:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

inşallah tutabilirsin kendini canı benimde dun misafirim vardı kek patates salatası dolma tursu kavurması kıvratma vardı ben patates salatası iki dolma ve küçük bir parca kıvratmadan yedim inşallah tutarsın kendini canım.

kızlar kahvaltınız kaç kalori hesapladınızmı benimki 450 kalori çıkıyor çokmu yiyorumki ya ekmekte yemiyorum ama.sizlerinki ne kadar cıkıyor

ara olarakta armut yedim 110 kalori

bu saate kadar toplamda 600 yakın kalori almışım çok deilmi arkadaşlar bunun daha ögleni var akşamı var

ara olarakta armut yedim 110 kalori

bu saate kadar toplamda 600 yakın kalori almışım çok deilmi arkadaşlar bunun daha ögleni var akşamı var

cnm nerde hesaplıosun kalorini bnm bildiğim bir site var istersen link atayım özelden evet çok fazla olmus bnm öğlenle beraber 600 küsür oldu

öğle yemegim birde iki dlm ekmek yedim kızlar ...Çok açtım.Ama bir kacgundur hiç ekmek yemiyordum zaten.Bu günlük de son.

2014-03-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pirinçli Ispanak 1 PORSİYON 94
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir 50 GRAM 65
Toplam : 635 kal.

kızlar kahvaltınız kaç kalori hesapladınızmı benimki 450 kalori çıkıyor çokmu yiyorumki ya ekmekte yemiyorum ama.sizlerinki ne kadar cıkıyor

ben bu gün 1,5 kk büyüklüğünde kaşar ve 1 kepekli bisküvü yedim.. 3 gün boyuncada 1 yumurta yedim gibi kaç kalori ediyor artık bilmiyorum.. ama kahvaltı için 450 calori çok bence..

dikkat edersin canım arada kaçamak yapmak lazım ama sınırlı miktarda

benim öğlene kadar yediklerim tahmini olarak 570 cal. çıktı hadi ben 700 diyeyeim akşama da 2 parça haşlama et ve bir kase yoğurt yerim yeter..yani günlük 1500 cal geçmemek lazım en kötü bence.. ona göre ayarlamak en iyisi ama azdan çoğa gidince öğünler daha mutlu oluyorum ben hemde hiç açlık hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…