ben hariç canım benm 19-20 gibi gelecek inşallah gelmezde
ben hariç canım benm 19-20 gibi gelecek inşallah gelmezde
benımde bu tarıhlerde gelecek ,sana gelmesın bana gelsın senın yerıne olurum ben =) sanada bebiş gelsinnnnnnnnnnn hayırlısı ile İNŞALLAH
büyük boysa fazla gbi minilerdense kıvamındaAra ögün;
3 adet grissini kepekli
3 adet bıraz cok oldu galıba
ayy inşallah canım öyle bir risk varsa sen spor yapma benim öyle bir durum olmamasına rağmen spor yaparken hep aklıma geliyor:18::18:
Ara ögün;
3 adet grissini kepekli
3 adet bıraz cok oldu galıba
Canim ben kadere inaniyorum.ilk bebegim hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra dustu ve olmuyordu tedavilere basliyoduk sevincim kursagimda kaldi ilk olday oldugu icin dikatte ediyordum.inşallah canım bende kendimi koruma altına aldım mekik ve koşuyu bıraktım sadece yürüyüş yapıyorum yürüyüşden zarar gelmez sanırım
Canim ben kadere inaniyorum.ilk bebegim hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra dustu ve olmuyordu tedavilere basliyoduk sevincim kursagimda kaldi ilk olday oldugu icin dikatte ediyordum.
Oglumda kanamali basladi riskim vardi istaraat verdi dr yerimden 3 ay yattim sadece wcye gittim kimse yoktu bakan.esim kraker koyardi yanima sut ayran onlari yerdim 6 kilo verdim.tehlike gecti derken suyum geliyordu kimse olmayinca is basa dusyu ev isi falan mecbur yaptim yapma diyen cok oldu kim yapcakti herkes konusur yanina geleyim destek olayim demezler.sezeryanin bigun oncesi cam sildim mutfak dolaplarini sildim bile hicbisey olmadi.
Kizimdada kanamam vardi ve evde 3 yasinda cocuk var benle uyuyodu az tekmelemedi kucagima alirdim hic kiruyamadim kenfimi ikiside saglikli dogdu elhamd. Eger dunyaya gelecekse nefes alacaksa Allah koruyor.ilk ay zaten Melekler korurmus bilmeden ilac iciyosun en basidi dr bile demisti griptim antb kullanmistim bilmiyodum hamile oldugumu Alkahin bi tabiati var rontgen cektirenler bile oluyor zarar gormuyor demisti
Aynen oyle canim.herseyin vakti saati vardir bebeginde o vakti bekliyor ona inan.kendini koru kolla tabi korunmuyosan cokta takinti yapma diye dedim.esim karadenizli koye gittik akrabalarinin esleri hamile halkeriyle cay topluyolar o sicakta butun gun sirtlarinda yukler.esime sukrettim onlari gordukce bisey olmuyo dogurdular ama benim kocam eliyle silerdi yerleri haftasonu benim icim rahat etsin diye ben neyi nasil yapiyosam oda o duzende gitticanım cok zorluklar yaşamışsın ama Rabbim hep yanındaymış biz isteyelim yeterki onun hazinesi çok geniş
seyda naptin sen kilo mu almk istirsn
Aynen oyle canim.herseyin vakti saati vardir bebeginde o vakti bekliyor ona inan.kendini koru kolla tabi korunmuyosan cokta takinti yapma diye dedim.esim karadenizli koye gittik akrabalarinin esleri hamile halkeriyle cay topluyolar o sicakta butun gun sirtlarinda yukler.esime sukrettim onlari gordukce bisey olmuyo dogurdular ama benim kocam eliyle silerdi yerleri haftasonu benim icim rahat etsin diye ben neyi nasil yapiyosam oda o duzende gitti
Nerdesinizzz
Esimin telini ben aldim sohbet edeyim diye kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?