ck guzel bilgiler bunlar sagol okuycm benm tv yok herseyden habersizim sadece radyo dan takib ediyrm bi program yada haberleri
günaydın kızlar bu sabah starda bir diyetisyen vardı onu dinlicem diye geç kaldım okula belki dinlemişsinizdir ama siz de bilgilendireyim dedim herkesin metabolizma hızı farklı olduğu gibi yiyeceklere verdiği tepki de farklıymış kimisine ekmek kilo aldırırken kimisini zayıflatırmış aynı yaşta aynı kiloda ve aynı metabolizma hızında iki kişi aynı şeyleri yeseler de aynı kiloyu veremeyebilirlermiş vücudumuzda gizli alerji oluyormuş bazı yiyeceklere karşı o yüzden midemiz tepki verip bu yiyecekleri sindirmiyomuş şişiyormuşuz bunun için york testi diye bir test varmış adını yanlış hatırlıyo olabilirim o testi yaptırıp ona göre beslenmek zayıflamakta yardımcıymış ama pahalı bir testmiş diyetisyen dediki kendinizi dinleyerek tanımaya çalışarak da bunları belirleyebilirmişiz mesela bazı insanlar 7den sonra yemek yiyince hemen kilo alırmış bazıları ara öğün yapsada almazmış bunları da belirlersek kendimizi boş yere aç bırakmamış olurmuşuz bir de egzersizden bahsetti zayıflamak için ya her gün yarım saat normal hızdayürüyüş gibi egzersiz yapılmalıymış ya da haftada 4 gün 45 dakika tempolu egzersiz yapılmalıymış sağlıklı ve yeterli olan buymuşşşşş
kızlar gunaydın
dun giremedim misafirlerim var yatılı.
onlar kahvaltıdayken hemen yazayım dedim
kahvaltım
tek yumurtalı omlet
6 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim salam
salatalık domates
sekersiz cay
bi turlu adet göremedim kızlar kendimi davul gibi hissediyorum agrılarım oluyor ama adet olamıyorum
önemli değil kızlar bilgiler paylaşıldıkça anlamlı
ara öğün 1 elma 10 bitkili çay
10 lu cay ne faydasini gordunmu.5 li kullaniyodum ben bikacgundur icmiyorum
5li içiyorum faydasi oluyor bende
günaydın kızlar bu sabah starda bir diyetisyen vardı onu dinlicem diye geç kaldım okula belki dinlemişsinizdir ama siz de bilgilendireyim dedim herkesin metabolizma hızı farklı olduğu gibi yiyeceklere verdiği tepki de farklıymış kimisine ekmek kilo aldırırken kimisini zayıflatırmış aynı yaşta aynı kiloda ve aynı metabolizma hızında iki kişi aynı şeyleri yeseler de aynı kiloyu veremeyebilirlermiş vücudumuzda gizli alerji oluyormuş bazı yiyeceklere karşı o yüzden midemiz tepki verip bu yiyecekleri sindirmiyomuş şişiyormuşuz bunun için york testi diye bir test varmış adını yanlış hatırlıyo olabilirim o testi yaptırıp ona göre beslenmek zayıflamakta yardımcıymış ama pahalı bir testmiş diyetisyen dediki kendinizi dinleyerek tanımaya çalışarak da bunları belirleyebilirmişiz mesela bazı insanlar 7den sonra yemek yiyince hemen kilo alırmış bazıları ara öğün yapsada almazmış bunları da belirlersek kendimizi boş yere aç bırakmamış olurmuşuz bir de egzersizden bahsetti zayıflamak için ya her gün yarım saat normal hızdayürüyüş gibi egzersiz yapılmalıymış ya da haftada 4 gün 45 dakika tempolu egzersiz yapılmalıymış sağlıklı ve yeterli olan buymuşşşşş
ara 1 elma
bende bimden geldim 5 li çayı aldım geri vazgeçtm fayda gören var mı alsam mı bende kızlar
önemli değil sevda güzelmiş menün bende öğle yemeğimi yedim şimdi bahçeye çıkıp biraz kitap okuycam okulumun bahçesi çok güzel ağaçlar çiçek açtı miss gibi kokular geliyor keşke siz de burda olsaydınız bahçede hep birlikte ip atlar sonra da ara öğün yapardık
öğle yemeğim
1 tabak bakla yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
kkızzz belki de aynı bimdeydik5li içiyorum faydasi oluyor bende
Bende bim.dn yeni ciktim haa
mersi emzirirken sakıncası yoktur umarım artık bi daha ki sefer alırımdoğadan 7 otlu çayı kesinlikle tavsiye ederim
Afiyet olsun
Bende kivraniyodum kacgundur oldum sabah rahatladim.darisi basina
Dun bende kubilayi dinlemistim cagla sikele diyoki senin olayini cozsem isimi birakirimalisan icinde oyle dedi surekli kebsp et yermis niye almiyorum diyor metabolizma iste kahretsin!
Esim benim yediklerimin 9 katini rahat yiyodur hergun tatli pastasida eksik olmaz zayifladi uyus :)))))
Ablam 40 kilolarda azonce ona beyaz yarim ekmek tost yaptim ben kucuk ligt ekmek yedim kader utansin:))
kkızzz belki de aynı bimdeydik
mersi emzirirken sakıncası yoktur umarım artık bi daha ki sefer alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?