ben 100 gr tavuk döner ve ayrıca 10 tane acı süs biberi malesef ki çok acıkmıştım 3 dilim tam tahıllı ekmek yedim ve ayran içtim.
ara öğün için form bisküvü aldım..sabah ki ara da kuruyemiş ıkındıde de form bisküvü yerim diye düsündüm .2-3 adet çayın yanında.çünkü akşam eve gidince spor yapcam artık bende birgün leslie bir gün zumba..inşallah başlayıp devam ettiririm..yoksa bu soğuklarda iki adım atılmıyo dışarda..sporla daha bi çabuk toparlanır vucudum..
ama 2 kilo kaybıyla.. belim 79 dan 75 e göbeğim 93 ten 88 e düştü kızlar....popodan da 3 cm gitmiş..
akşam ekmeği yok artık inşallah ama akşam ne yiyeceğimi de bilmiyorum ama..
Selammm canım sen bana katılamadın :)[COLOR=#AA2A]bir çok günlüğe katıldım ama kimse günlüğüne sadık kalmamış ve haliyle inceldiği yerden kopmuş..bu kezde kendi günlüğümü oluşturmaya karar verdim ..belli bir listem yok ama azmim var ...istediğim kiloyu görmeden pes etmeyeceğim..varmı benle omuz omuza dayanıp bu yolda ilerleyecek birileri..[/COLOR]
28/01/2014
isim.................. baş.kilo '''''''' 03.02 ''''''' hed.kilo
ORANJE............. 57.400.......56,700......49
CİMCİMESUDE..... 67.0......... ----- ........56
EYÜPSİDRA......... 89.0..........87.000......55
KAPADOKYALI...... 76.0..........74,900......66
HAFTANIN BİRİNCİSİ 2 KİLO İLE EYÜPSİDRA TEBRİKLERRRRRRR...
Selammm canım sen bana katılamadın :)
ben size katılayım olur mu?
kendime çok kızıyorum bu kadar çaba harcıyorum denemediğim hiçbirşey kalmadı artık ne yolu denersem deneyeyyim gitmiyor.bazen artık direncim de kırılıyor ama pes edersemde daha kilo alacağıma eminim..
kendime düzgün bir beslenme menüsü oluşturmalıyım.
öyle olmalıki ben bile değişime şok olmalıyım ama nasıl.hergün 1 saat yürüyorum.olabilidiğince elimden geldiğincede dikkat ediyorum ama artık ne yapmalıyım bilmiyorum.
cumadan beri wc ye çıkamıyorum.form çayları sinemaki çayı hepsinide kullandım banamısın demedi..
gel canım gell...ama pes etmek yada yarı yolda çıkıp gitmek yokk..bilgilerini ver canım..p tesi günleri bildirim yapıyoruz..öğün öğün yediklerimizi yazıyoruz..şimdilik böle..
Ins canım benim yarı yolda çıkıp gitmemsende baya yolu yarılamışsın çizelgene bakılırsa nasıl yaptın ne kadar sürede verdin..
evet bırakırsan daha çok alırsın bak bi kaç hafta birbirimizi uyarmadık hemen geldi kiloların geri..sakın birgün gidecektir...yarın bi tartıl bakalım sonucu bi görelim burda bi haftada 3-5 kilo veren yok zaten ..sendede gider zamanla..evet beslenmeni zdüzene sokmalısın ve kilolu olduğunu aklından çıkarıp yediğin herşeyde ayy ne az yedim diye düşünüp kendini motive etmelisin ve gerçekten az yemelisin..orda gerçekten kilo vermek kolay değil..bende iki öğle dışarda yesem hemen bişeyler değişiyo..nolursa olsun yanında bişeyler getir ama yemek türü olsun..atıştımalık şeyler pek etki etmiyo ..düzgün yiyince daha çabuk veriliyo kilolar..bu hafta en azından bi zorla kendini..faydasını göreceksin..mesela yerınki öğlen menünü şimdiden planla akşam nolursa olsun yap..hatta arkadaş varsa onlarla da anlaş herkes bişey getirince hem çeşitli hem doyurucu oluyo..
