Kızlar iştahım az ama sürekli uyuma isteğim var hareket edemiyo ru m yerimden resmen. İşte hareketsizim evde de uyuyırım 3 gündür :-(
içim uyuşmuş gibi bişey depresyona falan mı giriyorım diyr korkmaya başladım
hadi gozun aydin darisi basimizaSabah adet oldum kurtuldum sonunda .cok agrim var ama bisey yiyesim yok kahvalti hazirlamadim henuz su ictim
Hasta olacaksindir belki.Kızlar iştahım az ama sürekli uyuma isteğim var hareket edemiyo ru m yerimden resmen. İşte hareketsizim evde de uyuyırım 3 gündür :-(
içim uyuşmuş gibi bişey depresyona falan mı giriyorım diyr korkmaya başladım
Hayirli sbhlar kizlar bu sabh uyuya kalmisim bi turlu kalkasim gelmedi sporu da yapamdim yapmdgim icn kendimi cok kotu hissideyrm.
Bi de bi halsizlik var anlmdim felaket siskinlgimde var korkulrim var reglme 1 gun kaldi inslh olurum bu halsizlik hicde hosuma gitmedi
hadi gozun aydin darisi basimiza
Sabah adet oldum kurtuldum sonunda .cok agrim var ama bisey yiyesim yok kahvalti hazirlamadim henuz su ictim
gözün aydın bende dün duş aldım kesildi gibi yaa dsinir oldum .. uzayacak bu şekildeede ama 2-3 güne kesin biter..
Kahvaltm
Bi yumurta
Bi dlm peynir
Bi dilimekmk
Birazda maydanoz
canım yaaa ne garip bi durum ben çok istiyorum sende olmasın diyosun dünya hali işte
Sabah adet oldum kurtuldum sonunda .cok agrim var ama bisey yiyesim yok kahvalti hazirlamadim henuz su ictim
limoncum ben de aynı durumdayım, gidip eve uyuyorum. Spor yapmak istiyorum ama iyice aksattım bu aralar. Sanırım hem mevsim değişmesinin etkisi var, hem de sabah erken kalkmaktan yoruldum. Nankörlük etmek istemem, eni konu yarım gün çalışıyorum ama durum bu. Şu saatler ileri alınsa da bari 7.30 da işbaşı yapsak
Hayirli sbhlar kizlar bu sabh uyuya kalmisim bi turlu kalkasim gelmedi sporu da yapamdim yapmdgim icn kendimi cok kotu hissideyrm.
Bi de bi halsizlik var anlmdim felaket siskinlgimde var korkulrim var reglme 1 gun kaldi inslh olurum bu halsizlik hicde hosuma gitmedi
Ah oldum rahatladim .benimde bukadar once beirtim olmazdi acikcasi korktum.eminiz kendimizden ama acaba oluyosun.nedir bu cektigimiz her ay cocuk yokken olmayalim diye bekleriz .cocuk varsada boyle tirsariz.
gözün aydın bende dün duş aldım kesildi gibi yaa dsinir oldum .. uzayacak bu şekildeede ama 2-3 güne kesin biter..
aynen canım bende çok istiyordum ama şimdi cocugum çok kucuk olursa bakımı çok zor dunyaya getirmek mesele deil ki ahlaki buyutmesi önemli canım oyuzden 2 sene ikinci bebek olsun istemiyorum.dedigin gibi dunya hali işte canım bende 2 sene tedaviden sonra hamile kalmıştım :) anlattım sana biliyorsun.
günaydın
kahvaltımı 9 a doğru yaptım 1 yumurta 3 zeytin 1 dilim sucuk 1 dilim kaşar az yağsız peynir ve bol yeşillik ile bi omlet yaptım kendime
1 dilim çavdarla az da kaymak ve çay
ara öğün bu günde yapmam belki 100 gr gtmiş sadece dünden
haftalarca yemezsin gr gr gder bi gün iki parça fazla kaçır
günlerce yakmaya çalış zayıf olanlar çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?