:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım yaaa ne garip bi durum ben çok istiyorum sende olmasın diyosun dünya hali işte

Can sikintisindan forumu gezdim ne esler varmis ay kocama asik oldum yeniden.esimde bekarken cocuk.engelimin oldugunu biliyodu aileside destek oldu ben nisandan vazgeciyordum.
Herseyin hayirlisi canim ne guzel esin destekmis cocugu olup anlasamayan birbirine herturlu kotulugu eden var
öğle yemeğim
patates haşlaması
salata

Afiyetolsun ben iglen yemicem galiba

aynen canım çok şükür her gece yatarken uzun uzun konuşuruz gelecek planlarımızı arkadasım gibi herşeyim aslında.

geç yaptın kahvaltını ondan mı canın istemio tatlım bide öğün atlama öğün atladıkça daha çok kilo alınıyor hafifde olsa ye biraz canım

geç yaptın kahvaltını ondan mı canın istemio tatlım bide öğün atlama öğün atladıkça daha çok kilo alınıyor hafifde olsa ye biraz canım
Allah bozmasin canim masallah
Kahvalti gec diye degil bisey hazirlamak istemiyor canim.grip oldum ya nerden geldiyse bi o eksikti.bi saat sonra okula gitcem vakitte kalmadi belki corba icerim.ufonun karsisinda yatiyorum ne guzrl sicacik

Tartildim az once dun erken ve az yemenin mukafatini aldim bekle geliyorum 71 :)) adet olursam cikcak ama bu bile beni motive etti

öğle yemeğim
4 küçük ızgara köfte
1 kase salata
ekmek yemedim arada 4 bisküvi yemiştim baktım kalorisi 156 ekmek yemedim bende

spor olarak ne yapıyorsunuz?spor her kişiye kilo verdirmezmiş vücut tipinden dolayı kişiye özelmiş die duydum doğru mu acaba

Seda seyma sizler disinda kimsr yok nerdeler acaba kacamak yapip gelmeyemi utaniyolar
Eyupsiraaa
Oranje
Cimcime
Kapadokyali
Okuyucuyum
Aklima gelenler

spor olarak ne yapıyorsunuz?spor her kişiye kilo verdirmezmiş vücut tipinden dolayı kişiye özelmiş die duydum doğru mu acaba

Kisiye goredir tabiki
Saglik sorunu olanlar varsa
Bolgesel sorunu olanlar varsa farklidir
Bizim ortak noktamiz saglikliyiz gobekliyiz:)) leslie,jillan,ip atlama,mekik karisik yapiyorr herkes

Seda seyma sizler disinda kimsr yok nerdeler acaba kacamak yapip gelmeyemi utaniyolar
Eyupsiraaa
Oranje
Cimcime
Kapadokyali
Okuyucuyum
Aklima gelenler

ben burdayım okulda azıcık işim var da yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum

kalori sayımı ile yediklerime dikkat etmeye calışıorum kızlar ben

Allah bozmasin canim masallah
Kahvalti gec diye degil bisey hazirlamak istemiyor canim.grip oldum ya nerden geldiyse bi o eksikti.bi saat sonra okula gitcem vakitte kalmadi belki corba icerim.ufonun karsisinda yatiyorum ne guzrl sicacik

çok geçmiş olsun canım benm

Sabah dersim vardı,geç kalmıştım yazamadım.

1 dilim çavdar

1 kk peynir

Yarım küçük domates

5 zeytin

Öğle Yemeği

3 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle...

Sabah dersim vardı,geç kalmıştım yazamadım.

1 dilim çavdar

1 kk peynir

Yarım küçük domates

5 zeytin

Öğle Yemeği

3 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle...

gayet güzel beslenmişsin cnm su yulaf ezmesini bende yiyorum ama beni hiç doyurmuo ya onu yedikten yarım saat sora midem kazınıo :26:

gayet güzel beslenmişsin cnm su yulaf ezmesini bende yiyorum ama beni hiç doyurmuo ya onu yedikten yarım saat sora midem kazınıo :26:

Diyete yeni başladıysan miden anca alışır canım,yoksa bu tarz şeyler beni iyi doyuruyor.

beğendin mi tatlım yulaf ezmesini merak ettim

Yaa ben aslında yanlış almışım öğretmenim. Yulaf kepeği alacaktım,o hepten kalorisiz ama dalgınlığıma gelmiş bunu almışım. Ben beğendim ya,sütsüz de yedim birazını. Bu bitsin diğerini alırım artık.

allah allah ben de bir problem var o zaman bayat filan mı acaba aldığım eşimde yedi o hiiiiççç beğenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…