Hosbulduuuuk canimmhoşgeldin canım benim aramıza..
Hosbulduuuuk canimm
siz kardeş misiniz :)
evet ben ablasıyım...özbe öz kardeşiz..canımın içidir kendisi..
Cok nasiblisiniz
benim bi ablam bile yok
hep cok özenmisimdir
öğlenki menüme itiraz gelmeyince lahmacun yedim kızlar..2 tane söyledim ama 1,5 taneyi zor yedim..yarısını arkadaşa verdim..üstüne de1 kuru incir .tatlı niyetine.
ben 100 gr tavuk döner ve ayrıca 10 tane acı süs biberi malesef ki çok acıkmıştım 3 dilim tam tahıllı ekmek yedim ve ayran içtim.
ara öğün için form bisküvü aldım..sabah ki ara da kuruyemiş ıkındıde de form bisküvü yerim diye düsündüm .2-3 adet çayın yanında.çünkü akşam eve gidince spor yapcam artık bende birgün leslie bir gün zumba..inşallah başlayıp devam ettiririm..yoksa bu soğuklarda iki adım atılmıyo dışarda..sporla daha bi çabuk toparlanır vucudum..
ama 2 kilo kaybıyla.. belim 79 dan 75 e göbeğim 93 ten 88 e düştü kızlar....popodan da 3 cm gitmiş..
kendime çok kızıyorum bu kadar çaba harcıyorum denemediğim hiçbirşey kalmadı artık ne yolu denersem deneyeyyim gitmiyor.bazen artık direncim de kırılıyor ama pes edersemde daha kilo alacağıma eminim..
kendime düzgün bir beslenme menüsü oluşturmalıyım.
öyle olmalıki ben bile değişime şok olmalıyım ama nasıl.hergün 1 saat yürüyorum.olabilidiğince elimden geldiğincede dikkat ediyorum ama artık ne yapmalıyım bilmiyorum.
cumadan beri wc ye çıkamıyorum.form çayları sinemaki çayı hepsinide kullandım banamısın demedi..
evet ben ablasıyım...özbe öz kardeşiz..canımın içidir kendisi..
Ins canım benim yarı yolda çıkıp gitmem
canim aslında 4,5 ayda verdim onikiyi doğumdan çıktımda 86 ydim
bebegim 1 yasına geldiginde 70 filandim
simdu kızım 20 aylık ben hala ayniyim
bi turlu eski azmimi tooarlayamiyorum
emzirme surecim bitene kadar pis kilocuklarindan kurtulmak istiyorum
milletin benim kilolarımı ağzına sakız etmesini istemiyorum artık!
gidecek uleeyynnnnn...arkadaşlar evlerinden getiriyorlar ama öğlen toplanıp yemek yiyecek vakit yok 1 saat vaktimiz var onunlada yürüyüşü gidiyoruz aynı birimde olsak gayet güzel olurdu ama işte.ya ne bileyim bugün kendimden nefret ettim azim irade var sporda var ama hiç giden yok..
evet kardeşiz canım..malesef ayrı illerdeyiz yoksa biz bir olduktan sonra kilomu dayanırdı bize..Hosbulduuuuk canimm
siz kardeş misiniz :)
sende benim canımsın ..evet ben ablasıyım...özbe öz kardeşiz..canımın içidir kendisi..
bizde abla çokkk..Cok nasiblisiniz
benim bi ablam bile yok
hep cok özenmisimdir
@Cesminazz aramıza hoşgeldin canım ^^
Kızlar öğle menüm :
salata
2 kaşık yoğurt
ve 4,5 kaşık tavuk sote..
2 dilim ekmek...
ekmek hakkım bitti bugün kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?