:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ara ögün;
3 adet grissini kepekli

3 adet bıraz cok oldu galıba

ayy inşallah canım öyle bir risk varsa sen spor yapma benim öyle bir durum olmamasına rağmen spor yaparken hep aklıma geliyor:18::18:

inşallah canım bende kendimi koruma altına aldım mekik ve koşuyu bıraktım sadece yürüyüş yapıyorum yürüyüşden zarar gelmez sanırım

Ara ögün;
3 adet grissini kepekli

3 adet bıraz cok oldu galıba

Cok degil be diyetisyene giderken 5-6 tane yiyodum ama etiformun ince kepeklilerinden.ara ogunum ekmek oluyodu verdigi kitapcikta 1 dilim ekmek yerine yaziyordu

Ara ogun

Besi bir arada cay 2 cubuk kraker form
Bi tane ceviz
Aslinda cay ara ogun diye hesaba katmiyrm cunku surekli icilyr

inşallah canım bende kendimi koruma altına aldım mekik ve koşuyu bıraktım sadece yürüyüş yapıyorum yürüyüşden zarar gelmez sanırım
Canim ben kadere inaniyorum.ilk bebegim hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra dustu ve olmuyordu tedavilere basliyoduk sevincim kursagimda kaldi ilk olday oldugu icin dikatte ediyordum.
Oglumda kanamali basladi riskim vardi istaraat verdi dr yerimden 3 ay yattim sadece wcye gittim kimse yoktu bakan.esim kraker koyardi yanima sut ayran onlari yerdim 6 kilo verdim.tehlike gecti derken suyum geliyordu kimse olmayinca is basa dusyu ev isi falan mecbur yaptim yapma diyen cok oldu kim yapcakti herkes konusur yanina geleyim destek olayim demezler.sezeryanin bigun oncesi cam sildim mutfak dolaplarini sildim bile hicbisey olmadi.
Kizimdada kanamam vardi ve evde 3 yasinda cocuk var benle uyuyodu az tekmelemedi kucagima alirdim hic kiruyamadim kenfimi ikiside saglikli dogdu elhamd. Eger dunyaya gelecekse nefes alacaksa Allah koruyor.ilk ay zaten Melekler korurmus bilmeden ilac iciyosun en basidi dr bile demisti griptim antb kullanmistim bilmiyodum hamile oldugumu Alkahin bi tabiati var rontgen cektirenler bile oluyor zarar gormuyor demisti

canım cok zorluklar yaşamışsın ama Rabbim hep yanındaymış biz isteyelim yeterki onun hazinesi çok geniş

canım cok zorluklar yaşamışsın ama Rabbim hep yanındaymış biz isteyelim yeterki onun hazinesi çok geniş
Aynen oyle canim.herseyin vakti saati vardir bebeginde o vakti bekliyor ona inan.kendini koru kolla tabi korunmuyosan cokta takinti yapma diye dedim.esim karadenizli koye gittik akrabalarinin esleri hamile halkeriyle cay topluyolar o sicakta butun gun sirtlarinda yukler.esime sukrettim onlari gordukce bisey olmuyo dogurdular ama benim kocam eliyle silerdi yerleri haftasonu benim icim rahat etsin diye ben neyi nasil yapiyosam oda o duzende gitti

Nerdesinizzz
Esimin telini ben aldim sohbet edeyim diye kimse yok

kızlar misafirim gelicek oyuzden koşturmaktan kahvaltıyı yeni yaptım sayılır.

sabah saat 10.00 da 10 tane kavrulmuş fındık içi

saat 12.00 de kahvaltımı yaptım

2 yumurtalı omlet
3 dilim salam
1 dilimde ekmek

bi turlü adette olamadım kızlar ya hamilemiyim diyede korkuyorum 2 gun önce bi leke geldi dahada bişe yok iştahımda açıldı.ilk bebegimdede hamileyken 10 gun boyunca lekelenmem olmuştu inşalllah hamile deilimdir bebegim daha çok kuçuk 6,5 aylık

keşke canım inşallah eşimde bana diyo çok takıntı yapma canım vakti saati vardır elimizden gelen herşeyi yapıyoruz olacak olursa bişekilde sebep olur gelir bize eğerki olmayacak olursada kendimizi yırtsakda olmaz yani diyo. haklısın canım benm kayın validem anlatıyo ben hamileyken el arabasıyla kum cektim hiç bişey olmadı eskiden ne zorluklarla olurmuş yaşam sartları ağırmış benm eşimdende Allah bin kere razı olsun ikimizde çalışıoz diye mesela yemek hazırlarken yanıma gelir yardım eder bulaşık makinasını yerleştirir bişekilde yardım etmeye çalışıo saolsun.Allah başımızdan eksik etmesin canım eşlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…