:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydınnn;
dün oyle kosusturmalı bır gundu ki yazamadım hiçççç :S

kahvaltım;peynir,domates,kıvırcık cavdarlı ekmege sandvic

Gunaydin

Kendime cay demliyodum gum bir ses kizim bizim yataktaydi ortadaydi dusmus cok kotu oldum. uykusuda var inadina uyutmayacam bisure oyalamaya calisiyorum

günaydın ben burdayım..
kahvaltımı çok erken yaptım 7 de.
1 yumurta ve azcık peynir.

az öncede 3 yulaflı bisküvü ve çay.

sabah 50 mekik çektim ayrıca...

Gunaydin

Kendime cay demliyodum gum bir ses kizim bizim yataktaydi ortadaydi dusmus cok kotu oldum. uykusuda var inadina uyutmayacam bisure oyalamaya calisiyorum
geçmiş olsun kaç yaşında kızın benmki de kaç kez düştü korkma bişey olmaz inşallah ama uyutmada tabi nolur nolmaz...

günaydın arkadaşlar ya benim bilgisayar kafayı yedi galiba çoğu zaman siteye giremiyorum saldırı alanı altında diyiyor.
dün öğleni yazmamıştım ordan başlayayım:
2 dilim ç.ekmek,
1 haşlanmış yumurta
çay,
ara:
yarım simit
akşam:
3-4 kaşık çorba,
közlenmiş patlıcan ve biber,
2 dilim ekmek,

bu sabah:
çeyrek somun ekmek arası 4-5 ince dilim patates kızartması..
şimdide çayımı içiyorum,
soporda dün sadece 45 dak yürüyüş yaptım..

günaydın

sabah dayanamadım tartıldım öff ya +500 çıktım regl ve dün yediklermden sonra normal tabi aslında ama canım sıkıldı

oranje tabloda 10/03 ten sonrası yokmu düzenlicek misin

bu gün ara öğün yapmıcam 3 ana öğün yapcam

kahvaltıyı geciktiriyorum o yüzden canımda istemyo henüz zaten

evi toparlıcam bu gn pek işim yok .....ütümü de yaptım şimdi

o saatte hala çiğköfte mi atıyon ağzına . 7 maximum 8 den sonra yeme olayı bitmeli bence..canım kaçamakdeğil seninki bak regli sonrası üzülürsün bende regliyim ama frenlyiorum kendimi bugün telafi bekliyoruz sendeenn

geçmiş olsun kaç yaşında kızın benmki de kaç kez düştü korkma bişey olmaz inşallah ama uyutmada tabi nolur nolmaz...
Oglumda olmadida kizim cokkkk dustu cok yaramaz.yatakta uyaninca kendi inebiliyo cokta donmez uyurken.hataliyim ya nolursa olsun.gece uyumadi ezan okunuyodu ben sirtini sivazliyodum hala .simdide uykusu var inat iste.bakslari normal kusmsi yok abiyi beni taniyo konusuyo.birazdan uyuturum iyi gibi cok agladi ic cekiyo hala yavrum.aglamasida iyidir aglamamasi kotuymus.bu arada 19 aylik

yaaa sen kaçamak dee halaaaa....ohh olmuşş diyesim var ama kıyamam sanaa...inşş bi daha olmaz azcıkla yetinirsin ...

listeyi düzenleyeceğim canım biraz zaman alıyo uzun bi boş vaktimde ekleyeceğim....

uyut canım bişi olmaz allahın izniylee.. yazık yavrruyaa..benikide beşiğinden çok atlardı tepetaklak hemdee çok kötüü oluyoo ama sizin yatak çok yüksek olmamalı sorun olmaz.

Gunaydin

çok geçmiş olsun canım benim..korkma birşey olmaz inşallah..benim kızım kafa üstü yere çakılmıştım yüreğim ağzıma gelmişti.senin kız gibi çok ağlamıştı sonra ağlaması durduğu halde saatlerce iç çekerek halen hıçkırıyordu..yavrum benim.
dün gecede bir inat yaptı sabaha kadar neden bilmiyorum ağladı yatakta oturdu.şuan öyle uykusuzumki anlatamam başımı masaya koysam horlarcasına yatarım herhalde...

oooo herkes regli olmuş benimde sabah az geldi bakalım bugün tam olurum herhalde karnım bayağı şişmiş..

benimde karnım baya şişş inşş btince geçer ama bu sabah tartıldım 56 bile değilim bu halimle çok mutlu oldum çok..öğlene bugün yemek getirme sırası bendeydi bende arkadaşlar seviyor diye makarna yaptım ve içli köfte kızarttım
1 tane tumurta büyüklüğünde içli köfte ve 2-3 kaşık kadar makarna yerim diye düşünüyorum ..olur demii..

yaaa sen kaçamak dee halaaaa....ohh olmuşş diyesim var ama kıyamam sanaa...inşş bi daha olmaz azcıkla yetinirsin ...

listeyi düzenleyeceğim canım biraz zaman alıyo uzun bi boş vaktimde ekleyeceğim....
bu tokatlar iyi oldu hakkaten oh olsun bana neyse telafi etcem cidden

hatta yazmaya utandığım bişy daha yedm yatmadan

en iyisi dünü unutalım bu gün yeniden başlıyo söz regl boyunca kaçamak falan yok

pazartesi 100 gr bile gtse razıyım almayım da tek...

Regliyken frenlemek çok işe yarıyor,
Ben bir sene önce 1,5 ayda 6 kilo vermiştim,
Normalde azcık azcık 400gr- 700gr arası azalıyordu kilom 1 haftada,
Regl dönemi tatlı savaşına yenik düşmessem 1,2 kg düşüyordu tartıda.
Yani bir haftada, neredeyse iki hafta yememişsin gibi kazanç sağlıyordu.
Bu ayrıntıya dikkat etmekte fayda var😉

Gunaydin

günaydın ben burdayım..
kahvaltımı çok erken yaptım 7 de.
1 yumurta ve azcık peynir.

az öncede 3 yulaflı bisküvü ve çay.

sabah 50 mekik çektim ayrıca...

canım çok geçmiş olsun dikkat et bakalım bi süre

oranje canım sporda senn üstüne yok

Kahvaltı
1 dilin ekmek
1 dilin peynir
bir kaç zeytin
yeşilçay

benm hiç yapmadığım bişy hep söz veririm kendime bu regl dikkat etcem dye ama olmaz bu sefer gerçekten yemicem kaçamak hakkımı dün kullanmış oldum annemler vardı yne tutardım kendimi ama az abarttım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…