Leslie'nın karın egzersizi var mı?:44:
Ben hiç görmedim.
ayrıca varmı bilmiyorum ama o bacakları öne doğru savurduğu harekette karını içe çekerek yapmalısın ve çok güzel göbek çalıştırıyo o hareketler.
yok cnm leslie den sonra karin egzersizi yaptim anlminda soylmistim
yok cnm leslie den sonra karin egzersizi yaptim anlminda soylmistim
seve seve canım kırbaç elimde bekliyorum..
bende 55 den düşmek isitoyorum bu hafta...şu 3 gün geçsin spora devam edicem gene ..
Aferim becerikli hatun.burda rizeli bi arkadas var onda yemistim tavuklu cok hosuma gitti
nesfit kahvaltiya devam ise yaradi sende 1 kg gidiyon hep bende alayim devam edeyim oglenleri bisey yapasim gelmiyo
Merhaba Arkadaşlar,
ben yeni geldim. İlk defa böyle bir foruma katılıyorum umarım motivasyonu olumlu dönüş yapar. Ben de 19 Şubat itibari ile diyete başladım benim uyğuladığım Karatay'a yakın bir diyet ekmek ve tatlı hayatımdan çıktı. tatlı sorun değilde ekmesiz hayat biraz zor geldi. Bugün diyetimin 14. günündeyim...hayatımda 10 günden uzun diyet yapmamıştım. Diyetime 57,7 kg ile başladım ve şu anda 55,1 kg olarak devam etmekteyim. hedefim 53 olmak.
Merhaba Arkadaşlar,
ben yeni geldim. İlk defa böyle bir foruma katılıyorum umarım motivasyonu olumlu dönüş yapar. Ben de 19 Şubat itibari ile diyete başladım benim uyğuladığım Karatay'a yakın bir diyet ekmek ve tatlı hayatımdan çıktı. tatlı sorun değilde ekmesiz hayat biraz zor geldi. Bugün diyetimin 14. günündeyim...hayatımda 10 günden uzun diyet yapmamıştım. Diyetime 57,7 kg ile başladım ve şu anda 55,1 kg olarak devam etmekteyim. hedefim 53 olmak.
Hosgeldin.motivasyon ariyosan burda cokkkk
hedefin cok az kilonda oyle bence cok agir diyet yapma aksamlari hafif ye hareketini arttir yediklerine dikkat et verirsin.bi anda kesersen geri donersin .biz oyle yapiyoruz yemeklerimiz evde pisirdigimiz normal yemekler herseyden olculu yiyoruz spor yapip su iciyoruz ve hepimizde veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?