- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
geçmiş olsun kaç yaşında kızın benmki de kaç kez düştü korkma bişey olmaz inşallah ama uyutmada tabi nolur nolmaz...Gunaydin
Kendime cay demliyodum gum bir ses kizim bizim yataktaydi ortadaydi dusmus cok kotu oldum. uykusuda var inadina uyutmayacam bisure oyalamaya calisiyorum
Oh be sonunda adet oldum
Sabahki kahvaltıdan sonra 1 gibi yoğurt tarcinli elma karisini yedm
4 gibi 1 peynirli börek
Aksam sayisini şey yapamadigim çiğ köfte 2 bardak ayran
Yarim şekerpare yarim kadayif yarim kase sütlaç (( yarim yarim derken tatli tavan yapmis bende))demin yine çiğ köfte attim agzima son olarak sadece soda iciyorum suya ara verdim sanki hic icmiyorum nerdeyse
Bugnu regl kacamagi sayiyorum bu hafta kaçamak olmaz artik umarim yarin full dikkat ins
Oglumda olmadida kizim cokkkk dustu cok yaramaz.yatakta uyaninca kendi inebiliyo cokta donmez uyurken.hataliyim ya nolursa olsun.gece uyumadi ezan okunuyodu ben sirtini sivazliyodum hala .simdide uykusu var inat iste.bakslari normal kusmsi yok abiyi beni taniyo konusuyo.birazdan uyuturum iyi gibi cok agladi ic cekiyo hala yavrum.aglamasida iyidir aglamamasi kotuymus.bu arada 19 aylikgeçmiş olsun kaç yaşında kızın benmki de kaç kez düştü korkma bişey olmaz inşallah ama uyutmada tabi nolur nolmaz...
günaydın
sabah dayanamadım tartıldım öff ya +500 çıktım regl ve dün yediklermden sonra normal tabi aslında ama canım sıkıldı
oranje tabloda 10/03 ten sonrası yokmu düzenlicek misin
bu gün ara öğün yapmıcam 3 ana öğün yapcam
kahvaltıyı geciktiriyorum o yüzden canımda istemyo henüz zaten
evi toparlıcam bu gn pek işim yok .....ütümü de yaptım şimdi
Oglumda olmadida kizim cokkkk dustu cok yaramaz.yatakta uyaninca kendi inebiliyo cokta donmez uyurken.hataliyim ya nolursa olsun.gece uyumadi ezan okunuyodu ben sirtini sivazliyodum hala .simdide uykusu var inat iste.bakslari normal kusmsi yok abiyi beni taniyo konusuyo.birazdan uyuturum iyi gibi cok agladi ic cekiyo hala yavrum.aglamasida iyidir aglamamasi kotuymus.bu arada 19 aylik
Gunaydin
Kendime cay demliyodum gum bir ses kizim bizim yataktaydi ortadaydi dusmus cok kotu oldum. uykusuda var inadina uyutmayacam bisure oyalamaya calisiyorum
oooo herkes regli olmuş benimde sabah az geldi bakalım bugün tam olurum herhalde karnım bayağı şişmiş..
bu tokatlar iyi oldu hakkaten oh olsun bana neyse telafi etcem ciddenyaaa sen kaçamak dee halaaaa....ohh olmuşş diyesim var ama kıyamam sanaa...inşş bi daha olmaz azcıkla yetinirsin ...
listeyi düzenleyeceğim canım biraz zaman alıyo uzun bi boş vaktimde ekleyeceğim....
o saatte hala çiğköfte mi atıyon ağzına . 7 maximum 8 den sonra yeme olayı bitmeli bence..canım kaçamakdeğil seninki bak regli sonrası üzülürsün bende regliyim ama frenlyiorum kendimi bugün telafi bekliyoruz sendeenn
Gunaydin
günaydın ben burdayım..
kahvaltımı çok erken yaptım 7 de.
1 yumurta ve azcık peynir.
az öncede 3 yulaflı bisküvü ve çay.
sabah 50 mekik çektim ayrıca...
benm hiç yapmadığım bişy hep söz veririm kendime bu regl dikkat etcem dye ama olmaz bu sefer gerçekten yemicem kaçamak hakkımı dün kullanmış oldum annemler vardı yne tutardım kendimi ama az abarttım işteRegliyken frenlemek çok işe yarıyor,
Ben bir sene önce 1,5 ayda 6 kilo vermiştim,
Normalde azcık azcık 400gr- 700gr arası azalıyordu kilom 1 haftada,
Regl dönemi tatlı savaşına yenik düşmessem 1,2 kg düşüyordu tartıda.
Yani bir haftada, neredeyse iki hafta yememişsin gibi kazanç sağlıyordu.
Bu ayrıntıya dikkat etmekte fayda var😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?