:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

uyut canım bişi olmaz allahın izniylee.. yazık yavrruyaa..benikide beşiğinden çok atlardı tepetaklak hemdee çok kötüü oluyoo ama sizin yatak çok yüksek olmamalı sorun olmaz.
Bizim yatak yuksek
Oglumu ikulagondercem diye ellemedim o gidince besigine odasina kiyarim dedim.elini acitmic bise batmis nazlaniyo iyi elhamd.

Kizimda oyleydi bos agliyo gaz desen buyuk yok artik dis desen cikti hepsi.burnu tikali bi avilmadi gitti ondandir belki.Allah koruyo onlari biz dussek heryerimiz kirilir:)

Kizlar dun 5 gibi yedim aksam yemegimi .acikir gibi oldum esim kahve istedi kahve ictik.ogluma kicaman sutlu cikolata almis gidip gelip anne ye uzuluyorum 4e boldum hrpimize 4 tane dedi en don tamam oglum yicrm dedim esime verdim hic yemedim adet dongusunu atlatcam islh

günaydın herkeseeeeee

güzel tarif en kısa sürede deneyeceğim

canım ben bunu alıntılamıştım sonra yazdıklarını gördüm 500gr çok fazla tabi şişlikten de olabilir ama dikkat et sen yinede gözümüz üstünde

kimsecikler yok mu

ben de geldiiimmmmmm

Gunaydin

Kendime cay demliyodum gum bir ses kizim bizim yataktaydi ortadaydi dusmus cok kotu oldum. uykusuda var inadina uyutmayacam bisure oyalamaya calisiyorum
geçmiş olsun canım ya merak etme birşey olmaz inşallah kafası şişti ve morardıysa hemen vicks sürmek gerekiyomuş hem şişliği morluğu geçiriyo hem de acıyı alıyo gerçi siz tecrübeli annelersiniz iyi bilirsiniz ama yine de söyleyim

kahvaltım
1kk peynir
1 domates
biraz maydanoz
4 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Bi bardak limonlu ilik su
Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Domates ,2 zeytin
Cay

Gunydin kizlar bugunde sabh egzerslerimi yaptim 100 tane de ip atldim kahvaltim
2 dilim kizarmis ekmek
2 dilim peynir bi biber

Kizlar ya sizde bisey farkettim regli olanlar
Ayni hamile bayanlr gibi aseriyrsnz tatliya bende oyle bisey olmuyr yada surekli kuru meyve yedgim icn ihtiyac mi duymurm acaba?

Kuru meyve gercekten cok iyi geliyo krize.ama ben 2 kurukaysi yiyip 40 cal alacagima ona esdeger cikolata yemeyi tercih ederim.
Benimde bu ay fazla cekmiyo canim bazen cildirasim geliyo resmen.benim bu ay cok sancili geccek onu anladim 10 gundur agrim var

daha ne istiyosn ya ne güzel işte keşke bende öle olsam kuru meyve nedn almıyosam ben ya incir ve hurma alcam çok ta severm zaten deneym bende bu ay

sancı ne kötü şeydir bu ay uzun zaman sonra ilk kez ağrısız oldum darısı sana herkes adetli leenn topikte yada olacak....

Oglen oglumun toplantisi var donunce yesem gec olur.gitmeden yerimde ne yesem evde corba ve lahana dolmasi var dolma yiyemem ustuste gelir.corbada istemiyorum fikir ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…