:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Dun bende kubilayi dinlemistim cagla sikele diyoki senin olayini cozsem isimi birakirim alisan icinde oyle dedi surekli kebsp et yermis niye almiyorum diyor metabolizma iste kahretsin!

Esim benim yediklerimin 9 katini rahat yiyodur hergun tatli pastasida eksik olmaz zayifladi uyus :)))))

Ablam 40 kilolarda azonce ona beyaz yarim ekmek tost yaptim ben kucuk ligt ekmek yedim kader utansin:))

İki kucuk ligt ekmek arasi +ligt peynir ve domatesli tost
Cay

Afiyet olsun
Bende kivraniyodum kacgundur oldum sabah rahatladim.darisi basina

önemli değil kızlar bilgiler paylaşıldıkça anlamlı
ara öğün 1 elma 10 bitkili çay

10 lu cay ne faydasini gordunmu.5 li kullaniyodum ben bikacgundur icmiyorum

ben de geçen hafta bime gelmişti ordan aldım içeriğine baktım 5lide olanlar var ekstra form çaylarında olan bitkiler var form çayından farkı sinameki yok pek bir işe yaradığını sanmıyorum ama değişiklik olsun diye içiyorum tadı güzel

ara 1 elma

bende bimden geldim 5 li çayı aldım geri vazgeçtm fayda gören var mı alsam mı bende kızlar

Çok teşekkürler bilgiler için.

Ben de geç kalktım bugün.

Kahvaltım

1 dilim kızarmış çavdar

1 kk peynir

Yarım domates

1 sucuk

5 zeytin

önemli değil sevda güzelmiş menün bende öğle yemeğimi yedim şimdi bahçeye çıkıp biraz kitap okuycam okulumun bahçesi çok güzel ağaçlar çiçek açtı miss gibi kokular geliyor keşke siz de burda olsaydınız bahçede hep birlikte ip atlar sonra da ara öğün yapardık
öğle yemeğim
1 tabak bakla yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

İp atlamak çok iyi yaaa.

Afiyet olsun menü süper.

kızlar ara olarak 1 tane armut yedim ve tuzuna bakmak için çok küçük bir parca tavuk haşlaması attım agzıma:)

ve leslie 1 mile yaptım

canım albendede okadar vallahi benim eşimde aynı yaa akşamları eve gelir bir ekmekten fazlasını yer iki üç tabak yemekler beraber.yatarkende kek bisküvi ne varsa yatarken yemezse gece kalkar evde cekmeceleri karıştırır ne varsa kek bisküvi tatlı inan benden çok çok fazlasını yiyor 79 kilo boyuda 176 ben ise onun yarısını yemiyorum 73 kiloyum yok böyle bişe yaa

kkızzz belki de aynı bimdeydik

mersi emzirirken sakıncası yoktur umarım artık bi daha ki sefer alırım

zannetmiyorum ama yinede bi doktora danışmak gerekir ödem söktürücü bir çay içinde biberiye,funda yaprağı,mate,kekik,yeşilçay,kiraz sapı ve ısırgan yapragı var diyetisyenim vermişti sayesinde 20 kg verdim :)

kızlar yarın akşam misafir gelecekmiş bana çok özlediğim insanlar gelmelerini çok istiyorum ama kendimden korkuyorum şimdi birsürü şey yapıp da yersem ne olacak bu hafta hiç kaçamağım yoktu ne güzel gidiyordum yarın akşam yemek yapmam onlara salata tarzı bir şey yaparım ondan yerim napalım inşallah kendimi tutabilirim:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…