Diyete yeni başladıysan miden anca alışır canım,yoksa bu tarz şeyler beni iyi doyuruyor.
Yaa ben aslında yanlış almışım öğretmenim.Yulaf kepeği alacaktım,o hepten kalorisiz ama dalgınlığıma gelmiş bunu almışım. Ben beğendim ya,sütsüz de yedim birazını. Bu bitsin diğerini alırım artık.
Seda seyma sizler disinda kimsr yok nerdeler acaba kacamak yapip gelmeyemi utaniyolar
Eyupsiraaa
Oranje
Cimcime
Kapadokyali
Okuyucuyum
Aklima gelenler
allah allah ben de bir problem var o zaman bayat filan mı acaba aldığım eşimde yedi o hiiiiççç beğenmedi
yani 1 hafta kadar oluo cnm
Ooo Allah muhabbetinizi artirsin anck ya kizler bide esim evde carsamba gunlri izn kullaniyr
Ogle yemegim
1 kepce mercimk corbasi
4 kasik ispank
2 kofte kdr tavuk gogsu
ya damak zevkidir beğenmek kadar beğenmemek de normal.annem de aşurelik buğdaya benzetti.
Daimi olsun.
kahvaltıdan sonra sadece çiğ lahana yedim şimdide öğle yemeğim 1 bardak ayran ve 1 kase topalak çorba
akşam sadece salata ve çorba ycem
Seda seyma sizler disinda kimsr yok nerdeler acaba kacamak yapip gelmeyemi utaniyolar
Eyupsiraaa
Oranje
Cimcime
Kapadokyali
Okuyucuyum
Aklima gelenler
sağol cnm inşallah
Sen ne zamandır yapıosun diyet kaç kg verdin
57.8 ile başladım 17 Ocak'ta başladım.54.3 idim Pazartesi.
Gayet guzel cnm darısi basima o zaman bende 62 kg yim
Sen kaç olmak istiyorsun ?
55 e düseyim ilk sora belki 2 kg daha veririm
Bu arada oglen 1 kase salata 1 tabak yogurtlu ıspanak aradada 1 avuc sari leblebi yedim
Sen de kalori hesabı yapıyormuşsun benim gibi.
Evet daha bu saate kadar 650 kalori oldu sanirim 2000 kaloritlye kadar alabilirmisim ama bana cok bence 2000 kalori ben 1200 kalori alicam en fazla cnm
Senin ortalama kac kalori oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?