:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Nugget ben de fazladır diye düşünüyordum ama çok iyi bence,hem tok tutuyor.Alayım en kısa zamanda.

Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta
1 domates
1 salatalik
2 dilim ekmek
3 zeytin cay

Ara 1 armut
Öğlen pirasali kabakli omlet

Ara 2 dilim küçük biskuvili tatli

Aksam yok çünkü 2 dilim tatli çok fazla
Ve 40 dk yuruyus

akşam yemegi yemeden duramadım gene bi iştahım arttıkı sormayın

8 tane yaprak dolması yedim.450 kalori

İyi akşamlar kızlar akşam yemeğim
1 tabak bakla yemeği
5-6 kaşık yogurt
1 dilim ç.ekmeği
3 mil leslie

Arkadaşlar size tok tutan ve çok lezzetli bi tarif vermek istiyorum
Çeyrek kabagi yarim kok pirasayi rendeleyip tavaya koyun içine arzuya gore ispanak ve yeşil soganda dograya bilirsiniz içine çok az yağ koyup sebzeler ölene kadar kavuruyoruz sebzeler ölünce ayri bi kapta 1 su bardagina yakin sutu 1 yumurta yi ve 2 yada 3 yemek kaşigi tam bugday ununu onu siz ayarlayin. Güzelce cirpiyoruz ve sebzelerin üzerine dokuyoruz ve omlet gibi pişirip yiyoruz ben çok seviyorum çok tok tutuyor miktar az yada çok gelirse siz ayarlayin artik

Oh be sonunda adet oldum
Sabahki kahvaltıdan sonra 1 gibi yoğurt tarcinli elma karisini yedm

4 gibi 1 peynirli börek
Aksam sayisini şey yapamadigim çiğ köfte 2 bardak ayran
Yarim şekerpare yarim kadayif yarim kase sütlaç (( yarim yarim derken tatli tavan yapmis bende))demin yine çiğ köfte attim agzima son olarak sadece soda iciyorum suya ara verdim sanki hic icmiyorum nerdeyse
Bugnu regl kacamagi sayiyorum bu hafta kaçamak olmaz artik umarim yarin full dikkat ins

Bugünden sonra çok dikkat edersem regl şişliği de giderse pazartesi hedefin 68 sizlern hedefi ne kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…