:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım benim ekmekle aram hiç olmadı çok nadirdir çok ekmek yediğim. derdim abur cubur çikolata ona dayanamıyorum

normal zamanlarımda 2 dilimi geçmez tüm gün yediğim ekmek.

senin nası ?

Ben kahvalti yapmazdim cay cok icerdim kalkar kalkmaz demlerdim ve bol sekerli.aksam ustu oglum okuldan gelince onla yerdim ama ekmek aradi yada tost hemde keccapli mayonezli yaninda kola.aksam yemegi yemezdim tirtiklardim esim kiziyo diye.kizim cok gec uyuyo o yatana kadarda acikip yerdim yada cay yaninda ivir zivir ve cikolata hemde buyuklerden.sim duzenli yiyorum baslarda cok koydu ama.midem alisti artik doymaya ve aburcuburda his istemiyor evde cokca olup yenmesine karsin imrenmiyorum.cok canim isterse aksam telafi ediyorum oda ufak isirik bitter yedim suana kadar

Bide ben lohusayken kilo aldim sutum kesildi diye yedim durdum en cokta petibor yedim ve gecen arkasina baktim 600 cal yakindi dunde cubuk krakere baktim oda oyle cok cal varmis oyle durmuyo halbuki

Son düzenleme:

doğumun evliliğin etkisi de çok olmuştur.
zaten amacımız sağlıklı beslenmek burda öyle sıkı şok diyet yapan yok en güzeli de böyle. ben abur cubur eve almıyorum alırsam yerim. şu an deli gibi çikolata istiyo canım

Bekarken 39 kiloydum hicbisey yiyemiyordum 3 ameliyat bisuru op. Kortizon derken hizla aldim ogluma hamile kaldigimda 76 kiloydum 6 kilo verdim asermelerden dogum yaptigimda 73 kiloydum.kizimdada ayni sekilde oldu ama sutum gidince cok yedim sadece su diyor herkes ama umutsuzluktan gelmeyince her duydugumu yedim yine 76-77 ciktim .senelerdir 70 altina inemedim.

Yemekten cok aburcuburla kilo aldiriyor zaten .bende 2 cocuk e bide tatli manyagi esim var cayin yaninda ivirzivir yer hep.gozumun onunde yiyolar hic imrenmiyorum sartlandirsim kendimi

Öğle yemeğinden sonra yine çiğ lahana yedim bi fikri olan var mi bu konuda lahana yeyip duruyorum kalorili biseymi ki bu

Aksam çorba ve salata yedim 7 te doğru simdi cay zamanki abur cubur ev halkina var bana yok

Bende abur cubur hastasiyim ama kapattim kendimi nayn onlara artik

100 gr lahana 25 kalori. Yarım kilo yesen bir muz un kalorisi ediyor.

İyi aksmlar kizlar bi turlu giremedim baglnti yok
2 mil leslie yaptim
aksam yemegim salata icine azcik peynir koydm oncesnde de esimle cay ictk yanina bi incir biraz cevz yemistim

Cayimi da içtim agzima bisey surmedim meyve de yemezsem bugün tamamdir..yarin dayanamam tartilirim yine merak ediyorum kaç oldum

Sevda teşekkürler canim fazla değilmiş kalori oh

Akşam menum..
Salata
Çok küçük bi parça haslama et.

50 squa t.

günaydın arkadaşlar,
dün öğlen yarım lavaş tavuk dürüm yedim,
akşam:
1 ince dilim peynirli börek,
1 kase yoğurt,
bu sabah:
1 haşlanmış yumurta,
minik sandiviç ekmek,
az peynir,
çay,
1 saat yürüyüş..

günaydın...yediklerin az ama bu tazr yemek seni zayıflatmıyo canım ablacım.ekmek şartlarını biliyorum o yüzdende bişey ,yemiyorum ama yemek tzrı yee hamur işi türü azda olsa yaramıyo ben 1 dlm bile yesem günde o hafta yerimde sayıyorum bünyelerimiz aynı hiç ekmek fln yememden doymaya bak..

mecburen böyle oldu ne yiyeceğimi bilemedim akşam karnım çok ağrıyordu regli olmuştum o an dolapta börek duruyordu yedim.ama bu haftayı atlatayım ekmek olayını çözmem lazım bir düzen oturtamadım bir türlü..

kahvaltım..
1 dlm kaşar peyniri..
1 kepekli bskv.
şekersiz çay.

Kızlar iştahım az ama sürekli uyuma isteğim var hareket edemiyo ru m yerimden resmen. İşte hareketsizim evde de uyuyırım 3 gündür :-(
içim uyuşmuş gibi bişey depresyona falan mı giriyorım diyr korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…