canım benim ekmekle aram hiç olmadı çok nadirdir çok ekmek yediğim. derdim abur cubur çikolata ona dayanamıyorum
normal zamanlarımda 2 dilimi geçmez tüm gün yediğim ekmek.
senin nası ?
Ben kahvalti yapmazdim cay cok icerdim kalkar kalkmaz demlerdim ve bol sekerli.aksam ustu oglum okuldan gelince onla yerdim ama ekmek aradi yada tost hemde keccapli mayonezli yaninda kola.aksam yemegi yemezdim tirtiklardim esim kiziyo diye.kizim cok gec uyuyo o yatana kadarda acikip yerdim yada cay yaninda ivir zivir ve cikolata hemde buyuklerden.sim duzenli yiyorum baslarda cok koydu ama.midem alisti artik doymaya ve aburcuburda his istemiyor evde cokca olup yenmesine karsin imrenmiyorum.cok canim isterse aksam telafi ediyorum oda ufak isirik bitter yedim suana kadar
doğumun evliliğin etkisi de çok olmuştur.
zaten amacımız sağlıklı beslenmek burda öyle sıkı şok diyet yapan yok en güzeli de böyle. ben abur cubur eve almıyorum alırsam yerim. şu an deli gibi çikolata istiyo canım
Öğle yemeğinden sonra yine çiğ lahana yedim bi fikri olan var mi bu konuda lahana yeyip duruyorum kalorili biseymi ki bu
Aksam çorba ve salata yedim 7 te doğru simdi cay zamanki abur cubur ev halkina var bana yok
Bende abur cubur hastasiyim ama kapattim kendimi nayn onlara artik
kolay gelsin ya bende pilates yapmk istyrm oncelikle malzemlerini bi alabilsem
kolay gelsin ya bende pilates yapmk istyrm oncelikle malzemlerini bi alabilsem
günaydın arkadaşlar,
dün öğlen yarım lavaş tavuk dürüm yedim,
akşam:
1 ince dilim peynirli börek,
1 kase yoğurt,
bu sabah:
1 haşlanmış yumurta,
minik sandiviç ekmek,
az peynir,
çay,
1 saat yürüyüş..
günaydın...yediklerin az ama bu tazr yemek seni zayıflatmıyo canım ablacım.ekmek şartlarını biliyorum o yüzdende bişey ,yemiyorum ama yemek tzrı yee hamur işi türü azda olsa yaramıyo ben 1 dlm bile yesem günde o hafta yerimde sayıyorum bünyelerimiz aynı hiç ekmek fln yememden doymaya bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?