:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sabah adet oldum kurtuldum sonunda .cok agrim var ama bisey yiyesim yok kahvalti hazirlamadim henuz su ictim

limoncum ben de aynı durumdayım, gidip eve uyuyorum. Spor yapmak istiyorum ama iyice aksattım bu aralar. Sanırım hem mevsim değişmesinin etkisi var, hem de sabah erken kalkmaktan yoruldum. Nankörlük etmek istemem, eni konu yarım gün çalışıyorum ama durum bu. Şu saatler ileri alınsa da bari 7.30 da işbaşı yapsak

Hayirli sbhlar kizlar bu sabh uyuya kalmisim bi turlu kalkasim gelmedi sporu da yapamdim yapmdgim icn kendimi cok kotu hissideyrm.
Bi de bi halsizlik var anlmdim felaket siskinlgimde var korkulrim var reglme 1 gun kaldi inslh olurum bu halsizlik hicde hosuma gitmedi

Hasta olacaksindir belki.
Depresyon deme Allah korusun.
Arada herkese olur bu tur seyler.diyette yaptigin icin belki etkiliyodur.odul ver kendine cok kati yapiyosan biraz serbest birak atlatana kadar.yattikca kotu olursun kalk silkelen bi dus al hadi

hadi gozun aydin darisi basimiza

Ah oldum rahatladim .benimde bukadar once beirtim olmazdi acikcasi korktum.eminiz kendimizden ama acaba oluyosun.nedir bu cektigimiz her ay cocuk yokken olmayalim diye bekleriz .cocuk varsada boyle tirsariz.

Sabah adet oldum kurtuldum sonunda .cok agrim var ama bisey yiyesim yok kahvalti hazirlamadim henuz su ictim

gözün aydın bende dün duş aldım kesildi gibi yaa dsinir oldum .. uzayacak bu şekildeede ama 2-3 güne kesin biter..

gözün aydın bende dün duş aldım kesildi gibi yaa dsinir oldum .. uzayacak bu şekildeede ama 2-3 güne kesin biter..

Benim dogumlardan once 3 gunde biterdi.simdi 2 gun oluyorum 7 gunde bitiyo arasira geliyor sinirimi bozuyor

canım yaaa ne garip bi durum ben çok istiyorum sende olmasın diyosun dünya hali işte

aynen canım bende çok istiyordum ama şimdi cocugum çok kucuk olursa bakımı çok zor dunyaya getirmek mesele deil ki ahlaki buyutmesi önemli canım oyuzden 2 sene ikinci bebek olsun istemiyorum.dedigin gibi dunya hali işte canım bende 2 sene tedaviden sonra hamile kalmıştım :) anlattım sana biliyorsun.

Günaydın arkadaşlar. .dün bildirim yapamadım. Yoğun bir gün geçirdim. .
Dün öğle yemeği
Salata, tavuk ve yoğurt. ..
Aksam yemegi
Ispanak ve 3 kaşık nohut yemeği , yoğurt. .
Yorgun olduğum için spor yapamadım.
Bu sabah 3 dilim kepek ekmegi
Zeytin, peynir, domates, salatalık ve maydanoz

kızlar gunaydın

dun giremedim misafirlerim var yatılı.
onlar kahvaltıdayken hemen yazayım dedim

kahvaltım

tek yumurtalı omlet
6 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim salam
salatalık domates
sekersiz cay

bi turlu adet göremedim kızlar kendimi davul gibi hissediyorum agrılarım oluyor ama adet olamıyorum

günaydın kızlar bu sabah starda bir diyetisyen vardı onu dinlicem diye geç kaldım okula belki dinlemişsinizdir ama siz de bilgilendireyim dedim herkesin metabolizma hızı farklı olduğu gibi yiyeceklere verdiği tepki de farklıymış kimisine ekmek kilo aldırırken kimisini zayıflatırmış aynı yaşta aynı kiloda ve aynı metabolizma hızında iki kişi aynı şeyleri yeseler de aynı kiloyu veremeyebilirlermiş vücudumuzda gizli alerji oluyormuş bazı yiyeceklere karşı o yüzden midemiz tepki verip bu yiyecekleri sindirmiyomuş şişiyormuşuz bunun için york testi diye bir test varmış adını yanlış hatırlıyo olabilirim o testi yaptırıp ona göre beslenmek zayıflamakta yardımcıymış ama pahalı bir testmiş diyetisyen dediki kendinizi dinleyerek tanımaya çalışarak da bunları belirleyebilirmişiz mesela bazı insanlar 7den sonra yemek yiyince hemen kilo alırmış bazıları ara öğün yapsada almazmış bunları da belirlersek kendimizi boş yere aç bırakmamış olurmuşuz bir de egzersizden bahsetti zayıflamak için ya her gün yarım saat normal hızdayürüyüş gibi egzersiz yapılmalıymış ya da haftada 4 gün 45 dakika tempolu egzersiz yapılmalıymış sağlıklı ve yeterli olan buymuşşşşş

kahvaltımı da yazayım
1 bardak ılık sirkeli su
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
biraz maydanoz
yarım dilimden az ç.ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Geçmiş olsun canım darısı bana :)

son bir haftadır bende böyleydim ama bu sabah kırdım şeytanın bacağınııı :)) Mevsim geçişleri insanı gerçekten etkiliyor hem bedenen hem ruhen dikkat etmek lazım ... kısa zamanda toparlarsınınz kızlar umarım ....

Ah oldum rahatladim .benimde bukadar once beirtim olmazdi acikcasi korktum.eminiz kendimizden ama acaba oluyosun.nedir bu cektigimiz her ay cocuk yokken olmayalim diye bekleriz .cocuk varsada boyle tirsariz.

her ayy aynı korku......Rabbim isteyenlere versin...bize verdiklerinede sğlıklı ömür versin inş ^^

Bende rahat 3 kez duş alırım bitti diye ama bitmemiştir işte illaa o son damla

Bu sabah dediğim gibi şeytanın bacağını kırdım spora gittim ....15 dakikası tempolu yürüyüş kalanı parkta aletlerle çalışarak 50 dk spor yaptım
1.lt suyumuda içtim

kahvaltı:

1 haş yumurta
1 kçük domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
3 zeytin

Şubatta doğru düzgün kilo veremedim hem duraksamaya girdi hemde ben biraz hak ettiği özeni göstermedim diyetime ama yeniden asılacağım bu ay sonuna en az 2 kilo vermem lazım... İnş...

Hayırlı günlerr kızlar :)

Son düzenleme:

ewt canım bilyorum Rabbim herkesin kalbine göre versin

Günaydın fıstıklar
sabah ;
2014-03-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir 50 GRAM 65
Toplam : 177 kal.
kalori cetvelim bnm

günaydın

kahvaltımı 9 a doğru yaptım 1 yumurta 3 zeytin 1 dilim sucuk 1 dilim kaşar az yağsız peynir ve bol yeşillik ile bi omlet yaptım kendime

1 dilim çavdarla az da kaymak ve çay

ara öğün bu günde yapmam belki 100 gr gtmiş sadece dünden

haftalarca yemezsin gr gr gder bi gün iki parça fazla kaçır

günlerce yakmaya çalış zayıf olanlar çok şanslı

aynen öyle cnm
30 gr kaymak 62 kaloriye denk gelio cnm keşke 1 dilim daha ekmek yeseydin daha güzel doyardın
nese olmus artık ama genel olarak menünü begendim
ha bide ben daha önce diyetisyene gittiğimde sucuk salam sosis bunlar yasaktı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…