:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

tabiki, katılabilirsin.. durum nedir kilon falan neler yaptın şimdiye kadar...
teskr.ederimm...
kullanmayi bilmiyorum anca yazabildim...ben iki cocuk annesiyim ve motivasyonu dusuk biriyimhamileliklerimin ikisinide 80 kiloyla tammladim ve onceki kilom 60 ti ((( suan 70 kiloyum cok sey denedim yarida kaldi maalesef ki iradem bni geciyor ama 4 gndr ydklerime dikkat ediyorum. sizin yazdklarinizi okuyarak sizinle birlikte dvm edersem belki verebilirim cunku ciddi anlamda motivasyon eksikligim varr

diyetkolikte bir zeytin 50 kalori yazıyor

motivasyonun adresi burasıı gel canım gell ama ilk önce sen istemelisin ..bir iki öğün dağılsa bile toparlarım ben deyip devam etmelisin bir gün mutlaka yoluna girecektiri..

bence akşam bi çorba içmelisin yoksa çok aç olursun ve dayanma gücün az olur ama çorba ve suyla doldurursan mideyi salata ile geçiştirebilirsin yani aç olma misafirler geldiğinde

akşama tavuklu mantar yapcam fırında ekmeksiz yerim 1 bardak ayranla ve salata ile

akşamları kendime şaşırıyorum valla
çayın yanında ağzıma kilit vurmuşlar sanki hiç abur cubur yemiyorum gözmn önnde millet yiyo ama eskisi kadar canım da istemiyo çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…