Arkadaşlar,
ben yeni geldim. İlk defa böyle bir foruma katılıyorum umarım motivasyonu olumlu dönüş yapar. Ben de 19 Şubat itibari ile diyete başladım benim uyğuladığım Karatay'a yakın bir diyet ekmek ve tatlı hayatımdan çıktı. tatlı sorun değilde ekmesiz hayat biraz zor geldi. Bugün diyetimin 14. günündeyim...hayatımda 10 günden uzun diyet yapmamıştım. Diyetime 57,7 kg ile başladım ve şu anda 55,1 kg olarak devam etmekteyim. hedefim 53 olmak.

Hosgeldin.motivasyon ariyosan burda cokkkk

hedefin cok az kilonda oyle bence cok agir diyet yapma aksamlari hafif ye hareketini arttir yediklerine dikkat et verirsin.bi anda kesersen geri donersin .biz oyle yapiyoruz yemeklerimiz evde pisirdigimiz normal yemekler herseyden olculu yiyoruz spor yapip su iciyoruz ve hepimizde veriyoruz

hoşgeldin maşallah ne güzel vermişsin 2 haftada hem de çok kilolu olmayan biri için süper

valla dediğim gibi daha önce çok sıkı diyet yapmadığım için etkili oldu galiba ama ara ara3-4 gün aynı rakamı görüyorum tartıda buda beni biraz demotive ediyor....bu verdiğim yeni kilolardı çabuk gitti...ama son 3 yıldır 55 civarıyım bundan sonrası zor olacak gibi...

Sorunda bu zatem hafta içi o kadar yoğunumki sadece haftasonları 2 gün 40 dak yürüyebiliyorum(o da son 2 haftadır..:))) Mesaim sabah 8 akşam 8 eve gidince zaten geç olmuş ve ben bitmiş oluyorum yemek yiyip koltuğa uzanıyorum...

öğle yemeği
1 tabak ıspanak kavurması
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ç.ekmeği

Günlük yediklerim hakkında bilgi vereyim sizlerde tecrübenizle yorum yapın o zaman...
kendime özel yemek yapmıyorum evde ne varsa yiyorum akşam ama ekmek yok.Mesela dün;

Sabahları:
1-2 avuç badem
2 haşlanmış yumurta

arada yeşil çay yada normal çay

Öğlen:

150 gr beyaz peynir
7-8 cherry domates
yeşil biber
10 adet siyah zeytin

Ara öğün:
1 elma+1 avuç badem

Akşam:
Bir tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 çay bardağı yeşil çay

hayırlı günler...

Bu sabah gne küçük bir kase çorbayla başladım :)

ara yapmadım

öğle

4 kaşık pırasa
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

şuanda 7 otlu çayımı içiyorum...

bu hafta doğru dürüst su içemedim sanırım onunda etkisi oldu kilo verememe...ama hiç canım istemiyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…