Afiyet olsun canım menü güzel
benim öğlene kadar yediklerim tahmini olarak 570 cal. çıktı hadi ben 700 diyeyeim akşama da 2 parça haşlama et ve bir kase yoğurt yerim yeter..yani günlük 1500 cal geçmemek lazım en kötü bence.. ona göre ayarlamak en iyisi ama azdan çoğa gidince öğünler daha mutlu oluyorum ben hemde hiç açlık hissetmiyorum.
canım hersayfada farklı kalori yazıyor başka biyerde baktım daha az çıkıyor
kızlar başka bir sitede yediklerimin kalorisine baktım 495 kalori tutuyor
diyetkolikte bir zeytin 50 kalori yazıyorbende diyetkolikten bakmıştım..
Ben bu saate kadar 393 kcl aldım şeyda.cim senin kahvalti çok kalori.ym
Ben bu saate kadar 393 kcl aldım şeyda.cim senin kahvalti çok kalori.ym
sabah aç karnına 2 kuru kayısı kahvaltı
1 yumurtalı omlet
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim salam
6 zeytin
salatalık domates
ve ara olarakta bir tane armut yedim bu işte
diyetkolikte bir zeytin 50 kalori yazıyor
teskr.ederimm...tabiki, katılabilirsin.. durum nedir kilon falan neler yaptın şimdiye kadar...
olur canım miktarı
diyetkolikte bir zeytin 50 kalori yazıyor
teskr.ederimm...
kullanmayi bilmiyorum anca yazabildim...ben iki cocuk annesiyim ve motivasyonu dusuk biriyimhamileliklerimin ikisinide 80 kiloyla tammladim ve onceki kilom 60 ti ((( suan 70 kiloyum cok sey denedim yarida kaldi maalesef ki iradem bni geciyor ama 4 gndr ydklerime dikkat ediyorum. sizin yazdklarinizi okuyarak sizinle birlikte dvm edersem belki verebilirim cunku ciddi anlamda motivasyon eksikligim varr
bence akşam bi çorba içmelisin yoksa çok aç olursun ve dayanma gücün az olur ama çorba ve suyla doldurursan mideyi salata ile geçiştirebilirsin yani aç olma misafirler geldiğindekızlar yarın akşam misafir gelecekmiş bana çok özlediğim insanlar gelmelerini çok istiyorum ama kendimden korkuyorum şimdi birsürü şey yapıp da yersem ne olacakbu hafta hiç kaçamağım yoktu ne güzel gidiyordum yarın akşam yemek yapmam onlara salata tarzı bir şey yaparım ondan yerim napalım inşallah kendimi tutabilirim:18::18::18:
motivasyonun adresi burasııgel canım gell ama ilk önce sen istemelisin ..bir iki öğün dağılsa bile toparlarım ben deyip devam etmelisin bir gün mutlaka yoluna girecektiri..[/QUOT.
nasilda uzulyorum( ya butun aile zayifff bir ben kilolu....mutsuzum ama bu sefer olcak sizin sayenizdee nasil ypyrsunz yediklerimimi yzym bendee:)
Eki Görüntüle 1011091 öğle yemegim birde iki dlm ekmek yedim kızlar ...çok açtım.ama bir kacgundur hiç ekmek yemiyordum zaten.bu günlük de son.
ohh miss boyun kaç senn oranjeEki Görüntüle 1011091 öğle yemegim birde iki dlm ekmek yedim kızlar ...Çok açtım.Ama bir kacgundur hiç ekmek yemiyordum zaten.Bu günlük de son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?