kızlar yarın akşam misafir gelecekmiş bana çok özlediğim insanlar gelmelerini çok istiyorum ama kendimden korkuyorum şimdi birsürü şey yapıp da yersem ne olacakbu hafta hiç kaçamağım yoktu ne güzel gidiyordum yarın akşam yemek yapmam onlara salata tarzı bir şey yaparım ondan yerim napalım inşallah kendimi tutabilirim:18::18::18:
ara olarakta armut yedim 110 kalori
bu saate kadar toplamda 600 yakın kalori almışım çok deilmi arkadaşlar bunun daha ögleni var akşamı var
kızlar kahvaltınız kaç kalori hesapladınızmı benimki 450 kalori çıkıyor çokmu yiyorumki ya ekmekte yemiyorum ama.sizlerinki ne kadar cıkıyor
Eki Görüntüle 1011091 öğle yemegim birde iki dlm ekmek yedim kızlar ...Çok açtım.Ama bir kacgundur hiç ekmek yemiyordum zaten.Bu günlük de son.
kızlar kahvaltınız kaç kalori hesapladınızmı benimki 450 kalori çıkıyor çokmu yiyorumki ya ekmekte yemiyorum ama.sizlerinki ne kadar cıkıyor
:2:kizlar kolay gelsin hepinize ve basima gelsin benide araniza alirmisinzzz
Eki Görüntüle 1011091 öğle yemegim birde iki dlm ekmek yedim kızlar ...Çok açtım.Ama bir kacgundur hiç ekmek yemiyordum zaten.Bu günlük de son.
cnm nerde hesaplıosun kalorini bnm bildiğim bir site var istersen link atayım özelden evet çok fazla olmus bnm öğlenle beraber 600 küsür oldu
canım link atarsan sevinirim bende diyetkolik diye biyer var ordan bakıyorum
kızlar yarın akşam misafir gelecekmiş bana çok özlediğim insanlar gelmelerini çok istiyorum ama kendimden korkuyorum şimdi birsürü şey yapıp da yersem ne olacakbu hafta hiç kaçamağım yoktu ne güzel gidiyordum yarın akşam yemek yapmam onlara salata tarzı bir şey yaparım ondan yerim napalım inşallah kendimi tutabilirim:18::18::18:
hemen özelden yolluorum cnmm bi karsılaştır bakalım
hemen özelden yolluorum cnmm bi karsılaştır bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?