:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

yani 1 hafta kadar oluo cnm

Seda seyma sizler disinda kimsr yok nerdeler acaba kacamak yapip gelmeyemi utaniyolar
Eyupsiraaa
Oranje
Cimcime
Kapadokyali
Okuyucuyum
Aklima gelenler

burdayım arkadaşlar falan vardı çay may derken zaman geçmiş ..öğlen yediğim..
--1 tabağa yakın makarna
--1 içli köfte
.

Ooo Allah muhabbetinizi artirsin anck ya kizler bide esim evde carsamba gunlri izn kullaniyr
Ogle yemegim

1 kepce mercimk corbasi
4 kasik ispank
2 kofte kdr tavuk gogsu

kahvaltıdan sonra sadece çiğ lahana yedim şimdide öğle yemeğim 1 bardak ayran ve 1 kase topalak çorba

akşam sadece salata ve çorba ycem

kahvaltıdan sonra sadece çiğ lahana yedim şimdide öğle yemeğim 1 bardak ayran ve 1 kase topalak çorba

akşam sadece salata ve çorba ycem

kendi günlüğümü oluşturdum ama o diyette bana göre çıkmadı bende artık spor yaparak birazda yediklerime dikkat etmeye çalışarak zayıflayacağım... beni de listeye yazabilirmisiniz

ara .....
2 bisküvi burçak
şekersiz çay..

iki gündür bir paket bisküvyü bitiremedim.aralarda iyi oluyo acıkçası iki tane bile çayın yanında yetiyo..
bu akşam fırsatım olursa spor yapcam ..inş reglim yarıda kesilmez.. duş almak zorundayım her tülü 3. gün olucak kokucam nerdeyse..

Seda seyma sizler disinda kimsr yok nerdeler acaba kacamak yapip gelmeyemi utaniyolar
Eyupsiraaa
Oranje
Cimcime
Kapadokyali
Okuyucuyum
Aklima gelenler

Burdayım canım yeni geldim o yüzden bugün bildirim veremedim :)

Bugün kızımı oyuncak müzesine götürdüm :) Ondan çok ben keyif aldım bu arada Sunay Akınlada tanışma fırsatı buldum güzel bir gündü :)

Sabah kahvaltı edip çıktım

1 yumurta
domates salatalık
2 zeytin
2 dilim ekmek

ara niyetine orda 2 bisküvi yedim

öğle

yemek hazırlamaya uğraşmayıp bir kase yoğurt ve 2 etimek yedim

yani bugünkü ekmek hakkımı doldurmuş oldum

Son düzenleme:
Sen de kalori hesabı yapıyormuşsun benim gibi.

Evet daha bu saate kadar 650 kalori oldu sanirim 2000 kaloritlye kadar alabilirmisim ama bana cok bence 2000 kalori ben 1200 kalori alicam en fazla cnm

Senin ortalama kac kalori oluyor

Evet daha bu saate kadar 650 kalori oldu sanirim 2000 kaloritlye kadar alabilirmisim ama bana cok bence 2000 kalori ben 1200 kalori alicam en fazla cnm

Senin ortalama kac kalori oluyor

Benim de 1600 kuzum ama 1000'i çok nadir geçtim bugüne kadar,3-5 kez falan.Üst sınır 1000 koydum ben de.2000 çok çok fazla,vermeyi bırak alır bile insan.

Dünden beri yazmadım, çünkü çok karman çorman besleniyorum:26:

Sabah yataktan kalkamamamdan dolayı kahvaltı yapmadım, canım da istemedi. 4-5 parça kuru kayısı yedim.

Ara Öğün:3-4 kepekli bisküvi

Öğle:Asıl bomba burda eşimin dünden aldığı yarım çöreği yedim:26: Bizim buranın çöreği, açma kadar falandır kalorisi, gerisini siz düşünün.

Sonra da uyudum, bi rezillik daha Akşam bol kalori yakmalı bir şeyler yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…