Bizim yatak yuksekuyut canım bişi olmaz allahın izniylee.. yazık yavrruyaa..benikide beşiğinden çok atlardı tepetaklak hemdee çok kötüü oluyoo ama sizin yatak çok yüksek olmamalı sorun olmaz.
çok geçmiş olsun canım benim..korkma birşey olmaz inşallah..benim kızım kafa üstü yere çakılmıştım yüreğim ağzıma gelmişti.senin kız gibi çok ağlamıştı sonra ağlaması durduğu halde saatlerce iç çekerek halen hıçkırıyordu..yavrum benim.
dün gecede bir inat yaptı sabaha kadar neden bilmiyorum ağladı yatakta oturdu.şuan öyle uykusuzumki anlatamam başımı masaya koysam horlarcasına yatarım herhalde...
Arkadaşlar size tok tutan ve çok lezzetli bi tarif vermek istiyorum
Çeyrek kabagi yarim kok pirasayi rendeleyip tavaya koyun içine arzuya gore ispanak ve yeşil soganda dograya bilirsiniz içine çok az yağ koyup sebzeler ölene kadar kavuruyoruz sebzeler ölünce ayri bi kapta 1 su bardagina yakin sutu 1 yumurta yi ve 2 yada 3 yemek kaşigi tam bugday ununu onu siz ayarlayin. Güzelce cirpiyoruz ve sebzelerin üzerine dokuyoruz ve omlet gibi pişirip yiyoruz ben çok seviyorum çok tok tutuyor miktar az yada çok gelirse siz ayarlayin artik
Oh be sonunda adet oldum
Sabahki kahvaltıdan sonra 1 gibi yoğurt tarcinli elma karisini yedm
4 gibi 1 peynirli börek
Aksam sayisini şey yapamadigim çiğ köfte 2 bardak ayran
Yarim şekerpare yarim kadayif yarim kase sütlaç (( yarim yarim derken tatli tavan yapmis bende))demin yine çiğ köfte attim agzima son olarak sadece soda iciyorum suya ara verdim sanki hic icmiyorum nerdeyse
Bugnu regl kacamagi sayiyorum bu hafta kaçamak olmaz artik umarim yarin full dikkat ins
kimsecikler yok mu
geçmiş olsun canım ya merak etme birşey olmaz inşallah kafası şişti ve morardıysa hemen vicks sürmek gerekiyomuş hem şişliği morluğu geçiriyo hem de acıyı alıyo gerçi siz tecrübeli annelersiniz iyi bilirsiniz ama yine de söyleyimGunaydin
Kendime cay demliyodum gum bir ses kizim bizim yataktaydi ortadaydi dusmus cok kotu oldum. uykusuda var inadina uyutmayacam bisure oyalamaya calisiyorum
Kizimda oyleydi bos agliyo gaz desen buyuk yok artik dis desen cikti hepsi.burnu tikali bi avilmadi gitti ondandir belki.Allah koruyo onlari biz dussek heryerimiz kirilir:)
kahvaltım
1kk peynir
1 domates
biraz maydanoz
4 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Kahvaltı
1 dilin ekmek
1 dilin peynir
bir kaç zeytin
yeşilçay
güzel kahvaltı
afiyet olsun canım gayet iyi
Gunydin kizlar bugunde sabh egzerslerimi yaptim 100 tane de ip atldim kahvaltim
2 dilim kizarmis ekmek
2 dilim peynir bi biber
Kizlar ya sizde bisey farkettim regli olanlar
Ayni hamile bayanlr gibi aseriyrsnz tatliya bende oyle bisey olmuyr yada surekli kuru meyve yedgim icn ihtiyac mi duymurm acaba?
canım çok geçmiş olsun dikkat et bakalım bi süre
oranje canım sporda senn üstüne yok
canım eyyüpsidra sporda daha istikrarlı gidiyo zaten en çok kilo kaybıda onda var
daha ne istiyosn ya ne güzel işte keşke bende öle olsam kuru meyve nedn almıyosam ben ya incir ve hurma alcam çok ta severm zaten deneym bende bu ayGunydin kizlar bugunde sabh egzerslerimi yaptim 100 tane de ip atldim kahvaltim
2 dilim kizarmis ekmek
2 dilim peynir bi biber
Kizlar ya sizde bisey farkettim regli olanlar
Ayni hamile bayanlr gibi aseriyrsnz tatliya bende oyle bisey olmuyr yada surekli kuru meyve yedgim icn ihtiyac mi duymurm acaba?
Kuru meyve gercekten cok iyi geliyo krize.ama ben 2 kurukaysi yiyip 40 cal alacagima ona esdeger cikolata yemeyi tercih ederim.
Benimde bu ay fazla cekmiyo canim bazen cildirasim geliyo resmen.benim bu ay cok sancili geccek onu anladim 10 gundur agrim var
bebiş mi istiyosn inşallah en kısa zamanda olur canım benmben hariç canım benm 19-20 gibi gelecek inşallah gelmezde
bebiş mi istiyosn inşallah en kısa zamanda olur canım benm
inşallah canım hemde çoooook istiyorum dua edin
etmezmiyiz allah sana guzeller guzeli saglikli bi evlat versin islh ....icten soyluyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?