- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
bi turlü adette olamadım kızlar ya hamilemiyim diyede korkuyorum 2 gun önce bi leke geldi dahada bişe yok iştahımda açıldı.ilk bebegimdede hamileyken 10 gun boyunca lekelenmem olmuştu inşalllah hamile deilimdir bebegim daha çok kuçuk 6,5 aylık
keşke canım inşallah eşimde bana diyo çok takıntı yapma canım vakti saati vardır elimizden gelen herşeyi yapıyoruz olacak olursa bişekilde sebep olur gelir bize eğerki olmayacak olursada kendimizi yırtsakda olmaz yani diyo. haklısın canım benm kayın validem anlatıyo ben hamileyken el arabasıyla kum cektim hiç bişey olmadı eskiden ne zorluklarla olurmuş yaşam sartları ağırmış benm eşimdende Allah bin kere razı olsun ikimizde çalışıoz diye mesela yemek hazırlarken yanıma gelir yardım eder bulaşık makinasını yerleştirir bişekilde yardım etmeye çalışıo saolsun.Allah başımızdan eksik etmesin canım eşlerimizi
öğle yemeğim
patates haşlaması
salata
Can sikintisindan forumu gezdim ne esler varmis ay kocama asik oldum yeniden.esimde bekarken cocuk.engelimin oldugunu biliyodu aileside destek oldu ben nisandan vazgeciyordum.
Herseyin hayirlisi canim ne guzel esin destekmis cocugu olup anlasamayan birbirine herturlu kotulugu eden var
Afiyetolsun ben iglen yemicem galiba
Can sikintisindan forumu gezdim ne esler varmis ay kocama asik oldum yeniden.esimde bekarken cocuk.engelimin oldugunu biliyodu aileside destek oldu ben nisandan vazgeciyordum.
Herseyin hayirlisi canim ne guzel esin destekmis cocugu olup anlasamayan birbirine herturlu kotulugu eden var
Afiyetolsun ben iglen yemicem galiba
Allah bozmasin canim masallahgeç yaptın kahvaltını ondan mı canın istemio tatlım bide öğün atlama öğün atladıkça daha çok kilo alınıyor hafifde olsa ye biraz canım
spor olarak ne yapıyorsunuz?spor her kişiye kilo verdirmezmiş vücut tipinden dolayı kişiye özelmiş die duydum doğru mu acaba
Seda seyma sizler disinda kimsr yok nerdeler acaba kacamak yapip gelmeyemi utaniyolar
Eyupsiraaa
Oranje
Cimcime
Kapadokyali
Okuyucuyum
Aklima gelenler
ben burdayım okulda azıcık işim var da yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum
Allah bozmasin canim masallah
Kahvalti gec diye degil bisey hazirlamak istemiyor canim.grip oldum ya nerden geldiyse bi o eksikti.bi saat sonra okula gitcem vakitte kalmadi belki corba icerim.ufonun karsisinda yatiyorum ne guzrl sicacik
canım yaa herşey bizim elimizde emeğinin karşılığını alınca dahada mutlu oluo insanTartildim az once dun erken ve az yemenin mukafatini aldim bekle geliyorum 71 :)) adet olursam cikcak ama bu bile beni motive etti
Sabah dersim vardı,geç kalmıştım yazamadım.
1 dilim çavdar
1 kk peynir
Yarım küçük domates
5 zeytin
Öğle Yemeği
3 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle...
Sabah dersim vardı,geç kalmıştım yazamadım.
1 dilim çavdar
1 kk peynir
Yarım küçük domates
5 zeytin
Öğle Yemeği
3 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle...
gayet güzel beslenmişsin cnm su yulaf ezmesini bende yiyorum ama beni hiç doyurmuo ya onu yedikten yarım saat sora midem kazınıo :26:
beğendin mi tatlım yulaf ezmesini merak ettim
Diyete yeni başladıysan miden anca alışır canım,yoksa bu tarz şeyler beni iyi doyuruyor.
Yaa ben aslında yanlış almışım öğretmenim.Yulaf kepeği alacaktım,o hepten kalorisiz ama dalgınlığıma gelmiş bunu almışım. Ben beğendim ya,sütsüz de yedim birazını. Bu bitsin diğerini alırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?